שלום לכולם..

ליאן.

New member
שלום לכולם..

פעם ראשונה שלי כאן.. אני חייבת לציין שעד שמנהלת הפורום החביבה שלכם עשתה בערב חמישי ´יח"צנות´ לפורום, לא ממש ידעתי על קיומו, וסביר להניח שגם לא הייתי נכנסת לכתוב בו כעת.. הבוקר שמעתי שסבתי מתה. התחלטתי קצת לקלוט מה קרה ואולי אני מעדיפה להדחיק אבל לא לגמרי מצליחה.. אני אזכור אותה ואתגעגע, (אני כבר מתגעגעת) אבל סה"כ סבא שלי הוא זה שחי איתה 50 שנה ואני לא יודעת איך הוא יסתדר עכשיו בלעדיה. הוא כל כך אהב אותה.. כל פעם שהיא חזרה מבית החולים והוא ראה אותה, הוא יכל להרגיש כאילו שהוא חוזר לשיגרה ויכול להרגע. היה אפשר לראות את האור בעינים שלו.. אבל הכל הולך להשתנות עבורו עכשיו. איך אפשר לעזור לו ולנחם אותו? מה להגיד? מה לעשות? נראה שכל עולמו קרס. וגם שלי.

שקר החן

New member
ליאן היקרה, ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

בתור אחד שחווה מקרה מוות מצער במשפחה אני יכול לדבר מתוך ניסיון, אחרי קצת יותר מתשעה חודשים ללא אמא הכאב עדיין נשאר והפצע נשאר פתוח ואינו מגליד, החלל הריק שנפער בתוכי לא מתמלא מחדש, את יודעת... אומרים: "הזמן מרפא את הפצעים" אבל אחרי 9 חודשים אני יכול להגיד שהזמן לא מרפא כלום, הוא אולי עוזר לנו לשכח. אני מאמין שלסבא שלך יהיה נורא קשה להתמודד עם הכאב בתקופה הראשונה של האבל, את ומשפחתך תצטרכו לתמוך ולהראות המון אהבה ותמיד להיות שם כדי להקשיב לו ולתת אוזן להקשבה ויד תומכת וכתף להישען עליה גם אם זה לא קל לפעמים. אם יהיו לך עוד שאלות אני אשמח לענות ולעזור במה שאוכל ואני בטוח שכמוני גם שאר חברי הפורום הנפלאים ישמחו לעשות, אפשר להגיד שאנחנו משפחה די מגובשת ותמיד שמחים לקבל אלינו אחים נוספים, אז שוב, ברוכה הבאה ושלא תדעו יותר צער. שלך, שקר החן.

BooBee

New member
היי ליאן ../images/Emo39.gif

שלום לכולך
ותנחומיי העמוקים על מותה של סבתך. תודה על המחמאה והתנצלותי שרק עכשיו אני מגיבה להודעה שלך.. לפני מספר שבועות לקחתי קצת חופש מהפורום בגלל הבחירות ופרויקט גדול במקום העבודה שלי, וכמו שהבטחתי, הנה חזרתי בכוחות מחודשים לפורום ולאנשים הנהדרים שכותבים, משתפים ויוצרים כאן קהילה תומכת לתפארת. אז תדעי, שאני מרוצה מהעובדה שאת כותבת. זה תהליך מזכך ומטהר, ככה אני חושבת. ולכתוב, ולהתבטא וכל מה שקשור לתקשורת זה חשוב, כי לדבר על אובדן מכניס אותנו לתבנית חדשה, שאולי אנחנו לא יודעים איך להתנהג בה, אבל לדבר על אובדן לפעמים מסדר לנו את המחשבות והרגשות.. אין תשובות אינסטנט מה הכי חשוב עכשיו לעשות או להרגיש. אני מניחה שאתם במשפחה תומכים בסבא ותומכים אחד בשני, וחשוב גם שתזכרי שגם את בעצמך זקוקה לתמיכה. כמובן שחשוב שתתמכי, אבל אל תלכי לאיבוד ותרשי לעצמך לתת גם לעצמך תשומת לב וחיבוק מפעם לפעם. אני לא יודעת איך אפשר לעזור לו. עדיף שתשאלי אותו בעצמך. פשוט תשאלי אותו "סבא מה אתה צריך", "סבא מה אתה רוצה". כשאחותי נפטרה, הייתי צריכה שיקשיבו לי, שיחבקו אותי, שיחזיקו לי את היד כשאני רועדת בבכי. אנחנו כאן להקשיב ולתמוך, ואני מקווה שתמצאי בשהות שלך כאן מעט נחמה ושקט נפשי. שלך, רויטל.

ליאן.

New member
תודה על התשובה

הבעייה היא שהוא ייקה אמיתי.. הוא רק יגיד שיהיה בסדר ושהוא לא צריך כלום.. ד"א שלחתי לך מסר, אשמח לתגובה.

למעלה