שלום לכולם

dreamerit

New member
שלום לכולם

עיינתי מספר פעמים בפורום, והנה אני מחליטה להשתתף בו. אחד מתחביביי הוא עיצוב, ולאחרונה התחלתי לגלות עניין גם בפנג שווי. יש לי שתי שאלות: חדר השינה של בעלי ושלי ממוקם בחלק הצפון-מזרחי של ביתנו, וחלק קטן ממנו ממוקם בחלק הצפוני (החלק של הכניסה לחדר ומיקום הארון). כיון השינה שלנו (הראש) הוא כלפי צפון-מזרח. תאריך הלידה שלי הוא 20.4.67 ושל בעלי 10.12.66. האם מיקומם של המראה וההליכון אינו מפריע? חדר השינה של ילדיי הוא הממ"ד והוא בחלק הצפוני של ביתנו.תאריך הלידה שלהם הוא 28.12.98 והוא ישן כשראשו כלפי צפון והשני נולד ב-23.6.02, והוא ישן כשראשו כלפי דרום מערב. בחדר יש טלויזיה ווידאו תלויים על זרוע, שאני מתלבטת במשך זמן אם כדאי להוציא אותם משם או לא. אני מקווה שלא ייגעתי על הפעם הראשונה.

ברוכה הבאה dreamerit ../images/Emo140.gif

אני שמחה שהחלטת להשתתף. מקווה שתהני ותשתפי אותנו בתחביבך, עיצוב. שינה לכיוון צפון מזרח הוא כיוון לא כל כך שקט האם ישנה אפשרות לשנות את הכיוון? מראה אינה מומלצת לחדר שינה וכך גם ההליכון... כל מה קשור אסוציאטיבית עם פעילות שאינה קשורה לחדר זה, אינו מומלץ שיהיה. ההתלבטות שלך לגבי חדר הילדים היא אינטואיטיבית ונכונה מכשירים חשמליים אלה אינם תורמים לשינה נעימה, שקטה ועריבה מכשיר טלויזיה או כל מכשיר חשמלי אחר, שיש בהם שדה אלקטרומגנטי "עובדים" גם כשהם סגורים. זה משפיע על האנרגיה בכל החדר אפשר לכסות אבל..הכי טוב להוציא מחדר השינה אני מקווה שטלויזיה אינה תלויה מעל מיטה...זה ממש לא לא מומלץ בהמעטה) את לא מיגעת, להיפך, שאלי והשתתפי עוד שבוע קסום ונהדר אביבה

dreamerit

New member
אביבה - תודה על קבלת הפנים ../images/Emo42.gif

כפי שבטח ראית בתכנית חדר השינה שצירפתי, החדר הוא קצת בעייתי - הוא צר וארוך. כך שאם הראש הוא לא לכיון החלון (צפון-מזרח), הוא יכול להיות רק לצד השני, אבל אז המיטה תוצב בין שתי הכניסות לחדר ואני ממש לא יכולה לחשוב על שינה ב"מעבר". האם ניתן לבצע "תיקון"? ואיזה? תודה

dreamerit

New member
ומה עם חדר הילדים?

האם כיווני השינה של שני בניי מתאימים? ולשאלתך - זרוע הטלויזיה אינה ממוקמת מעל המיטה, אלא בצידה.

dreamerit

New member
ומה עם חדר הילדים?

האם כיווני השינה של שני בניי מתאימים? ולשאלתך - זרוע הטלויזיה אינה ממוקמת מעל המיטה, אלא בצידה.

עוד קצת המתיני

אני חושבת... מחר לילה טוב
אביבה

../images/Emo28.gifחדר שינה לילדים ../images/Emo85.gif../images/Emo85.gif

חדר המ.מ.ד הוא חדר מתכתי וקר.קירותיו עבים במיוחד, וכולו מרושת בפרופילי מתכת עצומים... למעשה התחושה בתוכו היא של קופסת מתכת לחדר זה אין כניסה של קרני שמש שכל כך חשובה לילדים מיקומו בצד צפון יוצר תחושה רבה עוד יותר של קור. אנרגיה של כיוון צפון היא אנרגיה קרה, מתונה שתומכת בשינה עמוקה ועריבה, יחד עם זאת אינה מומלצת לילדים רכים... נסי לראות האם ישנה אפשרות שהם ישנו בכיוון דרום מזרח אולי אפילו להעביר אותם למיקום אחר בבית אם לא, "חממי" את החדר בגוונים חמים ורודים, אדומים, כתומים כולם נעימים ורכים בדים, כרים, ושטיח... ממליצה שוב להוציא את מכשיר הטלויזיה והוודיאו מהחדר הרבה חום לילדייך
אביבה

dreamerit

New member
אביבה - תודה

קיר אחד בחדר צבוע בצבע תכלת (הקיר של הצפון, ובו יש חלון)... וכאילו שזה לא מספיק, יש שם שטיח מקיר לקיר בצבע כחול כהה... האם מצעים ותמונות בצבעים שהמלצת יכולים לעשות את העבודה? ושאלה אחרונה - מה עם שאלתי לגבי חדר השינה (בהודעה עם השמש)? תודה

כן, כל דבר ישפר את האוירה

ויחמם את החדר הוסיפי את הגוונים שיחממו אותם כחול בכמות רבה עלול לגרום לבכי... (יש לי סנטימנטים למתוקים האלה, לא יודעת למה...) לגבי חדר השינה... אני מסתכלת עליו כל פעם ואומרת לעצמי "וואללה צפוף שם"... הוציאי את הפקס ומכשיר ההליכון ואם זה היה חדר שלי הייתי מוצאת פתרונות אחסון אחרים כדי להקטין את הנפח של האחסון בחדר הזה. כרגע , לפי הפרופורציות שציירת, בלי להוציא משם את הארון, אין כל כך מה לעשות...המיטה גם תופסת את מרכז החדר וזה לא מאפשר זרימה נעימה של אנרגיה וכן, גם לישון בין הדלתות זה לא משהו מומלץ מה הסיבה שהפקס בחדר שינה? ההליכון? לילה נעים אביבה

dreamerit

New member
ערה טוב, אביבה

מעניין שאת מזכירה בכי, כי אחד הילדים באמת נוטה לבכיינות יתר... והוא כבר בן ארבע! ואם את שואלת אותי, הם באמת מתוקים (הם הרי שלי, לא?) חדר השינה ממש מאתגר ומתסכל כאחד. אין לי פתרון אחר לארון... והמיטה - כמו שכתבת (במילים אחרות) - תקועה! הסיבה שההליכון והפקס נמצאים בחדר, זה מאחר שאין לי חדר עבודה. מילא, על ההליכון אני יכולה לותר, אבל החלופה הבאה שיש לי למכשיר הפקס הוא בפינת האוכל שממוקמת בצד שמאל של הכניסה לבית. האם זה עדיף לשים את הפקס על שולחן האוכל (שדרך אגב מאחר שהוא מלבני וזויתי מאוד, אני מניחה עליו מפה כל הזמן)? תודה ולילה טוב

הבנתי, ואני רוצה להציע לך משהו נוסף

נסי להסתכל על ביתך כאילו את אורחת בו...עשי בו סיור כזה... הסתכלי עליו כאילו זו הפעם הראשונה שלך בו מה היית מוציאה ממנו?... בלי סנטימנטים, וזכרונות... בכל מקרה, לא מומלץ לישון עם שום דבר שמזכיר את העבודה בלילה חדר שינה מיועד לשינה ול...דברים נעימים שינה מתוקה אביבה נ.ב.- אני אמשיך לחשוב על החדר הזה... נראה איזה רעיון יעלה

dreamerit

New member
איזה כיפ שלא שכחת ../images/Emo39.gif

הארון אצלנו בחדר עשוי מעץ (לא מלא) צבע הקירות - לבן יש שטיחון קטן ומלבני למרגלות המיטה בצבע לבן (דרך אגב, ממש למרגלות המיטה יש תיבת מצעים מעץ). יש לי שתי וילונות בחדר - שניהם עשויים מבד שקוף כמעט לחלוטין (שכחתי את שמו של הבד). חוץ מזה, יש לי תמונות בחדר - ליד ראשי יש תמונה של שנינו מהחתונה, ליד ראשו של בעלי יש תמונות של הילדים. בצד הקיר יש תמונה של שתי נשים יושבות על בר ויש בתמונה קצת אדום-בורדו. מול המיטה (היכן שההליכון), יש תמונה מלבנית של פרחים בגוונים של ירוק עדין ושמנת. אני מקווה שיש לך מספיק נתונים. תודה

למעלה