שלום לכולם

רינתי232

New member
שלום לכולם

דור אמר לי לכתוב פה, במקום להציק לו במסרים, אז אני אכן עושה את זה. (שלא תחשוב לרגע שאני אפסיק להציק לך). טוב, הבעיה שלי היא כזאת. יש בחור אחד, שפעם היה לנו איזה קטע קטן ביחד, לא הלך כל כך, סיימנו את זה יפה ועכשיו אנחנו ידידים. לאחרונה, שמתי לב שבלי כוונה, רק איתו אני מסתובבת. רק איתו אני יוצאת, רק איתו אני עושה הכל. וכאילו אנחנו מתחילים שוב להתקרב ושזה יכול להגיע רחוק יותר מהידידות שכרגע. כבר כמה אנשים אמרו לי שאני צריכה להפסיק את הידידות הזאת, כי זה יהיה גלגל שחוזר על עצמו, אבל עכשיו אנחנו ביחסים טובים ואני לא רוצה לפגוע בו. נראה לי פוגע לסיים קשר ידידות טוב, בגלל שיכול לצאת מזה משהו שאנחנו לא רוצים. מה אתם אומרים? להמשיך בקשר, לסיים?

Meijen Shaggy

New member
דעתי: ../images/Emo15.gif

טוב, לא כל כך פירטת על הקשר שהיה ביניכם לפני ולמה הכוונה שהוא "לא הלך כל כך".. האם נכווית מהקשר? נפגעת? האם את במצב שאת יודעת בבירור שאת לא רוצה להיכנס אתו ליחסים רומנטיים? על כל פנים, אם את רוצה למנוע מידידות אפלטונית להפוך לקשרים רומנטיים, אין טעם לנתק את הקשר. עצתי היא שפשוט תדאגי שלא כל הזמן תצאי רק אתו, תסתובבי רק אתו וכו'. נסי להסתובב עם ידידים וחברות נוספים, ואז תראי שהאפשרות להיווצרות קשר רומנטי בינו לבינך תהיה פחות סבירה.

nutmeg

New member
מה שקורה

עם ידידויות אינטנסיביות הוא שלא תהיה פנויה לידידויות אחרות. אם זה מה שאת רוצה - סבבה. אם לא - להתחיל לצמצם ולראות עולם.

zimes

New member
אצלי, סיפור כזה, נגמר

בחתונה. אני אגיד לך מה הרגשתי, לגבינו, ואלי זה דומה אצלכם: בסיבוב הראשון, היה הלחץ של "יוצאים", אז התרגשנו, גמגמנו, היינו חסרי בטחון, היינו "לא-כיף", וזה נגמר. בהפסקה, היינו איזה שנה יחד כל הזמן (למדנו יחד). בלימודים, באחרי, בתור כתובת לצרה, אוכל, הרצאות, בילויים, טיולים... בלי שהיה הלחץ שתיארתי קודם, היינו פנויים כדי להכיר זה את זה, כדי להפתח, להיות נחמדים ומצחיקים, נהננו והיתה לנו הזדמנות להתרשם זה מזה בלי מעטה המבוכה. ואז - בסבוב השני, שהיה על רקע של היכירות מאוד עמוקה, זה הלך טוב.

dana2909

New member
רינת

למה להפסיק משהו שאת נהנית ממנו? לא כל כך ברור באמת למה את מתכוונת כשאת אומרת קטע, אבל נראה לי שכרגע שניכם מאד נהנים לבלות ביחד, אז במקום לנתח כל צעד ומילה שאומרים פשוט תהני לך. אתם חברים טובים, יחסים מצויינים, למה להפסיק משהו ששניכם נהנים ממנו?

למעלה