שלום לכולם

שלום לכולם

היי מה נישמע מה קורה הכל טוב.תגידו למה הפורום הזה ריק.יחסית לפורומים אחרים הוא נחשב לריק,לשאניה מגיע יותר היא מאוד שווה ולפי דעתי הפורום הזה צריך להיות מפוצץ בתמונות שלה,לכתוב הרבה בפורום אבל הכי לשים הרבה תמונות של היפיופיה הזאת.היא פשוט מהממת. בברכה אלינור גובאני.

mprb

New member
ברור שמגיע לה יותר

אבל מה לעשות אין פה אפחד
אם יש לך רעיון איך לגורם לאנשים לבוא לפה אני אשמח

AMIR HOREV

New member
וואו וואו...ילדים ילדים...

אני פה.... ואתם יודעים מה הבעיה???. שאף אחד לא יודע על הפורום הזה... אני חיפשתי בתפוז שעתיים את הפורום הזה ולא מצאתי!!! אני בטוח שכשהוא יהיה רשום.... יהיו פה אלפים... כי היא באמת אחלה.... אז זה לא אשמתכם.... בכל אופן אני פה אני אעשה כל מה שאני יכול כדיי לעזור.. אז אם אתם צריכים משהו מיוחד... אני הכתובת...

זה בדיוק מה שאמרתי!

הפורום לא רשום ברשימות וכשעשיתי קיצור על הדסקטופ אז היו לי בעיות עם האספלורר ועם תפוז אז מחקתי ועכשיו הייתי צריכה לחזור להודעה שלי בתמיכה בתפוז כדי להיכנס לפורום דרך הקישור... זה כאילו הפורום לא קיים... אני משתדלת לפרסם אותו... אבל מישו יכול ללמד אותי איך עושים קישור לפורומים? אני אפרסם אותו בפורומים...

i love gina

New member
אמממ...

יכול להיות שזה בגלל שינוי השם המהיר? או שלא , בכל אופן, אני לא ממש מתמצא... אז, סורי.

mprb

New member
מחר

אני אדבר עם האחראית על הפורומים שתשים אותנו על המפה (היא בחופש היום) ואני מקווה שזה יעזור

AMIR HOREV

New member
מירי את חייבת.....

להגיד להם שיפרסמו אותנו... יש לה מלא מלא מעריצים בארץ אני יודע את זה בוודאות....

למעלה