שלום לכולם

שלום לכולם

אני מזועזעת ממה שקורה כאן. ראשית מזל טוב לליאור עד 120 שנה. ומה שלום כולם? כולי תקווה שמישהו יענה לי על ההודעה כי לפי מה שהולך כאן נראה לי שלא אקבל תגובות, אין כאן אף אחד.

מאו יין

New member
בוקר בוקר....

כמה שהיה לי קשה לקום היום בבוקר, ועדיין לא ממש התעוררתי.... למישהו יש מתכון לקפה מעורר במיוחד?
שבוע טוב לכוווולם!!!!!

mariana

New member
../images/Emo122.gifבוקר טוב

גם אני צריכה קפה כזה במיוחד. אבל מה עושים אם אני שונאת קפה?

בוקר טוב לך

למה מזועזעת?? אז קצת איטי פה החודש נכון... ולי זה כואב בטוח אבל... שאלתי כבר אם יש מישו שאתם חושבים שכדאי להביא לפורום כאורח (פסיכולוג,סקסולוג,הסטוריון או מה שלא תרצו) התגובה היחידה היתה של מיקי וגם היא לא היתה בהגיון (סאדם??...) אבל אני בטוחה שעוד תחזור עטרה ליושנה ויבואו ימים יפים לפורום כמו שהיו פה פעם בכל מקרה לליאור יומולדת רק עוד חודש אני חושבת נופר גם כתבה שהיא טעתה בתאריך חוץ מזה מאחלת יום טוב ושבוע מופלא וגשום
לכולם

מאו יין

New member
ג'ס....../images/Emo140.gif

מה סדאם זה לא אקטואלי??????? לי יש רעיון, לאור שיחות הסקס שהיו פורחות כאן בפורום לעיתים... אולי נזמין סקסולוג באמת??? זה נראה לי ימשוך קהל......... מרין, שתי תה חזק, יש גם בתה קפיאין כמו בקפה!!!!

מסכים עם מאו...

מאחר ועצתי לא נתקבלה ממקודם, אני מצטרף לקריאה להביא לכאן סקסולוג... מאחר וזהו נושא שמעניין את כווווווללללםםםם ! השאלה היא אם חבריי הפורום הנכבדים יעלו שאלות באמת אמיתיות על הנושא ? או שזה יהיה פדיחה ??????

אווו השאלה הבאה צריכה להיות

איך עושים מליון דולר בשניה זה בערך אותה תשובה אני מקווה שזה אפשרי ולכן אני צריכה לדעת אם יש הענות

mariana

New member
בטח שיש הענות

אפילו יכולים להיצטף אלינו חדשים, תמיד יש פרסומת על האירוח בשער של תפוז. וזה העיניין שמעניין את כולם

מרין... את לא מבינה...

שאלות לסקסולוג יכולות להיות עסק מביך... מאחר ואנחנו כבר לא אנונימיים אחד לשניה, נראה לי כי אנשים יתפדחו לשאול שאלות שבאמת מעסיקות אותם... את לא חושבת ?

black ross

New member
למה דווקא יש לי אחלה של שאלות ../images/Emo6.gif

אבל את האמת לי יש סקסולוג צמוד לתחת אז אני יכולה לענות לכם על השאלות אני מציעה שאני ו"מיקי" נענה לכם על השאלות תאמינו לי "מיקי" צריך לגבות תשלום על הייעוץ

mariana

New member
אז אפשר להיכנס בתור אורח

בפורום, אם זה כל כך מביש, ושאלות פחות מביחות אפשר לשאול אם שמינו

mariana

New member
שלום לכולם

ג'סוס מה שלומך? אני גם חושבת שעדיף להזמין סקסולוג, אני מכירה אחד כזה לא באופן אישי, משהו בן ציון. אולי את מכירה? מאו תודה לך העצה זה מה שאני עושה עכשיו

black ross

New member
פורח פה על הבוקר ../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

בוקר טוב לכוווווווווווללללללללללללםםםםםםםםםם אני רואה שהמילה סקס מעירה אותכם הא ....
שמתם
שכשאנחנו מדברים על סקס אנחנו בהרכב מלא
טוב אז ככה אני מציעה שאתם תעלו שאלות בנוגע לסקס ואני אשמח לענות לכם הבנתי כבר שאתם סובלים מחוסר אז אני אשתדל לעדכן אותכם במה שקורה בחיים האמיתיים
... אני מבטיחה לתת תשובות יצירתיות נסו אותי ... תמיד שלכם ובשבילכם ... (מאו אני כועסת עלייך
)

חחחחח... הרסת אותי...

תגידי ילדה... ראית את המילה "סקס" ומיד הופעת האאאאא ? ישובבה אחת...
אכן כן... שירן ואני מוכנים לתרום את כל הידע שלנו בנושא על מנת להעשיר את כולם כאן.... חחחחחחחח

black ross

New member
כשאמרתם סקס זה היה נשמע כמו...

שקראתם לי
נו מה אתה אומר אולי כדי שנעשה פינה שבועית ונתרום קצת מהידע הנרחב שלנו

אין בעיה...

תביאו שאלות, וצוות המומחים, ינתח את הבעיה, ויגיש תשובות מוסמכות ומלומדות... חחחחחחחח

למעלה