שלום לכולם

goldteam

New member
שלום לכולם

האם מישהו יכול להגיד לי איזה מכשיר כדי לי לקנות על מינת לראות ערוצים צרפתים בהוטבירד וכמה זה אמור לעלות אפילו משהו משומש תודה. כמו כן האם ניתן לקלוט את הסופרבים של הוטבירד ? אם כן אם איזה גודל של צלחת שאלה אחרונה האם ניתן לקלוט את ATLANTICBIRD3 ? אם כן אם איזה גודל של צלחת תודה על התשובות מראש

ערוצים צרפתיים

החבילות הצרתיות הניקלטות בארץ באמצעות הוטבירד בצלחת קטנה הן TPS (בחלקה) ו-ABSAT. החבילה השניה נקלטת במלואה וניתן לעשות לה מינוי בצרפת או על ידי פניה לערוץ עצמו בדואר. על מנת לקלוט ערוצים אחרים יש צורך בצלחת גדולה - לפחות 180 ס"מ על מנת לקלוט את האלומה הצרה של הוטבירד יש צורך בצלחת עוד יותר גדולה - בסביבות 3.5 מטר וצלחת כזו יקרה במחיר ומצריכה תחזוקה . פרטים נוספים על החבילות תמצא בעמוד www.satil.com/news.htm בטור הימני למטה. על מנת לקלוט חלק מהחבילות יש צורך במקלט של החברות עצמן. ל-ABSAT למיטב ידיעתי יש צורך רק ב-CAM ובכרטיס מתאים ללא צורך במקלט מקורי.

goikhi

New member
../images/Emo132.gif

את ה- ABSAT אפשר לקלוט בלי שום בעיה. הם מחליפים קודים פעם ב... כך שלא צריך לעשות מנוי. ערוצים מ-AtlanticBird נקלטים גם הם, רק תיקח בחשבון שהם אנאלוגיים

goldteam

New member
תודה על התשובה GOIKHI

מה הגודל של הצלחת שצריך כדי לקלוט את ATLANTICBIRD3 ? תודה מראש

goikhi

New member
מה הגודל של הצלחת שצריך כדי לקלוט א

אני קולט את הלויין עם 1.9 מ´ אבל אצלי ראשי KU נמצאים בצדדים ולא במרכז הצלחת. אני חושב 1.4 מ´ בהחלט מספיקה

תשובה

כדי ליקלוט את הערוצים מצרפת צריך כל מקלט לויין דיגיטלי של דחיסת MPEG2 לחבילה AB SAT -צריך הצפנת קריפטוורקס או מדיה גארד 1 או2 או ויאקסס 1 או 2. לחבילה TPS צריך הצפנת מדיאגרד 2 או ויאקסס 1 או 2. מחיר מקלט כזה בסביביות 1800 שקל. אלומת סופר של צרפת הם של חברת TPS -כדי ליקלוט את התדר10758V צריך צלחת 2.7 מטר לא חובה מיקצועית כמוDH ללא עיוותים.כדי ליקלוט את התדר 10911V צריך צלחת 3.2 מטר לא חובה מיקצועית ללא עיוותים.ניתן ליקלוט את התדר 10911V בצלחת 2.7 מטר ללא עיוותים אבל יש ימים שיש בתדר קצת פריזים. בקשר לאטלנטיק בירד 3 =בצלחת 1.8 מטר אפשר ליקלוט את התדרים 12711H 3727R 4023R =ואת התדרים האנלוגים ניתן ליקלוט בצלחת בגודל 3.7 מיקצועי כדי ליקלוט כמעט טוב .וכדי ליקלוט טוב צריך לזה צלחת 7 מטר מיקצועי. ואז קולטים גם את שאר התדרים בדיגיטל. בצלחת לוין2.7 מטר לא מיקצועי ומקצועי צריך פעם בשנה לעשות טיפול גריז.כדי שהצלחת לא תתפרק מהחלודה.מהגשם.

goldteam

New member
גודל

תודה על התשובות המדוייקות שלך האם אתה ממליץ על מקלט מסויים? כמו כן כמה צריכה לעלות צלחת 2.7 ו3.2 ? תודה מראש

אני לא מאמין שבסכום זה אפשר ליקנות

צלחת 2.7 מטר או 2.4 או 2.1.אבל אתה יכול לחפש. סכום זה מתאים לצלחת 1.8 מטר.בתור מתחיל זה מצויין.אני התחלתי אם 1.2 מטר.אתה יכול לנסות לחסוך כסף עד שיהיה לך יותר. תקח בחשבון שבצלחת 1.8 מטר לא ניתן בארץ ליקלוט אף אלומת סופר.ביחוד שהלווין הוט בירד 7 נכשל. לצערי הרב בעולם הזה רק העשירים נהנים יותר.

אבנר ד

New member
חבילת TPS

בכדי לקלוט את החבילה הזאת, שמכילה את כל הערוצים הצרפתיים אתה צריך צלחת בקוטר 3.2 מטר.. הטובה ביותר היא אנדרו ותוכל לראות את כל הערוצים.. אם תרצה פרטים, שלח לי אי מייל

למעלה