שלום לכולם

שלום לכולם

אני חדשה כאן. ילדתי ב - 02\12\12 בשבוע 25 750 גר' ילדה חמודה ושמה גיא. ההתחלה היתה נוראית עברנו היתה תקופה מאוד קשה דימום שלב2, ניתוח דוקטוס,דימום בראות,פירקוסים, צהבת, בעיה בכיליה וחידק בדם. אני כמובן לא חשבתי שתינוקת כזו קטנה מסוגלת לשרוד את כל זה אבל מסתבר שהיא היתה יותר אופטימית ממני ושרדה את הכל. היום היא שוקלת 1.450 ומתחילה לינוק קצת. היא צריכה לעבור עוד שני ניתוחים ליזר ובקע. רציתי לשאול עם מישהו עבר ניתוח בקע כי אנחנו קצת חוששים למרות שהרופאים אומרים שזה ניתוח קל. בי ובהצלחה לכולם.

הי ברוכה הבאה

לא עברנו כזה ניתוח .. אבל תמיד שמעתי שזה קל מאוד .. וגם היה נפוץ מאוד בקרב הפגים שהשתחררו איתנו . ממש בהצלחה . וכל הכבוד על כל ההשגים למרות כל הקושי ..

קרן משם

New member
היי

וואהווווו באמת עברתם הרבההההההה אני חייבת לציין שהבקע זה פיס אופ קייק ליד הנ"ל! וחייבת להסכים עם הרופאים (הפעם) שזה באמת ניתוח שנחשב ל"קל"...אבל לנו כהורים כל דבר שנוגע לילדינו לא נחשב לקל. אני עברתי עם בני ניתוח הרניה (שבר מפשעתי) משני הצדדים... חששתי בטירוף ביחוד כי הוא היה בן 8 חודשים וגמול מחמצן רק שבועיים קודם... הניתוח עבר בהצלחה רבה ובמהירות יחסית למה שציפיתי (עשינו את המילה און דה וואי) ומתי בני היה גיבור! פעם אחת אקמולי (3 שעות אחרי הניתוח) ואחרי 5 שעות מהניתוח הוא שיחק עם הצעצועים שהבאתי לו לבית החולים ונראה שהוא לא הבין מה לעזאלזל הוא עושה שוב בבית חולים?!! מחזיקה לכם אצבעות שיעבור חלק!
תעדכני אותנו. כעת היא עוד אוכלת בזונדה? כמה זמן היתה מונשמת? (בהנחה שהיתה מונשמת) אך קראתם לה?

בוקר טוב לכולם ../images/Emo80.gif

גיא היתה מונשמת חודש וחצי בטובוס ויומים עם סיפפ היא לא סבלה את הסיפפ היא היתה מוציאה אותו כל הזמן אז ניסו בסוף עם חמצן גבוהה באינקובטור. היום היא נושמת בכוחות עצמה. לגבי האוכל היא לא מוכנה לקחת בקבוק רק ציצי אבל זה מאוד מעיף אותה ואחרי 4 מציצות היא נרדמת.

כל הכבוד לגיא

נראה שגיא עברה יותר מידי בחודשיים האחרונים. כל הכבוד לה. שרון שלי (715 גרם, שבוג 29) עברה ניתוח שבר בשני הצדדים בגיל שלושה חודשים, ממש לפני השחרור מהפגיה - במשקל 1990 גרם (מתי כבר יגיע היום שאני לא אזכור את כל הפרטים הקטנים האלה???). אמרו לנו שינסו לבצע את הניתוח בהרדמה מקומית ואם זה לא ילך אז יבצעו הרדמה מלאה שדורש אח"כ חזרה לחמצן. למזלינו, ההרדמה המקומית הצליחה, ומכיוון שהיא בכתה המון בחדר התעוששות (מרעב...שהרי היא היתה בצום לפני הניתוח) המרדים ביקש מהפגיה שישלחו לה אוכל וכחצי שעה אחרי הניתוח היא ישבה בזרועותי עם בקבוק חלב (וחסכה לעצמה את עירוי הנוזלים שהיתה אמורה לקבל לאחר הניתוח). בפגיה נתנו לה נורופן לכאבים ויומיים אח"כ כבר היינו בבית. שיהיה לכם בהצלחה, ותתעודדי שניתוח שבר שנעשה במהלך האשפוז בפגיה מבשר שבקרוב מאוד מגיעים הביתה.

../images/Emo65.gifברוכה הבאה לבנת, ומזל טוב

אני ילדתי את מאור בשבוע 27, אבל הוא לא עבר שום ניתוח, למזלנו... נראה שגיא עברה חוויות שמספיקות לחיים שלמים, וכן, הם חזקים הרבה יותר ממה שאפשר לדמיין ( שוב.....למזלנו הרב ). לא עברנו ניתוח בקע , אבל כמו שאמרו לך כאן, גם אני יודעת זה ניתוח קל ופשוט. אני מאחלת לכם יציאה מהירה הביתה עם כמה שפחות סיבוכים. בהצלחה בניתוחים גלי

engel_j

New member
וואווו........ !!!!!! ../images/Emo24.gif

כולי היתפעלות מגיא,ילדה חזקה מאוד !!! בטח זה בא מההורים שלה ! מאחל לכם רק טוב, ושהרע מאחוריכם ושאישאר לגיא רק לגדול ולהגיע ל-2 KG והביתה.
חזק ואמץ לכם ובמיוחד לגיא (אהבתי את השם !! )
ביי

ברוכה הבאה גיא!

בהחלט הילדונת עברה מספיק לחיים שלמים...איזה יופי שהגעתם סוף סוף לתקופה רוגעת. אלה הגוזלית שלי כמה צעדים מאחורי גיא (טוב, היא קטנה ממנה בחודש חצי). תינוקות של קילו 400 נראים לי ע-נ-ק-י-י-ם... יערה בכורתי עברה ניתוח בקע כששקלה 1.980. יום אחרי כבר יצאנו הביתה
הניתוח היה בהרדמה איזורית, נמשך כ-20 דקות, ומזל שהבאנו בקבוק לחדר ההתאוששות כי היא טיפסה על הקירות של האינקובטור מרעב. לי זה היה הרבה יותר קשה מאשר לה. (אהבתי את האייקון של הפרה - אני בדיוק שואבת
)

shirar1

New member
ברוכה הבאה!

קודם כל, ניתוח הבקע ממש פשוט. חוץ מזה, תסתכלי על הצד הטוב בזה: העובדה שמנתחים אותה לפני היציאה הביתה, אומרת שהמצב שלה מספיק טוב בשביל לנתח. אצל גל, לדוגמה, היינו צריכים לחכות עד גיל שנתיים כי עד אז המצב הנשימתי שלו לא היה מספיק יציב כדי לעשות את ניתוח ההרניה (הוא היה עם חמצן בבית הרבה זמן). אגב, איזה ניתוח לייזר היא צריכה לעבור?

../images/Emo23.gifקודם כל מזל טוב

שני ילדי עברו ניתוח שבר בשני הצדדים. זה באמת לא נורא. בני עבר את הניתוח במהלך האישפוז במשקל של 2500 בערך. בתי עברה את הניתוח שבוע לאחר ששוחררנו הביתה, כי רק אז התגלתה הבעיה. בהצלחה. בקשר ללשרוד- הילדים שלנו הרבה יותר חזקים ממה שחושבים. בתי נולדה בשבוע 26 במשקל 480 ג"ר, וירדה ל-400 ג"ר, אז גם עברה ניתוח דוקטוס.בקיצור- צחקה על כל הסטטיסטיקות הרפואיות. היום היא בת 4 ומשגעת (פילים...)

למעלה