שלום לכולם

Avitalll

New member
שלום לכולם

אני לפני צבא אז אני גרה כמה חודשים עם סבא וסבתא בניו יורק ורציתי לדעת אם יש פה עוד אנשים מהאיזור (דיי משעמם לי לבד :)) ביי

orly 15

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo65.gif

אני מכירה כל כך הרבה אנשים מניו יורק! ואיך יכול להיות משעמם בניו יורק?!?!?! טוב, זה תלוי איפה את גרה. אבל תמיד אפשר ליסוע בסאבווי לאן שאת לא רוצה. -תסמכי עלי, הלכתי לאיבוד. עליתי על האקספרס במקום על הרגיל.... סיפור ארוך. מאוד.

eb182

New member
אממממ

את יודעת שניו יורק זאת גם מדינה. די ענקית ד"א אגב ואני בטוחה שלא ממש מעניין שם בכל מקום וגם לא תמיד יש סאבוואי זה רק בעיר ולא כדאי לנסוע בסאבוואי מאוחר בלילה כי יכולים לשדוד או לאנוס אותך(ככה הזהירו אותי לפחות) וגם במנהטן אולי יש הרבה מה לעשות אבל יש עוד ארבעה חלקים ל-NYC ולא הכי מעניין בהם אולי רק בכמה מקומות

orly 15

New member
חשבתי שהיא התכוונה לעיר

בדרך כלל כשאומרים ניו יורק מתכוונים לעיר. כן, אני יודעת הרבה על ניו יורק, על הרובעים. אפשר לומר שאני דיי בקיעה בעניין! לא הייתי בכל הרובעים, לא הייתי בברוקלין ובברונקס (או שכן ואני לא זוכרת). בטח שלא כדאי לנסוע בסאבווי בלילה, אבל אפשר לשדוד אותך בכל מקום, גם השקט ביותר (מניסיון של אמא שלי). יש הרבה מקומות מעניינים. את אולי לא מכירה אותם. גם אני לא מכירה. צריך לגור הרבה זמן בניו יורק בשביל להכיר את כל המקומות השווים באמת.

eb182

New member
אני דווקא כן מכירה קצת

דוד שלי גר שם כבר כמה שנים טובות וגם בן דוד של אמא שלי ויש גם בקווינס ובעוד רובעים מה לעשות אבל במנהטן באמת יש הרבה יותר

okts

New member
היי

אני גם לפני צבא אבל יש לי עdיין שנה . I גרה בניו ג´רזי זה משהו like 30-40 דקות מניו יורק. תשלחי lי אימיל נדבר יותר.... [email protected]

Avitalll

New member
האמת היא...

שאני גרה ממש במנהטן, באיזור מרכזי ביותר שאני יכולה להגיע לכל מקום ממנו... גם לי קרתה תקרית דומה בסאבווי לפני שנתיים :) זה קורה לטובים מביננו ואחרי זה לומדים :) בכל אופן, אני כן יוצאת לכל מני מקומות, מסעדות והצגות. אבל כשאין עם מי לחוות את זה זה ממש מסריח... יש פה מישהי שגר ממש בעיר?

orly 15

New member
ה"תקרית" שלי הייתה ממש דבילית

כי אחרי זה שהחלפתי רכבת זה היה מקומי אבל לקח אותי למקום אחר ואז שוב עליתי על האקספרס ושוב פספסתי את התחנה..... בקיצור: עברתי את kanal street איזה 100 פעם וזה לא עצר! ומה גם שכשסוף סוף הגעתי, למרות שהייתי באיזור ההוא 4 פעמים לפני זה, לא מצאתי את החנות שחיפשתי: kanal jeans. מעצבן, נכון? וגם בהתחלה קניתי את הכרטיס לסאבווי החד פעמי ולא זה שמתאים לכל היום.... לפחות למדתי מהטעות.

sEMPIREs

New member
לי קרה את הדבר הכי מצחיק...

כשהייתי בטיול בגרמנייה לפני שנתיים אני וההורים שלי נסענו בשטרסהבאן שזה הקרוניות הצהובות האלה שנוסעות בעיר- חשמליות והחלפנו רכבות והייתה בערך דקה לחכות אז עלינו לרכבת ואני ירדתי כדי לעשות פיפי ואז הדלת של הרכבת נסגרה וההורים שלי התחילו לצעוק-(אמא שלי הכי פולנייה בעולם) האלט האלט האלט- עצור בגרמנית ואנ י עם המכנסיים חצי מופשלות רצתי אחרי הרכת וצעקתי..... כולם צחקו עליי וזה הייה ממש מביך

CosmikDebris

New member
לי זה היה טיפה מפחיד

הייתי חייב להגיע ל125 ובמקום לקחת את הלוקל שמגיע לברודווי לקחתי את האקספרס וזה באמצע הארלם... אבל זה לא היה כזה נוראי

BoR|S

New member
הממממ...

זה מוזר... אתה בערך החמישי שמספר דבר כזה... כל כך להתבלבל שם?

orly 15

New member
כן! מאוד!

אם אתה עולה על הרכבה הלא נכונה.... הללך עליך! ואני התבלבלתי ברכבת 4 פעמים באותו היום!

למעלה