שלום לכולם

שלום לכולם

שלום לכולם אני משתתף חדש בפורום ומבסוט לראות פורום בנושא מודעות עצמית. שאלה לי אליכם. כאשר אדם יוצא למסע בתוכו כדי לגלות מה חבוי בתוכו במטרה להגיע לשלמות עצמית מה הוא עושה כאשר הוא מגלה דברים בתוכו שהוא העדיף להדחיק כמו חרדות ופחדים וכאשר פחדים אלו עולים כיצד הוא מתמודד איתם בדרך לשלמות ואושר פנימי? אשמח מאוד אם תענו לי על שאלות אלו בברכת אהבה שלוה ואושר לכולכם

ברוך בואך באנג באני המקורי../images/Emo24.gif

כאשר אדם יוצא אל מסע אל תוך תוכו, על מנת לגלות מה חבוי בו, אני מאמינה שהוא עושה זאת לאחר המון המון המון מחשבות ובכוונה מלאה להתחיל את המשא ולסימו תוך לקיחת אחריות על עצמו. אם האדם לא מבצע את קבלת ההחלטה הנכונה ולא מוכן לקחת אחריות אז כדאי שלא יצא למסע. ואם הוא קיבל אחריות אז הוא בודאי מודע לעובדה שהוא יתקל במפלצות, דרקונים ובעלי חיים מפחידים אחרים. לכן כדאי לו להצטייד בכלי נשק מתאימים. אותן מפלצות ודרקונים אלו הם הפחדים והחרדות של האדם אותם הוא יפגוש בדרך. כלי המלחמה הם חרב אור והמון המון המון אור ואהבה. אז ברגע שאדם נתקף בחרדה או פחד יש לו שתי אפשרויות כרגע: או שהוא תוקף בעזרת החרב, או שהוא פשוט מחליט לשלוח אור ולמוסס את החרדה ואת הפחד וכך בעדינות הוא יסיר אותו מדרכו. יש לזכור שתמיד יש בידנו את זכות הבחירה האם לצאת לקרב או לבחור בדרך דיפלומטית. חוץ מזה ישנן שתי דרכים להצליח במשימה: דרך הכרישים שהיא הדרך הקשה והמסובכת. דרך החכמים שמצריכה פתיחות וקבלה ומסתבר שהיא בסוף הדרך הקצרה ביותר להשגת המטרה. זכות הבחירה תהיה תמיד בידו של האדם. בהצלחה במסעך וישר כח.

אופס משא=מסע זה לא קרה במקרה../images/Emo140.gif

התכוונתי אכן למסע. יצא לי משא ולמה? כי כנראה אדם שיוצא למסע מושך על עצמו משא כבד מאד וזה אותו שק כבד של כל מיני דברים שהוא בחר לשאת. יתכן שבמשך המסע אותו אדם יחליט לוותר על דבר זה או אחר וככה יקל על עצמו את המשא ואת המסע.

למעלה