שלום לכולם!

שלום לכולם!

קוראים לי מיכאל (אבל כולם קוראים לי מיקי
) ואני בן 14 מהארץ (חור ושמו דימונה)... עברתי ברשימת הפורומים ואז הפורום הזה ממש משך אותי.... ואחחח כמה שהטעם שלי טוב...
קראתי פה וזה פורום ממש טוב ומעניין! רציתי שכל אחד יגיד לי מאיפה הוא בן כמה דבר אחד שממש קשה בחו"ל ודבר אחד שממש כיפי! אויש וכל-כך בא לי לעבור לחו"ל........ אבל אין כמו ישראל.... שלכם, מיקי.

orly 15

New member
שלום מיקי (מאוס) ../images/Emo3.gif

אני חייה בישראל ואני בת 15, אפשר להבין את זה מהניק שלי. גם אני יכולה לענות על השאלה? או שזה רק לחו"לניקים?

אורלי...

בטח שאת יכולה לענות אבל השאלה היא... איך?! את לא גרה בחו"ל....(דרך אגב, מאיפה את בארץ?!)

orly 15

New member
התשובות שלי:

משו קשה: אהמממ לא יודעת. אה כן, השפה! כמה שאני טובה באנגלית, כשזה מגיע לדיבור, זה לא מצליח!!! דוגמא: אני בפארק הזה בדאוןטאון מנהטן עם הפסל של לינקולן (לא זוכרת ת´שם!
זה גם לא משנה איזה פרק זה היה) ואני מנסה להסביר ל.. *סופרת*... 8 ילדים איך משחקים מלך השבוים. לא יודעת למה לא הצלחתי להסביר, אבל זה שיגע אותי!!!
אז כן, השפה! זה הדבר הקשה. מה עוד היה, משהו כייפי? אוי יש הרבה!
טוב ניתן אחד: קריסמס! איזה חג יפה זה!!

orly 15

New member
אה! חשבתי שכתבת "גרה" -בהווה

בכל מקרה התשובה היא לא. אלא אם אתה מחשיב חודשיים, אז כן: גרתי חודשיים בארה"ב! אבל זה ממש ממש לא נחשב. נולדתי כאן, 3 שנים בערך אחרי שאמא שלי עלתה לארץ (אבא ישראלי שהיה חי בארה"ב- זה כן נקרא כי הוא היה חי כמה שנים)

שחף14

New member
הייי!!! ברוך הבא!!

באמת יש לך טעם טוב! אנחנו הפורום הכי טוב, הא חברה´??
בכל מקרה, אני בת 14 (לההה!!! באמת??), אני במקור ממרכז הארץ,ועכשיו אני גרה בגרמניה. משהו ממש קשה בחו"ל?.... לעזוב את הארץ ולהתגעגע כל כך אל הארץ, והמשפחה, והחברים... ממש כיפי? אפשר לצאת הרבה יותר בלי לפחד כל כך!!!.... באמת אין כמו ישראל!!
אה, ואהבתי את הניק.... מזכיר את הילדות המאושרת....חחחחח...

רגע...

את מגמרניה נכון?! יש לי (יותר נכון לאמא שלי) קרובים שם.... נטלי ובן אם את מכירה...שכחתי את השם משפחה שלהם ובני כמה הם....

שחף14

New member
מאיפה בגרמניה../images/Emo35.gif תראה...

הארץ הזאת לא יותר מדי קטנה, ולא יהיה קשה מדי למצוא יותר מ-נטלי ובן אחד, לא?...
הקיצר, מאיפה? אהה, ובני כמה?

למעלה