שלום לכולם!!

enicegirl

New member
שלום לכולם!!

לא ידעתי שקיים פורום כזה!! מזה זמן מה אני ידעתי שיש פורום של נוער לקוי שמיעה אבל דווקא פורום עם נושאים של חרשות וכבדי שיעה באופן כללי יותר עונים ל"דרישות" שלי. בכל מקרה אני בחורה שומעת ואני יוצאת עם בחור כבד שמיעה. יש לי המון שאלות, דברים שבא לי לחלוק איתכם ואשמח לשמוע ממכם מידע ועצות. כמו הן הייתי לפני כשבועיים-שלושה בערב שירת אדם בתל אביב וממש נהנתי לראות קבוצה של חרשים שמדברים עם החברים שלהם!! זה היה מקסים
גם הבחורה המתרגשמת ("לי") היתה מהממת!!! זה ממש מרתק הנושא של הכבדות שמיעה והחרשות! (מקוה שיש לי מקום בפורום שלכם
)

צלף

New member
בבקשה, אינך היחידה ../images/Emo24.gif

אני נשוי לשומעת, וגם הייתי בערב הזה עם אישתי, וגם מכיר כבדי שמיעה אחרים נשואים לשומעים/עות... להערכתי בין 50% ל- 75 % מכבדי שמיעה נשואים לשומעים/עות...

enicegirl

New member
תודה ואגב

הייתי שמחה לדעת איך כבד שמיעה חי עם שומעת, ז"א איך למשל מסתדרים בזמן של לילה (אני מניחה שאי אפשר להתלחשש) או בזמן הפסקת חשמל, תינוק בוכה בלילה?? זה לא כדי לשים לכם רגל אלא כדי להתרגל לעובדה שאולי גם לי זה יקרה וצריך להכין מראש את ההתמודדות.

צלף

New member
בלילה ../images/Emo29.gif

בזמן הפסקת חשמל יש נרות
, בלילה, את אשתי אנישומע איכשהו גם בלי לראות שפתיים (אני מכיר אותה לא), אבל שתינוק בוכה
אז לא היתה ברירה אשתי קמה, כי גלאי הבכי שיש ברשותנו גם מעיר אותה וגם פחות טוב מהאוזן האנושית בכל מקרה... אבל שאשתי לא היתה בבית אז הפעלת את גלאי הבכי...

למעלה