שלום לכולם....

OMRIVOL

New member
שלום לכולם....

אני מעוניין לקבל את השמות של הלהיטים הגדולים והיפים של Pink Floid ושלLed Zepelin... תודה מראש!

עם פינק פלויד אני לא יכולה לעזור לך

אבל עם לד זפ אני בהחלט יכולה. הנה כמה מהשירים הטובים ביותר שלהם: Stairway To Heaven Communication breakdown Good Times Bad Times Dazed And Confused Rock & Roll Black Dog Whole Lotta Love Babe I´m Gonna Leave You What Is And What Should Never Be Heartbreaker Thank You Living Loving Immigrant Song How Many More Times Since I´ve Been Loving You Bring It On Home Moby Dick Misty Mountain Hop זה דיי הרבה, ואותם אני מחשיבה לטובים ביותר....
כמובן שיש עוד לפחות 10 שירים טובים. רצוי לציין שאם אתה מעוניין להתחיל לשמוע את לד זפ, תקשיב רק ל- 6 האלבומים הראשונים שלהם.

קיר קמט

New member
אוסיף ! עברית רבותיי !

ובלי שום קשר, עוד שיר לד זפי - When The Levee Breaks ועוד משהו רק כדי למנוע תקלות בעתיד לזה שפתח את ההודעה כותבים Pink Floyd ולא Floid כותבים Led Zeppelin ולא איך שרשמת שאני כבר לא זוכר איך זה היה.

למה רק מהאלבומים הראשונים?

the rain song over the hills and far away no quarter kashmir in my time of dying ten years gone

matanbu

New member
אממ להיטים?

זה ששיר כלשהו הוא להיט זה לא אומר שהוא טוב, אבל בדר"כ זה אומר שיותר קל להתחבר אליו. בפינק פלויד זה נורא קשה להוציא להיט מדיסק, לכן מומלץ לשמוע דיסקים (המלצה שלי תתחיל עם דרק סייד. החומה שיעממה אותי עד מוות בהתחלה). שירים מומלצים. The Piper at the Gates of Dawn: Astronomy Domine The Gnome Bike Atom Heart Mother: If Summer ´68 Alan´s Psychedelic Breakfast Dark side: Breathe - me like Time Greatest Gig Money Brain Damage Animals: Dogs The Wall: Another Brick in the Wall pt. 2 Hey You Comfortably Numb Wish You Were Here: Shine on You Crazy Diamond Wish You Were Here זה כל הדיסקים שיש לי. אחרים בטח יתנו המלצות אחרות. שאני התחלתי לאהוב פינק פלויד, הכי היה קל לי לשמוע את Hey You Comfortably Numb Wish You Were Here ו Breathe... תהנה. מזה כיף לשמוע פעם ראשונה את פינק פלויד

meandmeandme

New member
פינק פלויד

כל התקופות (כמובן אלה לא בדיוק "להיטים" של הפלויד זה יותר כמו השירים הטובים) תקופת סיד\תקופת הפסיכודיליאה bike astronmy domine* set the controls for the heart of the sun sacurfull of secrets fat old sun atom heart mother corporal clegg be carful with that axe engue* cymbaline arnold lane see emily play תקופת גילמור+רוג´ר\תקופת החידוש one of these days* echoes* wot´s...uh the deal Obscured By Clouds time* money* great gig in the sky any color you like shine on you crazy diamond* wish you where here* have a cigar תקופת ברוג´ר עם פחות גילמור\תקופת ההשטלתות dogs* pigs sheep another brick in the wall part 2* hey you goodbye blue sky comfortably numb* the trail young lust the final cut* the gunners dream two suns in the sunset run like hell תקופת הבלי רוג´ר\תקופת שינוי marooned* high hopes learning to fly on the turning away* נתתי פה את כל השירים הממש טובים את השירים המצוינים סימנתי ב"*". רק למען ידע כללי: כדי באמת להבין פלויד צריך לשמוע דיסק שלם.

WhiteSnake 85

New member
ברצון...

מכיר רק את לד זפלין,לכן: SINCE I´V BEEN LOVING YOU YOU SHOOK ME DAZED&CONFUSED KASHMIR ROCK AND ROLL ACHILLES LAST STAND

hells bells

New member
לא לא מכירים, איפה שמעת עליהם?

איזה מין שם זה פינק פלויד,מה הוא ורוד הפלויד הזה? אהההה אני יודע זה פלויד מהבישולים בערוץ 8 באמת ורוד.

DUDE5

New member
כולם מכירים אבל...

קשה לתת לך "להיטים" של הלהקה הזאת. היא בעיקרון להקה של אלבומים. זה כמו להגיד תנו לי את הפרק הכי טוב בסםר של משורר זה או אחר. מה פרק? פשוט תקראי את הספר.. האלבומים הממומלצים של פינק פלויד שכדאי לך לשמוע הם dark side of the moon the wall wish you were here

DUDE5

New member
למה אני לא טורח לקרוא את מה

שנאי כותב?? סםר= ספר משורר(??)= סופר

meandmeandme

New member
אהם אהם...

אתה רואה שם למעלה? אני השקעתי וכתבתי לך רשימה ענקית של שירים של פינק פלדויד ואתה ככה לא מתיחס! נעלבתי באמת! הו... הלב...

meandmeandme

New member
וגם...

באלבומים תוסיף את animals ו meddle באמת אלבומים טובים... חבל שקצת שכחו אותם...

OMRIVOL

New member
אופס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא שמתי לב להודעה לך , בטח דילגתי עליה בטעות.
רבה לכל מי שעזר

למעלה