שלום לכולם!

שלום לכולם!

חזרנו! אנחנו שמחים לראות ששוב יש פורום לזמרת-שחקנית-משווקת בגדים, סיכות לשיער, מברשות, קונדומים וכל דבר שיכניס כסף המהוללת- נטליה אוריירו! (מחיאות כפיים נשמעות ברקע). מה אפשר להגידד שעוד לא נאמר על הפורום הזה? כמה פעמים הוא הלך וחזר? כמה פעמים הוא נפתח ונסגר? אלו הן שאלות טובות! ויש לנו גם תשובה טובה! פעמים רבות כחול אשר על שפת הים! אנחנו מקווים שהפורום ישגשג, יצליח וימשוך הרבה פריחות צעירות, שיראו בו את ביתן! אנחנו נמשיך לעקוב, כמו בפעם הקודמת. אז עד הפעם הבאה- להתראות! ויש

לא ידעתי שיש מאפיה בפורום../images/Emo21.gif

אז לכו למטבח תבשלו, תיסרגו תראו ערב חדש, כי נראה לי שעדיף להיות פריחות צעירות מאשר פריחות זקנות כמוכן מתוקות!!!! ואני מתפלא איך עוד לא פתחתן פרום לגולדה מאיר השווה מכולן!!!!!! ואם אתן חושבות שהפורום ייסגר שוב אז יש לכן טעות חמורה מתוקות!!!! ממני ואהבה גדולה

אם לפורום הזה יש את האנשים

שאני מכירה מפורומים אחרים,אז הפורום יצליח
והוא לא יסגר
אני מקווה שהוא באמת ישגשג מאוד

חחחחחחחחחחחחחחח.....

איזה צחוקים... איזה ילדות מסכנות... אף אחד לא שם עליכן בכלל... כי כולם פה יודעים שאתן קנאיות... כי נטליה היא מושלמת! ביופי ובאופי! שלא כמוכן... מטומטמות קטנות... בה ביי... חחחחח... איך אני צוחקת עליכן חסרות חיים קטנות...

Tustus

New member
אין לכם חיים../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

אתם צריכים לשנות את השם למאפית הקנאיות! חחחח... תשיגו חיים

אני דווקא בעד נטליה אוריירו, כי

מרוב שאני שונאת את כולן (סלין, ג´ניפר, פינק, וכל אלו שמחקות אותי) אז יש מישהי אחת לפחות שאני צריכה לחבב, לא? אז יאללה אני בעד נטליה. רק שדודו טופז המטומטם לא ינשך אותה!

למעלה