שלום לכולם

gnr slash

New member
שלום לכולם

פעם ראשונה פה ואני מזועזע!!!! שאלה ראשונה- האם אתם עוסקים בעיקר במוזקאים ז"ל?????? דבר שני. הגיטריסט הטוב ביותר ever" הוא -slash" גיריסט להקת רובים ושושנים. אגדת רוק בפני עצמה... הם לא מוזכרים כאן אפילו פעם אחת (או שאני טועה....) אם הגעתי לפורום הלא נכון... אז אני מתנצל....) תודה מראש....

hells bells

New member
לפני שאתה עף לעוף!!!

אגיד לך שני דברים. 1.רובים ושושנים אכן להקה ענקית עם גיטריסט ענק. 2.הם מדי פעם צצים כאן בפורום,סבלנות ידידי סבלנות.

November Rainִ

New member
../images/Emo58.gifיו הנה סלאש../images/Emo168.gif../images/Emo58.gif

חתימה אני רוצה חתימה
או שלא...
בעעעעע.... למה אף אחד לא אקסל כולם סלאש...
טוב נו וואט אוור....

דרור 77

New member
טעות חמורה חבר

אם אתה חושב שבלאש הוא גדול הגיטריסיטים... אני מניח שאתה לא מכיר יותר מדי גיטריסטים

המיש

New member
סלאש

סלאש הוא לא הגיטריסט הטוב ביותר ever. ספק אם הוא נכנס לחמישים הראשונים.

November Rainִ

New member
הגזמת...../images/Emo5.gif

"ספק אם הוא נכנס לחמישים הראשונים"
נכון שהוא לא הכי טוב בעולם....אבל תלוי את מי שואלים

"סלאש הוא הגיטריסט הכי טוב ever"

רק אחד פריק שמכיר רק להקות משנות ה90 יכול להגיד דבר כזה כל הפריקים האלו שחושבים שהם מבינים במוסיקה ושומעים להקות שרק צורחות הוא אפילו לא ב10...

meandmeandme

New member
אממ...

הוא כתב "סלאש הוא לא הגעטריסט הכי טוב ever" אבל בלי שום קשר, הבנתי למה אתה מתכוון ואם הייתי מולך עכשיו הייתי מרים ידי ובעזות יתר עושה תנועו זו

gnr slash

New member
קצת ריספקט

לא עולה לך סומק על הלחיים מבושה... שכך תדברי על אומן כמו סלש???? א.אני בכלל לא פריק.... ב.רובים ושושנים הם להקה שעשתה את רוב הפעילות בשנות השמונים.... ג. האם dont cry , novenber rain ,patient .... הם שירים של צרחות?????????????????. לשמוע את סלש מנגן את השירים הללו גורם לי לעונג שמימי...

ganooov

New member
ויכוח טיפשי וילדותי. ../images/Emo13.gif

מוזיקה היא דבר סובייקטיבי בעיקרו, אין כאן על מה להתווכח בכלל.

או קי, לשתות קצת מים

ולהרגע... מדברים פה על g&r הם אחת משתי להקות שאני לא ממש אוהב ומדברים עליהם כאן (מחכה לערפדים שיתקפו...), לא על כל דבר שמדברים פה יש בהכרח דיונים בדף הראשי, חיפוש קצר יעלה בחכתך כמה וכמה דיונים על אקסל סלאש ושאר החברה, שיטוט קצר בחנות תקליט תניב, כך נדמה לי להקות שהיו (וזה שוה לשון המעטה) גדולות לפחות כמוהם, וגם כמה גיטריסטים לא רעים, אולי אפילו כמו סלאש
, בכל מקרה כמו שאמר גנוווב זה עניין סוביקטיבי ולא צריך להתרגש ולהתעצבן. אני אגב אשמח אם תכתב סקירה על הרובים, או ביקורת לאלבום וכך הם יוכלו להכנס גם למדור המאמרים ולטאגליין שלנו. ודרך אגב כן, חלק ניכר מאלו שאנחנו מדברים עליהם מתים, מה לעשות ככה אנחנו נקרופילים מוסיקאיים מושבעים

November Rainִ

New member
../images/Emo113.gif

למה אף אחד לא ביקש ממני לכתוב סקירה
"מחכה לערפדים שיתקפו" חחחחחחחחחח
"שיהיה...
"

November Rainִ

New member
נראה לי בלאק סאבת'../images/Emo70.gif

או שאולי בעצם אני טועה.... בעעע...... "!?!!?!?!"

למעלה