שלום לכולם...

MotiAd

New member
שלום לכולם...

רציתי לשאול שאלה. בתור אחד שחי את שנות השמונים אני רוצה להכין עבודת חקר. אני רוצה לדעת את כל רשימת השירים שיצאו בשנות השמונים והלהקות. כי פשוט אני חייב. ולאחר מכן אני מתכוון להכין אלבומים. אז מה שאני רוצה לשאול זה האם מישהו מכיר אתר שמכיל דוקומנטציה לגבי כל הלהקות והשירים של שנות השמונים? או שמישהו כבר יש לו את זה. זה יעזור לי מאוד. בתודה מראש, מוטי.

MotiAd

New member
עזרה קטנה...

הבנתי שבידיעות אחרונות בסוף העשור התפרסמו השירים לקראת מצעד העשור כמו שהיה ב-1999. אם מישהו יוכל לכוון אותי לשם זה גם יעזור מאוד מאוד. תודה, מוטי.

turrican

New member
ברשימת קישורים של הפורום

קודם כל ברוכים הבאים לפורום שנות ה-80 . שמתי לך קישורים מצויינים שמכילים לא מעט מהאינפורמציה שביקשת. בהצלחה עם המחקר.. אם זה לא מספיק..יש עוד אבל זה יוביל אותך לעוד אתרים אל תשכח לעדכן אותנו לכשתגמור.

MotiAd

New member
תודה רבה רבה...

אני אשמח לעדכן אתכם. יש עוד אתר נחמד שיצא לי למצוא: www.allmusic.com מקווה שאנשים יוכלו להעזר בו.

alpha80

New member
בוא תגיד מה אתה צריך בדיוק

סינגלים? שירים באופן כללי? אלבומים? אמנים? מצעדים במדינות מסויימות? עבודת המחקר שלך כבר נעשתה על ידי, אם אוכל לעזור במשהו.

MotiAd

New member
וואו...

אם ככה. אני מחפש בראש ובראשונה להקות וזמרים(יוצרים) לאחר מכן את כל האלבומים שלהם שיצאו בשנות השמונים ובסוף את השירים. אם תוכל לעזור לי אני אודה לך מאוד מאוד. ממוטי.

turrican

New member
מוטי

הצצה קטנה לאתרים שאמרתי לך (בלי לפגוע בך) הייתה מגלה שם עשרות של להקות מצויינות באייטיז . אני לא מבין מה הטעם לרשום לך כאן להקות מהאייטיז אם יש מאות כאלו. אתה מצפה שנרשום לך את כל הלהקות ואת כל האלבומים מהאייטיז? נו באמת.. קצת יוזמה . גם באתר הבית שלנו יש סקציית שירים שבו חברים רשמו את השירים האהובים עליהם ויש שם לא מעט האמן לי . הוספתי את המסמך להודעה.

MotiAd

New member
מצטער אם פגעתי...

תודה רבה רבה. הצלחתי למצוא הר של חומר אני אכניס אותו בקרוב למסד נתונים ואפרסם אותו כאן.

למעלה