שלום לכולם

effigy

New member
שלום לכולם

הסיכוי שהמפלגה תעלה לכנסת הוא קטן מאוד... אבללא באתי רק כדי להודיע לך את המובן מעליו.. באתי לשאול האם צעירים (ואני מתכוון כמוני, בני 14) יכולים לפעול לטובל המפלגה בדומה לתנועות של מפלגות אחרות כמו מרצ והליכוד?

effigy

New member
Somthing old someithing new

something borrowed something green

חן גולן

New member
ישראל אחרת צעירים

אהלן שי! אני לקחתי יוזמה בבחירות האחרונות ופעלתי לטובת ישראל אחרת אני יכול להגיד לך שהייתי ממש מעט זמן וכבר נוצר הווי כמפלגה חוצזמה שהיה לי קשר די טוב עם המועמדים לכנסת. זו היתה מערכת בחירות שלעולם לא אשכח, חוויה לכל החיים. כעת שהסתיימה מערכת הבחירות צריכים להקים נוער במפלגה החדשה "ישראל אחרת" ואני לקחתי זאת על עצמי. בעוד מספר ימים אני אתקשר עם בית המפלגה ונראה איך אנחנו יכולים לתרום ובאילו ענינים וכבר בעוד פחות מחודש לפי הערכתי. אם אתה מוכן לבוא ולעזור לישראל אחרת -צעירים בהפגנות ויצאה לצמתים בנושאים כמו: ביטול חוק טל, הקטל בתאונות הדרכים ועוד... אנא צור עימי קשר באימייל:[email protected] ובאייסיקיו: 62096910 נ.ב אם אתה מכיר עוד אנשים שישמחו לעזור לנו אז תפנה אותם אלי כי רק בזכותינו נוכל לעשות ישראל אחרת

אלדד27

New member
יפה. זה מה שרציתי לראות.

לא אנשים כמו גלי ש"האמינו" באמונה עיוורת בישראל אחרת ונטשו אותה מייד לאחר הבחירות. כל הכבוד, חן, וכולי תקווה שתצליחו להרים מפלגה ראויה לבחירות הבאות.

למעלה