שלום לכולם

שלום לכולם

אולי היום זה יום לא מתאים בשבילי לנסות ולהשתלב כאן בינכם אבל אני זקוקה לעזרה בעיקר לעיצה ויש לי הרגשה שאין מקום מתאים יותר מהמקום הזה לפנות אליו ... קצת על עצמי : גרושה + 2 מזה שנתיים. הורים תומכים מאוד וגם חבר שמהווה חלק נכבד מחיי וחיי בנותי . הסכם הגרושים נעשה בבית דין רבני כי שם הוגשה התביעה ע"י הגרוש שלי . בהסכם היה כתוב שאסור לעסוק בנושא גובה המזונות במשך שנתיים. היום קיבלתי הזמנה לדיון ברבני בחודש אפריל כהנושא : תביעה להקטנת מזונות האדון משלם 2000 שקלים מסכנים ורוצה להפחית ל 1500 .. כותב שהוא מובטל ( התפטר מרצונו ) כותב שמשלם 450$ שכירות ( מי שלח אותו לגור בוילה בישוב קהילתי ? ! כשהילדות שלו גרות שתיים בחדר ) כותב שאני בחוסר אמינות החלפתי את האוטו שהיה רכוש משותף והוא השאיר לי בהסכם הגירושין כדי שאוכל להסיע את הילדות.. כלומר שמצבי הכלכלי טוב !!! נראה לי שסיכוייו לזכות לא גדולים אבל מה שכואב לי יותר מכל זה שלושה דברים : 1. ההשפעה של הקושי הנפשי שלי להתמודד עם זה על הילדות שלי. 2. ההוצאה הענקקית המיותרת והבלתי אפשרית מבחינתי כרגע על עורך דין 3. המחשבה שכל חיי אצטרך להאבק איתו !!!! אשמח לשמוע תגובות דעות ועיצות תודה , לומדת מהחיים

רות 2

New member
באם כך נירשם בחוזה

שבינכם ... יש להתמודד עם סעיף זה על ידי כך שתשבי ועשי לך את רשימת ההוצאות חודשיות שנתיות שיש לך רק על הילדות כמו שיש לו זכות (על פי החוזה שלכם להקטנת מזונות לך גם יש זכות לדרוש הגדלת מזונות בית המשפט יתיחס להוצאות הקשורות לילדים ולא להוצאותיך שלך ...רכב ,בילויים וביגוד אז אל תכנסי ללחץ שבי ועשי לך רשימה בה תוכיחי שאת בקושי מסתדרת עם האלפיים ש"ח האלה חוגים ביגוד לימוד אוכל דלק להסעת הילדים תשלומים הנוגעים לקורת ביתן של הילדות את יכולה לפנות לנעמ"ת ולבקש עזרה משפטית התשלום מאוד סימלי והעיקר אל תילחצי

michaly43

New member
לומדת זה לפי חוק המינימום....

לפי ביטוח לאומי וזה מה ששופט יפסוק אם לא תראי קבלות על הוצאות שוטפות וגם כמובן שונות-כמו ביגוד,חוגים,טיפולים רפואיים, ביה"ס וכו' קחי עו"ד טוב... בהצלחה

מה ז'תומרת?

כל יום הוא יום מתאים... עוד אשוב

למעלה