שלום לכולם!

General Zod

New member
שלום לכולם!

אני חדש בפורום הזה. יש לי שתי שאלות: 1. מה זה Dragonball GT? כלומר באיזה תקופה הסיפור מסופר? האם זה מציאות דימיונית של DBZ? בקיצור, מה זה?????? 2. אני בן 18 רציתי לדעת מה ממוצע הגילאים של האנשים שכותבים בפורום הזה? תודה מראש!

Light woman

New member
וואו! מישהו יותר גדול מקזבובו!!!!

ממוצע גילאים יש לך בסובטייטלס וGT זה ההמשך של דרגון בול זי

General Zod

New member
אתר

אני מחפש אתר שבו אני יכול למצוא מידע על הסדר הכללי של הפרקים. כלומר הסדר גם של פרקי הסדרה גם הסרטים וגם הספשלים. מישהו מכיר אתר טוב? עוד שאלה: הסדרה DBZ נגמרה? או שעדיין מייצרים פרקים שלה? ואם היא נגמרה אז מה הפרק האחרון?

אוקי ככה

הסדרה נגמרה ב-86´ אבל עד היום מראים כל הזמן שידורים חוזרים יש לי פה אתר אחד שיש בו את הפרקים הכי חדשים שיצאו באנגלית(עד 272, יש עד 276 לתרגם עוד) האתר הוא:http://www.advanced-anime.com/main.php?page=news&menu=DBZ.txt המקום הכי טוב אבל להורדה של הפרקים והסרטים וכל השאר זה קאזה משם אני הורדתי את הכל חוץ מהפרקים באתר שהבאתי לך נ.ב אני בן 16 וחצי

General Zod

New member
מה?????????

חשבתי ש- Dragonball Z זאת סדרה חדשה! אני יודע ש- Dragonball היא סידרה משנות השמונים אבל לא נראה לי ש- DBZ היא סדרה ישנה. ובקשר לקאזה אני יודע שזה המקום הכי טוב להוריד ממנו פרקים כי רק משם אני מוריד.

URNFS

New member
ממש לא...

הסדרה נגמרה ביפן ב1995 בערך ואז שנה אח"כ התחילו את GT.אם כבר,אז DB נגמר ב89 וב89 גם התחיל DBZ

Piccolo

New member
צוציק

Son Gohan

New member
נגמרה מזמן........

ביפן שידרו כבר ממזמן את כל הפרקים בארה"ב מסיימים ממש עוד כעט את כל הפרקים ואז יתחילו לשדר את GT ולמה אתה מתכוון ב"מה הפרק האחרון?"

General Zod

New member
התכוונתי לזה

מה מספר הפרק האחרון של DBZ? וכשאת אומרת "מזמן" מתי אתה מתכוון שהסדרה נגמרה ביפן? איזה שנה?

Son Gohan

New member
אז תגיד חיובי

אז ככה: לדראגון בול יש 153 פרקים לדראגון בול זי יש 291 לדראגון בול ג´יטי DB התחילה בשנת 1986 DBZ בשנת 1989 DBGT בשנת 1996

Son Gohan

New member
כמעט שכחתי.....

בגירסה המדובבת לאנגלית יש 276 פרקים בגלל שדילגו על כמה וכרגע הפרק האחרון שיצא הוא פרק 272 אני חושב שבמרץ יצאו ארבעת הפרקים האחרונים.....

למעלה