שלום לכולם ...

eLiRaN G

New member
שלום לכולם ...

אני אלירן ואני מבת-ים ואני בן 15 וחצי ואני מד"צ אז יש לי כמ שאלות ... 1. מישהו פה היה בסמינר של החופש הגדול של מחוז דן ? מי שהיה שייצור איתי קשר !!! 2.מישהו פה היה בסמינר בחנוכה של מחוז דן ... ??? ושוב אם מישהו היה שייצור איתי קשר ... 3. סליחה על הבורות ... אבל מה יש עוד סמינרים של עוד מחוזות ... ???

eLiRaN G

New member
נווווו ... מה קורה איתכם ... ???

למה אף אחד לא רושם .... ??? [הקפצהההההההה ...]

בונא!!! יחתיכת מש"צ אפס! ../images/Emo6.gif

שאני לא אגיב
יאללה פורום מד"צים! להתנפל!!!!!!!!!!!!
מש"צ מטומטם...
- דודי

אני צריך רשיון../images/Emo35.gif../images/Emo150.gif

נו... גל הגעת בסוף הביתה
מי נהג
כי הייתי ממש ממש מסטול מהמיץ
ים
וגם אממ אממ... מהמזרקים של יערה
- דודי

טיפקסית

New member
שלום וברוך הבא אלירן

קודם כל שמי בשמת ולצערי אני לא אוכל לעזור לך כיוון שאני מד"צית בתנועת השומר הצעיר כך שאיני יודעת ראיתי שמאוד רצית שמישהו פה יענה לך ובשביל זה אני כאן כדי לעזור לצערי הפעם אין בידי איך לסייע סליחה ומקווה שתיהנה איתנו כאן בפורומד"צים שלך בשמת,מד"צית השומר הצעיר

אממ.... אני?

קודם כל ברוך הבא. אם אתה מתכוון לסמינר בביתן אהרון, אז אני הייתי. אני מחצ"ב. בכל מקרה בחופש הגדול לא הייתי. חצ"ב יצאו לסמינר בדד.

kedeman

New member
איפה עשו לכם סמינר בביתן אהרון???

אני גר במרחק הליכה (אבל בדרך כלל זה נסיעה קצרה) לביתן אהרון ואני לא מליח לחשוב על איפה עשו לכם את הסמינר! איפה? בית יערי? בבית הראשונים?

adi u

New member
שלווווווום!../images/Emo66.gif

היי... אני עדי (אולמן)...ואני הייתי בסמינר. למען האמת אני לא זוכרת שום אלירן...אבל נניח. ולעומת החצ"בניק אני גם הייתי בסמינר של החופש! בכל אופן נחמד לדעת שיש עוד אנשים מבת ים בפורום הזה...התחלתי לחשוב שאני בדדניקית פה!

eLiRaN G

New member
אז..... הודעה לכולם ....

תודהעל כל התגובות ..... ותודה לכל המדצ"ים ... ולכל המשצ"ים החובבי טיולים האלה ... חחח.... אז כל מי שהיה בסמינר שיבוא אליי לאיי סי קיו ..... שמספרו הוא : 167237837 ולכל מי שמעוניין לדבר אז שיבוא ...

eLiRaN G

New member
אני מתנועת הנוער ...

העירונית של בת-ים קצ"ב שזה ק-קבוצת, צ-צעירי, ב-בת ים מובן ???

למעלה