שלום לכולם

d u c k y

New member
שלום לכולם

אני נמתצאת כרגע בארה"ב ועובדת. בסביבות יולי אני רוצה לנסוע לדרום אמריקה. אף פעם לא עשיתי טיול אמיתי, אשמח לכל עצה וטיפ החל מאיפה לבקר ועד עלויות תודה מראש

shaishoo

New member
שלום

קודם כל סחתיין על ההחלטה לגבי דרום אמריקה אני אולי יכול לעזור כי הייתי שם ויש לי עדיין חברים שם, אז אני ממליץ לקרוא את המאמר שיש פה בפורום על "דרום אמריקה על קצה המאצטה" ואם יהיה לך שאלות יותר ספציפיות.. בשביל זה יש כאן את כל הפורום :) , לגבי עלויות הן כתובות במאמר +- , לגבי דברים אז הכי חשוב זה תיק נוח - או במילים אחרות "הבית שלך" ונעליים נוחות שזה תצטרכי לקפוץ (אם אין לך) לאחת החנויות ולרכוש, לגבי נעליים רק תזהרי כי בארה"ב יש להם נעלי הרים לכל משטח/שטח/סוג אדמה וכ"ד את צריכה רק משהו נוח עדיפות גבוהה ל"גורטקס" מכוון שהוא אוטם לך את הנעל הכי טוב נגד רטיבות/שלג/קור ונעליי הרים כלליות כלומר חשיבות מעטה לסולייה קשיחה או חצי קשיחה וכ"ד אלא אם את מתכננת טיפוס הרים מקצועי וכ"ד ואז את יודעת גם מה את מחפשת. וציוד חובה נוסף, בקטנה, זה ש"קש טוב, פנס - תמיד טוב !, מעיל פליז טוב פשוט הוא מחמם ולא שוקל הרבה !, ומעיל פליז גם לא תהיה לך בעיה לקנות בכל חור בדרום אמריקה (לידע הכללי), לגבי ביגוד בגדול לא צריך הרבה , כלומר משהו כמו מקסימום 7 זוגות גרבים+7 תחתונים+2-3 חולצות קצרות + 2 חולצות ארוכות+ סווטצר(לא חובה),+חזיות???+מכנסיים קצרים(גם בגד ים לבנים)+1-2 מכנסיים ארוכים זו הרשימה מקסימום כי תוך כדי את גם קונה בגדים,זורקת/שולחת או נהרסים לך בגדים.. ביגוד זה פחות קריטי כי תמיד אפשר לקנות עוד .. הנעליים+שק"ש+תיק זה משהו שתתקשי להשיג בדרום אמריקה אולי בצילה אבל הציוד שם של DOITE שזו חברה טובה אבל הציוד שלה תופס מקום בתיק יותר מחברות אחרות, וארגנטינה אני לא יודע מה קורה שם היום מבחינה זו. רק הערה אחרונה ! מבנות שטיילתי איתן אני יודע שחזיות זה בעייה כי הם עושים אותם מוזרות, אל תשאלי אותי למה, פשוט שמעתי את זה מכמה בנות, אז חזיות כן תארגני לך (ואני בטוח שזה כבר יש לך). זהו אם שכחתי משהו קריטי אני מקווה שמישהו בפורום כבר יאמר לך, או שפשוט אפשר להשיג הכל גם בדרום אמריקה אז אין מה לדאוג.. ו .. SUERTE תומר

למעלה