שלום לכולם!!

שלום לכולם!!

לפני כמה חודשים הורדתי שיר בשם "change of seasons"(שיר מעולה). באיימש אמרו שהוא של דרים ת'יאטר. כשחיפשתי את הליריקס שלו הוא גם הופיע כשל דרים ת'יאטר. לפני כמה ימים חבר שלי בא ואומר לי שהוא מצא את אותו שיר על דיסק של דיפ פרפל. הלכתי לשמוע את השיר והסתבר שבאמת זה אותו שיר. אני רק מבהיר משהו: הדיסק של דיפ פרפל שממנו שמענו את השיר הנ"ל הוא בעצם קלטת שעליה הקליטו את הדיסק. האם אתם, בני תמותה, יכולים לעזור לי ולהגיד לי של מי השיר המהולל בתשבחות "change of seasons"? תודה מראש...

CabriA

New member
אממממממממ

השיר הזה הוא כל כולו של דרים! (עד כמה שאני יודע...) אבל מה שכן... באותו הדיסק נמצאים גם בנפרד קאוורים לשירים שדרים עשו... ובניהם גם שירים של דיפ פרפל.. וד"א השיר הזה זה 25 דקות.. רק בשביל להבהיר את המצב אולי שמעת משהו אחר מהדיסק....

Rudess

New member
ואוסיף עוד משהו קטנטן

השיר הוא בהחלט על דרים ומילותיו נכתבו ע"י MIKE PORTNOY ומומלץ לכל אחד להתייחס ברצינות למילות השיר- יש להן הרבה משמעות .

CabriA

New member
הדרך שהתחלתי

לאהוב כ"כ את השיר הזה זה אחרי שקראתי את המילים... אני במיוחד אוהב את הבית (אם אפשר לזה הבית...) השלישי והאחרון של השיר... ואת הקולות רקע שפורנוי ופטרוצ'י עושים שם יו איך נדלקתי על זה!

cha ching

New member
אוקיי, רק להבהיר כמה דברים:

השיר הוא לגמרי לחלוטין של דרים ת'יאטר! ואני משערת שהוא אחד הליריקים הכי טובים וחזקיםשל דרים בגלל שהוא נכתב ממקום מאוד אישי. ואכן- השיר נמשך 32 דקות.

המ..

השיר שאני שמעתי הוא 23 דקות (ושתי שניות) והשיר ששמעתי בדיסק של די פרפל היה בדיוק אותו שיר שהורדתי...

CabriA

New member
השיר

23 דקות זה הגירסה הרגילה מהדיסק עצמו. ה-25 דקות זה מההופעה.... הרבה הרבה יותר יפה לדעתי!

cha ching

New member
OH....

אז אנחנו מדברים על שני דברים \שונים..

למעלה