שלום לכולם!!!

shiran44

New member
שלום לכולם!!!

היי אני חדשה בפורום ויש לי שאלה לכל האנשים בפורום: איזה עוד מוזיקה אתם שומעים חוץ מגראנג´? איזה להקה אתם שומעים שלא יאמינו עליכם? ביי שירן

Jezebel Woman

New member
היי. ברוכה הבאה. ../images/Emo140.gif

מה שלומך? אני ג´ז. תרגישי בבית. הצעה לי אלייך- לפני שאת שואלת שאלות, סתכלי קצת סביב על ההודעות שנמצאות, תראי אם הם עונות לך על השאלות...אם כן מעולה... אם לא- תשאלי בכייף. פשוט שואלים כאן אותם דברים שכבר נענו. אז אם לא עונים לך- זו בדרך כלל הסיבה. בכל מקרה... תעשי חיים! ג´ז

קצת בדיליי... אבל אני

בתור סקסופוניסט מנגן הרבה ג´אז וזיקתי למוזיקה זאת מאוד ביזארית אפשר להגיד.. אבל אין כמו לואי ארמסטרונג עם מרק חם וספר טוב ביום גשום וסוער..:) ואני לא יודע אם זה כלכך לא צפוי אבל בטח תאהבי את ההבדל בין ג´אז ל-... תוגודום תופים תופיםםם איירון מיידן!!.. אני סבור שהם ממש ממש איכותיים.. מצאתי רשימה של כל הלהיטים שיצאו אי פעם שהיו ממש סינגלים.. ומכל אלבום הורדתי איזה 2... אז יש לי עכשיו קרוב ל40/45 שירים שאני טוחן.. אפילו למדתי כמה בעלפה Np-Iron Maiden-Be Quick Or Be Dead

אה ובשביל הפרוטוקול

אני רוצה להגיד שבשביל עתידן ב10 יחידות מוזיקה בהצטיינות(אני מקווה) אני פתוח להכל בערך.. ואפילו יצא לי לשמוע תקופה מוזיקה קלאסית ואירית ועדיין מידי פעם אני מוקסם...:) שיהיה לך ולכם יומטוב...

למעלה