שלום לכולם.

Queen Rocks

New member
יש לו שיר אחד מה זה יפה

אני לא מכירה אותו (רק בשם) ולא את השירים שלו, אבל יש לו שיר אחד שקט יפפפפפפפפה נורא. בקליפ הוא נראה כמו החיה מ"היפה והחיה".

Queen Rocks

New member
יש לו שיר אחד מה זה יפה

אני לא מכירה אותו (רק בשם) ולא את השירים שלו, אבל יש לו שיר אחד שקט יפפפפפפפפה נורא. בקליפ הוא נראה כמו החיה מ"היפה והחיה".

אתם חושבים שיש קשר בין

סגנון מוזיקה שאוהבים לבין סרטים שאוהבים? אני לא מדבר על כך שחובב מוזיקה יאהב את החומה או כמעט מפורסמים, אלא סרטים שאין להם קשר למוזיקה, ז´אנר מסוים.

matanbu

New member
אממ

לא יודעת, אני לא אוהבת את המחשבה שאנשים הם תבניות שאם אתה אוהב את זה אז רוב הסיכויים שאתה אוהב את זה. אינדבדואליזם רולז ! יצא לי להכיר לא מעט אנשים מכובדים ביותר בכל עניין המוזיקה (כל מילה שלהם חצובה היטב בסלע, וכל המלצה אני ארוץ אשיג ואשתחווה בפני הדיסק) והם צופים מושבעים של סתם דוגמא... הסימפוסנס. ונכון, סימפונס זה ענק, אבל זה לא מועדון קרב מהבחינה הזו (כאילו... בארט... טיילר דירדן.... אמ). ומצד שני יצא לי להכיר "מטאליסטים" מטומטמים (סליחה, אבל לעשות דיסטורשין על 4 אקורדים זה לא הקיק שלי בחיים)... טוב יש לך נקודה שם. עצרתי כאן
כבר הזכרתי שאני חולה?

כן יש קשר מסוים

כי מי שלוקח את המוסיקה כדרך חיים, את המוסיקה הזאת הכוונה, אז זה אנשים בעלי מנטליות מסוימת. ואם מועדון קרב מעביר מסר מסוים, מסר כזה לחיים- only when u lose everything u r free to do anything אממממ לא יודעת איך להסביר את עצמי....אוווווווווווף

electricGirl

New member
זה נכון בהחלט

סרטים זאת אומנות כמו מוזיקה. אני לא חושבת שאנשים ששומעים פינק פלויד דרים תיאטר או מוזיקה רצינית אחרת יקחו יותר מדי ברצינות סרטים כמו קרוסרודס(של בריטני ספירס) או אפילו אמריקן פאי. אנשים כאלה מן הסתם יחפשו משמעות מסר ואיכות גם בסרטים שהם צופים בהם. לא אומרת שאי אפשר להנות מסרטים קלילים(מיליונר מי שגומר ראשון-סרט אדיר!) אבל יודעים להפריד בין קיטש ובין אומנות לשמה.

קיר קמט

New member
אף אחד לא מחפש משמעות קיומית

באמריקן פאי. אבל בגלל שאני אוהב את דרים אסור לי לאהוב את אמריקן פאי ?

ganooov

New member
../images/Emo45.gif. ../images/Emo13.gif

אני אוהב את דרים וכשאני רואה סרטים אני מחפש קטעים לצחוק או לבכות בהם, כשאני לא מוצא קטעים כאלה אני מחפש את הטעוית שיש בהם
.

למעלה