שלום לכולם!!

שלום לכולם!!

היי קוראים לי דיקלה אני בת 14.5 מחיפה , אני רוכה על סוסים כבר שנה וחצי בכרם מהר"ל ו.... נהינת מזה :) יש פה עוד מישהו מחוות מכורה כרם מהר"ל?? אל תפסיקו לרכב ל-ע-ו-ל-ם!! :) דיקלה

היי דיקלה :) ברוכה הבאה! ../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif

זה אני או ששתי בנות הגיעו היום מפורום "מאגיה וכישוף"??? טוב בלי שום קשר- ברוכה הבאה לפרומנו הקט! מישהו אמר שנפסיק לרכב? "לא נפסיק לרכב.... לא נפסיק לרכב.... לא נפסיק לרכב..."

shaililo

New member
היי דיקלה... ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום - מקווה שתהני. אני שי אני בת 15 ורוכבת אינגליש במשמר העמק, מתחרה ב-80 ו-70.

angel457

New member
היי דיקלה כנסי....

דבר ראשון ברוכה הבאה... והתמכורת נעימה.... אמ... אני דרור בת 14 וחצי רוכבת אינגליש בחוות הפארק ברמת גם ומתחרה 90 ויש כאן מישהי שרוכבת בחווה שלך... שקוראים לה אסתי=זוריקה.. שגם הצטרפה אל הפורום לא מזמן......

BalBulaGirl

New member
היי../images/Emo70.gifפיצי כועסת עליך!!+../images/Emo32.gif ../images/Emo15.gif

ה
- אנשושים
אני הייתי חולע בשלושה ימים האחורנים, והקאתי 4 פעמימ, ועכשיו הראש שלי יכול להת
בכל שניה
אז אני מקווה שאני ארגיש יותר |פ33המהחתימה|
(אתם רואים, בגלל זה שהראש שלי יתפוצץ, אני מתחילה להיות שי|כורה|
פיצי- הרעיון של השירים היה ב´©*זה אמור להראות כמו ל´*עדי שלי
, אבל תרגישי
ות ל|גבות| ואני אלונע, בת 11 מהפורומ. אין לי מה לספר על עצמי, חוץ מזה ש- כלום
טוב, אני עייפה. יש לך אי סי קיו
או מסנג´ר(עדיף מסנג´ר)

אממ חומד שלי

יש לי איי סי קיו ומסנג´ר אבל לא נראה לי שאני נותנת לך אותם.... סתם סתם , מה עובר עלייך? נפלת מסוס והוא דרך עליך?? על הראש?? אויי מסכנה... ב
ענקית , שבי ה
:) דיקלה

זוריקה

New member
היי דיקלה:)!

מה קורה?!:) אני שמחה שקיבלת את ההמלצה שלי! תהני לך פה ותיפגשי המון אנשים נחמדים כמו שאני פגשתי:)!

לכל מי שכתב לי פה...

תודה תודה על הקבלת פנים , ואני מכירה את "זוריקה" - אסתי כבר 11 שנים והיא הביאה אותי לפורום הזה ... אז , אני טיפה טיפה מכירה אותה :) בכל זאת ח"ח על ההבחנה הדקה ב
ענקית , שבי ה
:) דיקלה

למעלה