שלום לכולם מה חדש?
S Sparker New member 14/1/03 #2 שלום איטליה!! איך המרגש?? פה משוחחים כרגע על כלבים וחתולים... לאיזה צד את שייכת? איך המזג"א שם?? סקי כבר עשית?
שלום איטליה!! איך המרגש?? פה משוחחים כרגע על כלבים וחתולים... לאיזה צד את שייכת? איך המזג"א שם?? סקי כבר עשית?
N Nathi New member 14/1/03 #4 איזה תסכול... אם להזכיר את נושא הסקי...אני כ"כ עצובה שלא יצא לי ככל הנראה לעשות סקי החורף...לגלוש על שלג לבן ורך כשהרוח הקרה שורקת באוזניי והשמש מחממת את פניי. אקסטזה!! זאת הטרפיה שלי.
איזה תסכול... אם להזכיר את נושא הסקי...אני כ"כ עצובה שלא יצא לי ככל הנראה לעשות סקי החורף...לגלוש על שלג לבן ורך כשהרוח הקרה שורקת באוזניי והשמש מחממת את פניי. אקסטזה!! זאת הטרפיה שלי.
B blixgirl New member 14/1/03 #9 ../images/Emo13.gifשלום שלום../images/Emo70.gif תרצי לשתות משהו ? תה קפה ? בירה או מיץ ? או משהו אחר ? איך באיטליה היום חם או קר ? יש קצת ? כאן הכל מעונן וסגרירי... בליקסי
../images/Emo13.gifשלום שלום../images/Emo70.gif תרצי לשתות משהו ? תה קפה ? בירה או מיץ ? או משהו אחר ? איך באיטליה היום חם או קר ? יש קצת ? כאן הכל מעונן וסגרירי... בליקסי