שלום לכולם

icq girl

New member
שלום לכולם

אני צריכה חומר על אריאל שרון לעבודה בבית ספר. מישהו אולי יודע איפה אני יכולה למצוא חומר עליו... חומר שאני צריכה עליו: *תעודת זהות *קורות חיים תודה מראש...

תתביישי

אריאל שרון, יהיו החשדות כלפיו אשר יהיו, והוא לא הורשע בדבר ואף לא הוגש נגדו כתב אישום (בדיוק כמו שנתניהו נחקר לא מעט פעמים ולא הורשע), הוא מגדולי המצביאים של עם ישראל בכל הדורות, אדם שנלחם כל ימיו למען המדינה, הנחיל לצה"ל את ערכיו החשובים ביותר (יוזמה ודבקות במשימה), ישב את ארץ ישראל לאורכה ולרוחה, ויש לו זכויות במדינה הזו יותר מכל פוליטיקאי פעיל בימינו. זה מה שאת כותבת לה? "לכי למשטרה"? שכחת כבר את ביקורי השוטרים בביתו של נתניהו? גם אז היית אומרת למי ששואל עליו "לכו למשטרה"?התחלת פתאום להאמין לכל מה שכותב עיתון פרו-פלשתינאי כמו הארץ? אני אמנם מתאמץ בכל כוחי לא להגיע איתך לויכוחים אישיים, שלא מבוילים לשום מקום, אבל כנראה התחרפנת לגמרי- הפכת למשתפת פעולה של השמאל, פשוטו כמשמעו. במחשבה שניה, אני מתחיל להאמין באמת ובתמים, שאינך אלא פרובקטורית של השמאל שהסתננה לפורום הזה במסווה של ימנית כדי לגרום מכסימום נזק למחנה הלאומי. זו הדרך ההגיונית היחידה להסביר את התנהגותך.

פתאום נגמר לך חוש ההומור???????

אותו חוש שאתה מתגאה לכלול אותו באופיך ובפורום???? ממתי יש פרות קדושות בארץ? לא מתביישת ולא מתנצלת-זה הומור ויצאה לי אחלה בדיחה-תפרגן במקום להתגונן. לעולם לא אשכח מה שנעשה לפוליטיקאים ,רצח האופי הנורא. אך כאשר אני רואה את ההתרוצצות של חבורת שרון,את הבכיה שלהם על "נסיון הפלת ראש ממשלה",איני יכולה שלא לחשוב-שהם בדיוק עשו אותו דבר לנתניהו-בגדול.כעת עושים להם והם כואבים. איני יכולה לרחם על אנשים אשר היטו בחירות בשחיתות-מהמפלגה שלי! לא יאומן,אבל אם תביט על כל אלה אשר יצאו נגד נתניהו-אחד אחד נופלים! מיצחק מרדכי/מילוא/ברק/מיצי פיצי/ריבלין/ש"ס/מיזרחי/אברמוביץ-שהולך לעוף מראשות השידור-/שרון/עומרי-וסליחתי אם שכחתי מישהו,,,,, כעת שים לב כמה "נסיכים ",בעיני עצמם,,וכמה אחרים אשר מיררו לנתניהו את החיים,משלמים את החוב-מסתבר שהם לא היו ראויים-לא טהורים-ולא מתאימים. הליכוד ניפגע בגלל שרון?הליכוד בחר לשתוק מול השחיתות וחוסר המעש של שרון-כעת הוא משלם את המחיר על הבחירה שלו. לשרון היו ויש זכויות בארץ-על פעילות לפני 50/40/30 שנה. אך ,כמו במיקרה רבין-זה לא מקנה לו חסינות בפני החוק!בפני ההסטוריה! ובלי שום קשר-מותר-ורצוי לצחוק.

או קיי, צודקת

אם זה חוש הומור אין עם זה בעיה, ואני משער שגם אם הדברים היו נאמרים כלפי. אבל זה נאמר כלפי ילדה צעירה שאינה יודעת מיהו ומהו שרון- ילדה כזו עלולה לקבל את הרושם שמדובר באיזה איש פשע מאורגן- בדיוק כמו שניסו להדביק תווית של פאשיסט לבגין בזמנו ודורות שלמים של ילדים גדלו על זה. לכן זה היה כ"כ חמור בעיני. שרון אכן אינו חסין בפני החוק וכמוהו לא אף אחד אחר.

לילדה ששאלה=

שרון אינו פושע. הוא איש רב פעלים שיש לו זכויות רבות הסטוריות. הוא חייב לנקות את שמו כמו כל אזרח.

../images/Emo41.gif אבל זה כל הכיף של הליכוד...

מה תעשו בזמן שלום? אשכרה תצטרכו להתמודד עם נושאים שלא קשורים לבטחון.

hungry penguin

New member
אז יש תקווה

כי עוד כמה שנים של מדיניות שמאלנית בכלכלה וחברה, והמדינה קורסת.

עוד כמה שנים?

תסלח לי שאני שואל אבל ב10 שנים האחרונות מי שלט במדינה ב70% מהזמן הימין או השמאל?

זה לא תשובה

כל מה שעולה בזמן האחרון מדברי הימין זה אימפוטנציה. אתם רוצים לשלוט אז יאללה - תנצחו בבחירות ותתחילו לנהל את המדינה. נמאס כבר לשמוע תירוצים למה המערך לדורותיו אשם בכל הצרות. אם אתם רוצים לנהל מדינה כמו שצריך תוכיחו את זה - תנהלו את המדינה כמו שצריך בלי להתבכיין על העבודה. אתם בשלטון - גם אחרי הבחירות תהיהו בשלטון - תפסיקו להתבכיין! זה מגוחך...

למעלה