שלום לכולם

lyrical viper

New member
מה אתה חושב

שאתה מרתיע מישהו?מפחיד?מעצבן? אתה צודק חולון באמת על הזין חרא של עיר מלא ערסים ומזרחית בכל חור

Mc Bangi

New member
פאק כמה שאתה צודק...ובקשר לקריית שר

מכיר את המחתרת 69?... ו...כן חולון עיר מלאה בערסים והכי גרוע ערסטייליסטים לא נורא אנחנו נחולל מהפך

yessi

New member
לא ראפרית

אבל חולונית גאה (יש במה להתגאות?) תלגי הימפריה!

lyrical viper

New member
לא מכיר

אחי תפרט לי על "המחתרת 69" מה העניין הזה.. נ.ב חולון עיר של ערסים מגעילים כמעט ולא שומעים בא ראפ ורק מזרחית אבל אנחנו נשנה את זה בעזרת הרבה גרפיטי ופוווול וווליוום במערכות שלנו!

Mc Bangi

New member
המחתרת 69

להקה מקריית שרת להקה מעולה אם אתה רוצה דבר איתי אני אתן לך שיר שלהם... וגם קינג E ודינמיט מעולים הם בשכבה שלי אם אתה רוצה גם שיר שלהם צור איתי קשר

תקשיבו

חולון אחלה עיר, ועדיף ערסים עצבניים מאשר פריקים מגעילים! וחוצמ´זה שבן-גוריון,הופכת להיות אמפרית ראפ החדשה- נשבע! לג´י הבאתי בעצמי איזה עשר איש ראפרים רק מבן-גוריון, ומכל מכונית כבר שומעים ראפ (אני מתכוון ראפ, לא סאבלימינל, לא שיש לי בעיה איתו). וחצמז´ה ששמעתי שגם בבן גוריון ניהיו הרכבים (פאיינל פור מס´1 של חולון!!) אז באמת אפשר להמישך ת´מהפכה בחולון (אני לא יהיה צנוע ואני יגיד שאני כבר התחלתי חלק ממנה...) אז תתחילו להפציץ בראפ מהמכוניות ומהמערכת בחדר, ותעשו גראפיטי- (ההוא מקב"ג תראה ת´FINAL 4 בגינה העגולה של הבאנגים, ות´2PAC עם האקדח מאחורי קניון הזהב ותתחיל להוסיף!! חולון אמפריה!

Mc Bangi

New member
המהפך בהתחלתו בחולון...

בסוקולוב עדיין קשה להבחין במבינים אמיתיים בינתיים שומעים רק ערסים עם סאבלימינל פול ווליום במכוניות אני חושב שהכי הרבה ראפרים באים מקריית שרת. P.S מתי שבסוקולוב תחתולל המהפכה כל חולון תתהפך.

lyrical viper

New member
בגינה העגולה..

ליד הווילות? יש שם גם גראפיטי של ADIR נכון? תראה במקלף 21 מאחורה יש בכחול רשום על הקיר "כלא6" אחי לדעתי אנחנו צריכים להיפגש אני וחבר´ה שלי ואתם והחבר´ה שלכם נקים מחתרת משהו רציני ביותר! האיי סי קיו שלי VIPER 169469742

micL

New member
רק הבהרה

פיינל פור היא עדיין מראשל"צ באים מחולון ובת-ים אבל מה לעשות: כרגע פועלים בראשל"צ

lyrical viper

New member
איזה עידן..

אתה מתכוון קינג סולומון?עידן ארביב? אם כן אז אנ ימ"החבר´ה" שלו למרות שאני לא מסתובב איתו רק בבית ספר ובמועדונים

Mc Bangi

New member
מכירים את Mc speed ?

מי שכן שיחזיר הודעה דחוף...ראפר מעולה מקריית שרת .. חבר שלי ויש מאחוריו סיפור חבל על הזמן

למעלה