פתאום נגמר לך חוש ההומור???????
אותו חוש שאתה מתגאה לכלול אותו באופיך ובפורום???? ממתי יש פרות קדושות בארץ? לא מתביישת ולא מתנצלת-זה הומור ויצאה לי אחלה בדיחה-תפרגן במקום להתגונן. לעולם לא אשכח מה שנעשה לפוליטיקאים ,רצח האופי הנורא. אך כאשר אני רואה את ההתרוצצות של חבורת שרון,את הבכיה שלהם על "נסיון הפלת ראש ממשלה",איני יכולה שלא לחשוב-שהם בדיוק עשו אותו דבר לנתניהו-בגדול.כעת עושים להם והם כואבים. איני יכולה לרחם על אנשים אשר היטו בחירות בשחיתות-מהמפלגה שלי! לא יאומן,אבל אם תביט על כל אלה אשר יצאו נגד נתניהו-אחד אחד נופלים! מיצחק מרדכי/מילוא/ברק/מיצי פיצי/ריבלין/ש"ס/מיזרחי/אברמוביץ-שהולך לעוף מראשות השידור-/שרון/עומרי-וסליחתי אם שכחתי מישהו,,,,, כעת שים לב כמה "נסיכים ",בעיני עצמם,,וכמה אחרים אשר מיררו לנתניהו את החיים,משלמים את החוב-מסתבר שהם לא היו ראויים-לא טהורים-ולא מתאימים. הליכוד ניפגע בגלל שרון?הליכוד בחר לשתוק מול השחיתות וחוסר המעש של שרון-כעת הוא משלם את המחיר על הבחירה שלו. לשרון היו ויש זכויות בארץ-על פעילות לפני 50/40/30 שנה. אך ,כמו במיקרה רבין-זה לא מקנה לו חסינות בפני החוק!בפני ההסטוריה! ובלי שום קשר-מותר-ורצוי לצחוק.