שלום לכולם....

SYCHO

New member
שלום לכולם....

גם אני חובבת את שירי הקורס ואני מנסה להוריד אותם אבל שכחתי את השמות שלהם....אם מישהוא זוכר את הקליפים שהיו בM.T.V ויודע ת'שמות אודה לו מאוד.... תודה...!!!!!

שלום../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה. טוב אני ינסה לעזור לך: אלו השירים האחרונים של הקורס שהיו ב-mtv Breathless Irresistable Give Me a Reason All the Love in the World One Night השתיים האחרונים לא ממש שודרו בMtv אבל עדיין יש קליפים עליהם. אם את רוצה שמות של שירים ישנים יותר פשוט תבקשי(מומלץ ביותר).

AMIR HOREV

New member
יש גם את הלהיטים!!!!

What can i do ואת הסופר להיט....Only when i sleep ואת... radio

עוד כמה

Dreams I never loved you anyway hurt before runaway תאמיני אחרי שיהיה לך את השירים שנתנו לך את לא תעזבי אותנו.

SYCHO

New member
וואו נכון....!!!!

איך שכחתי ?!?!?!?...אפשר להגיד שאני גם אוהבת מוסיקה אירית וזו אחת הסיבות שאני אוהבת את הקורס....וכמובן תודה לכם.... עכשיו מישהו יכול לגיד לי לאן הם נעלמו???

הם לא נעלמו

הם פשוט נמצאים בתקופת ביניים אחרי האלבום השלישי שלהם In blue עכשיו הם עובדים במרץ על האלבום החדש שאמור לצאת באוגוסט.

p i n g o

New member
ל-One Night היה קליפ בספרדית

הם שרו אותו בדואט עם אלחנדרו סאנס, והקליפ היה לגירסה הספרדית. בכלל, בזכות השת"פ הזה איתו הם נהיו מאוד פופולאריים בספרד... (ראיתם את הצהובון הספרדי שכתב על אנדריאה ורובי)

p i n g o

New member
Una Noche

ואתה בטוח שהיה קליפ ל-One Night באנגלית?? אתה יכול לספר לי עוד על זה??

כן היה

קליפ ל-one night זה אותה קליפ בדיוק רק עם כמה שינוים, השינוים הם: 1) הקליפ באנגלית, והוא צולם מחדש כדי להתאים אותו לשפה. 2) בקטע של הסולו עם הגיטרה ג'ים הוא זה שמנגן ולא Alejandro Sanz 3)Alejandro Sanz לא שר יחד עם הקורס כמו בUna Noche אבל רואים אותו במצבים שונים. עכשיו יש רק שאלה אחת למה הקליפ לא שודר בMtv והמקום היחידי שאני ראיתי בו את הקליפ הוא ערוץ מיוזיק בוקס(קליפ מספר333). ודניאל הייתי נכנס עכשיו לצ'אט אבל אני הולך עכשיו יאללה ביי.

p i n g o

New member
מה מה איפה?

אמרת שהוא קיים במחשב. התכוונת למחשב שלך או בקאזאאאאא או מה??

AndreaCorr ©

New member
היי ../images/Emo24.gif

נראה לי שכבר נתנו לך תשובה מספקת. בכל אופן, אני מקווה שתישארי איתנו כאן.

למעלה