שלום לכולם...

רועי161

New member
שלום לכולם...

קוראים לי רועי אני בן 16 מאזור השרון אני רוכב די הרבה זמן רציתי לדעת אם אתם מכירים חוות טובות ומומלצות באזור השרון כדי להתחיל לרכב מקצועי ווסטרן או אינגליש

ברוך הבא!!!../images/Emo20.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo65.gif

ברוך הבא!!! התמכרות נעימה! זהירות... ברגע שנכנסת אין דרך חזרה...! זה אפילו יותר נורא מסמים...
חחח
ברוך הבא!

הי ברוך הבא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

אני סתיו בת 14 וחצי מקיסריה רוכבת בחוות דני היי אינגליש כבר שנתיים מתחרה ב80 (
) איפה אתה גר בידיוק ומה אתה מעדיף ווסטרן או אינגליש זה משמעותי..... התמכרות נעימה! :)

רועי161

New member
תודה...

אני גר בצורן בטח אף אחד לא מכיר זה ליד תל-מונד וניראה לי שאני יותר בנאדם של ווסטרן האינגליש ניראה לי מנומס מידי...

אני הילדה הכי לא מנומסת שיכולה

להיות ואני רוכבת אינגליש זה לאו דווקא מנומס או אנשים כאלה שיש להם אופי של פודל! זה פשוט סוגיםשונים של עניין הדבר היחיד שבעצם יעזור לך זה הניסיון תנסה את שניהם ותחליט!

על טעם ועל ריח אין מה להתווכח

כל אחד ייתן לך סיבות שונות למה הוא בחר בסיגנון אותו הוא רוכב אני למשל בחרתי אינגליש קפיצות כי אני אוהבת את האנדרנאלין שבקפיצות ובתחרויות וזה גם סגנון מדהים לפי דעתי מושקע נורא אחרים שרוכבים ווסטרן יתנו לך סיבות משכנעות אחרות פשוט לך ותנסה אני גם רכבתי ווסטרן פעם לא התחברתי לזה!! כמו שראי ניסיתי ובחרתי את מה שאהבתי! בהצלחה!

אני הילדה הכי לא מנומסת שיכולה

להיות ואני רוכבת אינגליש זה לאו דווקא מנומס או אנשים כאלה שיש להם אופי של פודל! זה פשוט סוגיםשונים של עניין הדבר היחיד שבעצם יעזור לך זה הניסיון תנסה את שניהם ותחליט!

למעלה