שלום לכולם

RM43

New member
שלום לכולם

אז למי שזוכר אותי ולמי שלא כתבתי כאן לראשונה לפני חודש בערך על הבעיה עם בן זוגי ( מי שרוצה להיזכר מוזמן להיכנס לקישור ) חלף חודש ובסוף שבוע האחרון הוא עזב את הבית הוא צריך זמן לבד והלך לישון בבית של ידידה . הדברים שהובילו לכך היו שהחלטנו לתת חופש אחד לשני אבל לא הצלחנו , והכל חזר ל"שגרה " עד שזה התפוצץ שוב. אמרתי לו שמוטב שניקח חופש אחד מהשני ,הוא הסכים איתי , לאחר מספר שעות הצעתי שניפרד סופית כי אני לא יכול עוד לסבול. ביום חמישי הוא עזב לזמן בלתי מוגבל , סוף שבוע קשה עבר עליי והחלטתי שאני לא מוכן לותר עליו ( האהבה קיימת מצד 2 הצדדים ) היום נפגשתי אותו , הוא אמר שטוב לו עם הלבד והוא לא יודע מה הוא רוצה זה עשה לי עצוב והוא אמר שהוא צריך זמן וששאלתי מה יהיה איתי לבינתיים ( צורך עז למגע ) הוא אמר שהוא לא יכול לבקש ממני לחכות ואני יכול לעשות כרצוני ( הוא טוען שלו אין שום מחשבות על סקס אלא רק על הלבד ) בקיצור הראש שלי עסוק 24 שעות בנו ובה שהיה ובמה שיהיה ,אמרתי לו שאני מוכן לשנות דברים וחבל להרוס את כל מה שבנינו במשך 2 שנים. מה לעשות אתם חושבים שעוד יש סיכוי ואכן " האהבה תנצח ?" זה קשר רציני 1 שלי ואני מאמין ומרגיש שהוא האחד שלי ואני האחד שלו.

.m

New member
האהבה תנצח!

רק, יתכן וזו לא האהבה הזאת...
תראה, אם הגעת לנקודה שרצית להפרד, כנראה שלא היה לך טוב - אז מה גורם לך לחשוב שאם תחזרו יהיה יותר טוב? בכל מערכת יחסים יש בנו חלק שמאמין זה-זה האחד והיחיד. שלעולם לא נמצא מישהו יותר מתאים לנו, ולעולם לא נהיה יותר מאושרים. אתה כבר גילית שאתה, כנראה, לא מספיק מאושר והחלטת לחתוך. יופי לך. יש אנשים שמבלים שנים באותה זוגיות תקועה כי הם מפחדים להיות לבד, או שלא ימצאו משהו יותר טוב... אם כבר המשכת הלאה, תן לעצמך את הזמן להתגעגע, להתאבל אפילו, ותן לחיים את הצקאנס להביא לך מישהו חדש ומוצלח יותר. אין טעם לחזור אחורה... שולחת אליך
mai

Liroy25

New member
"אני מוכן לשנות דברים..."

כלל ראשון שיהיה לך - את המשפט הנ"ל לא אומרים כל כך מהר אלא אם חשבת על כך טוב טוב לפני שהוצאת אותו מהפה! למה אתה שואל? לשנות דברים יכול להשתמע לשתי פנים: א. אתה מרגיש שלא תרמת מספיק אם בכלל לזוגיות ואתה מוכן לתקן בעצמך דברים שהפריעו מאוד לצד השני. זאת סיבה הגיונית ונכונה. ב. ה"אני מוכן לשנות" הרבה פעמים שווה ערך ל"אני מוכן להשתנות". כלומר - "החלטת להפרד אבל בשבילך אני מוכן להיות מישהו אחר העיקר שתיקח אותי בחזרה". וזה ידידי, לא עושים!! זה הקשר הראשון שלך ועד כמה שקשה להפרד ממנו, חשוב שתבין שהוא לא יהיה האחרון. היה טוב, טוב שהיה, זה הזמן לעבור הלאה!

Yaniv-DC

New member
חיזוק ותוספות

הרשה לי לחזק את לירוי לגבי השינוי והלהשתנות. ממש לפני כמה ימים (אין לי כח לחפש את ההודעה) כתבתי כאן לקינגעמרי את דעתי על הלהשתנות ואיך שזה מתכון בטוח לכישלון. הרי כרגע את X והוא לא נהנה, אז אתה הופך את עצמך ל Y וסובל בעצמך. חכמה גדולה זה בטוח לא. ועכשיו לדעתי בעניין - אין כמו האימפקט של הראשון. במידה רבה הוא מעצב את הצורה שאנחנו מסתכלים על איך זוגיות צריכה להראות, מה טוב ומה לא, מה עושים ומה לא. סיםרת שנפרדתם וחזרתם ולא עובד. מה גורם לך לחשוב שעכשיו יהייה טוב? שתשנה את עצמך? שתסבול בשביל שלא יהייה טוב? במשך חצי שנה שמעתי מהאקס מה לא טוב בי, מה אני צריך לשנות, איך אני צריך להתנהג, למה זה לא בסדר ואיך לפעמים אני עושה דברים לא במקום. במשך חצי שנה ניסיתי להשתנות ולשנות עד שנמאס. ולמה ניסיתי לשנות מלכתחילה? כי אם תחשוב למה אתה רוצה להישאר איתו, אני מניח שתגלה שאחוז גדול מאוד מהמכלול הוא הנוחות. ואם תבקש מהזוגות הקיימים פה לדמיין חלילה וחס מריבה גדולה עם בן זוגם וסבל מתמשך ביחסים - הם בטח יגידו שהם ינסו עוד, כי זה פשוט נוח. ואם תשאל אנשים שנפרדו מבן זוגם אחרי מערכת יחסים ארוכה ורצינית - אני שם את כספי על כך שהסיבה לדחיית הפרידה היא, נו, נכון - הנוחות. וכשתפרד ממני פעם נוספת, שכבר תהייה כואבת, דרמטית וטראומטית יותר מהפעמים הקודמות - תתחרט שלא החכמת קודם. לא חבל על ביזבוז הזמן?

למעלה