שלום לכולם !

שלום לכולם !

ברשותי אוסף של יותר ממאה וחמישים בוגי פקקים - אני לא אוסף ( רק מה ששתיתי ) ... אני אוסף פקקים של קוקה-קולה : ברשותי למעלה מ 5,000 פקקים של קוקה קולה =- = = אתם יכולים לומר שזה לא הרבה אולם הקפדתי שכולם יהיו של 1.5 ליטר .... חשוב לציין שאת כולםםםםםםםםםםםםםם אני שתיתי ... חישוב מהיר יגלה שמעל 7500 ליטר קולה זרמו לי בדם .... לא יודע אם זה לפורום הזה אבל לא מצאתי אחד אחר : אני רוצה לבדוק אפשרות של קנייה של כ 25 בקבוקי זכוכית ... ממכולת אני לא ייקנה כי זה יעלה לי 7 שקל לבקבוק. . . . . אם למישהו יש רעיון בו אני יכול לקנות במכסימום 4 שקל לבקבוק שיגיד לי בבקשה !!!!! חישוב מהיר : שמכסימום 25 בקבוקים יעלו 100 ש"ח תודה מראש

oren*

New member
../images/Emo6.gif כל הכבוד

לא יודע עד כמה זה בריא לשתות כמות כזו של קוקה קולה, אבל אני בטוח שהתענגת על כל שלוק
מחירם של בקבוקי הזכוכית גבוה, כיוון שתהליך הייצור שלהם יקר והם לא נמכרים בכמויות (לעומת פחיות ובקבוקי פלסטיק). עם זאת, המחיר שתארת (7 שקלים) נשמע לי יקר מדי, במכולות בסביבה שלי הם נמכרים ב-5 שקלים. במכולות מסוימות ימכרו לך כמות כזו של בקבוקים במחיר נמוך יותר - נסה באזורים כמו דרום תל אביב, בני-ברק, השוק בפתח-תקווה וכו....

למעלה