שלום לכולם

שלום לכולם

רק רציתי להזכיר שאני לא יהיה בפורום במשך כל השבוע עד יום חמישי כי אני נוסע לגדנ"ע אני מקווה שאני יחזור אני ישמע על אירועים מעניינים שחוויתם במיוחד צופי אש הרצליה

cohen40

New member
חפק

ביום חמישי בשעה 1100 יעבור חפק של גליל עליון וימסר לשרותי כבאות הרצליה מזל טוב אני מקווה שתנצלו אותו יותר טוב מאשר אנו יכלנו

cohen40

New member
מכשירי חילוץ לכודים הידראלים

יפה מאוד מצדך לכתוב על נתוני המכשירים אך אני רוצה לתקן אותך בכמה דברים מכיוון שבמכשיר חיתוך או פיסוק פועלים עם בוכנה הידראולית דו כוונית ובעזרת זרועות אשר הזוית שלהם משתנה ככל שהבוכנה נפתחת או נסגרת כך יש שינוי בכוחות המופיעים בסכינים או בנקודות הפיסוק. כמו כן חשוב ביותרבאיזה מקום מופיע כל נתון ונתון אנו נתקלנו בעבר במכשירים שהיצרן נתן להם כוח חיתוך גדול אך הכוח הזה לא היה ראלי מכוון שהוא התקבל במצב שאי אפשר היה לפעול בו דוגמאיבואן של כלי מסוים נתן כוח חיתוך של 36 טון למכשיר החיתוך אך בפועל כוח זה הופיע כאשר המספרים של הכלי היו כבר סדגורות לכל מכשיר יש גרף ורק לפי הגרף ניתן לקבוע את הכוחות המתקבלים בכל מקום ומקום על פני הסכינים בשנים האחרונות אנו כבר לא מתעניינים בכוחות המתקבלים לפי הגרף אלא באיזה קטגוריה המכשיר נמצא וזאת עיי כך שאנו מבצעים חיתוך של מתכות מסוגים שונים ופרופיל שונה כך שכל מכשיר חותך את אותו סוג מתכת ולפי זה מוגדר באיזה קטגוריה הוא שייך שים לב לקובץ המצורף בכל תמונה יש פרופיל אחר שהמכשיר הצליח לחתוך ולפי זה נקבע באיזה קטגוריה הוא אם אני לא טועה אז יש 3 קבוצות

fireman

New member
האם יש לך אפשרות להעלות

את הגרף המדובר? כמו כן אני חושב שצריכה להיות התחשבות בעמידות של הכלים בחיתוך של חומרים שונים, עם כל הכבוד הכוח לחיצה\חיתוך של 36 טונות כאמור למרות שמדובר ביכולת שהיא בלתי ישימה יצא לי לראות להבי חיתוך של הולמטרו נשברות בעת חיתוך כלי רכב שגרתי ביותר במהלך חילוץ בתאונת דרכים.. מה אני בעצם אומר? היכולת של הבוכנות היא איננה המדד הסופי או העיקרי של יכולת המכשיר לעשות את עבודתו אם כי חוזק החומר ועמידותו למשך זמן, סביר להניח שגם כלים כאלו ובעיקר חלקי החיתוך והפיסוק סובלים מ"התעייפות" של החומר... האם הולמטרו ושאר החברות המייצרות ציוד זה מספקות נתון כזה של התמודדות עם עומס עבודה מסויים? ועמידות החומרים מהם עשוי המכשיר לאורך זמן?

cohen40

New member
עיפות החומר

לגבי הגרף המדובר אז אני צריך לחפש אצלי בארכיון הכין הוא נמצא יותר פשוט תתקשר להתכוף הספק של מכשירי לוקס או לעופר היבואן של הולמטרו והם ישלחו לך בפקס גרף של מכשירים לפי בקשתך לגבי חוזק המתכת והסכינים גם אצלי נשבר סכין במכשיר אחד מתוך 12 ערכות קיימות ולאחר 16 שנות פעילות ולאחר בדיקה ותחקור התברר שהמכשיר לא קיבל את הטיפול הנכון לידעתך פעם השלושה חודשים לפי הוראות היצרן חיבים לחזק את הבורג המרכזי בסכינים עם מפתח מומנט מיוחד דבר זה מונע בלאי של הסכינים. כמובן שצורת העבטדה גם היא חשובה והמפעיל ברגע שהוא רואה שהחומר לא נחתך אלא נכנס בין שני הסכינים וגורם להם להתרחק אחד מהשני עליו להפסיק את החיתוך מיד ולא הסכין ישבר

למעלה