שלום לכולם

ניקולי

New member
שלום לכולם

כפי שהינכם שמתם בבודאי
לא היתי כאן היום בכלל. וכמובן שזה לא אומר שלא הייתי כאן ב
כמו תמיד מזל שיש היום את עידן ה
כי ככה אני מתעדכנת ע"י חברים טובים שמתקשרים ומיידעים. אני רואה שממש לא שיעמם כאן היום ואפילו היה כאן
החצר. אני רואה שמאו יין כתבה היום יותר מתמיד בזמן האחרון ואני שמחה שהיא כאן מאו ברוכה השבה
בת הים הורגת אותי עם היציאות שלה. וג´ס עם הנו נו נו עושה כאן סדר.. ליאור 30 קראתי את ההדועה שלך והיה ברור לי שאתה לא יכול להגיע למפגש , רציתי להראות לך שלמרות זאת לא שכחתי אותך ומין הנימוס להזמין וברור לי וידוע לי שאינך זקוק להזמנה מיוחדת להגיע אליי הביתה.. אני מקווה שעד יום חמישי הבא הרשימה תגדל וכולנו נעשה חג חנוכה מגובש בכיף. עצוב לי היה לשמוע על הפיגוע שהיה בבית שאן וגם בקניה הרי שבקניה נמצאים הרבה חב´רה ממקום עבודתו של יהודה שלי שירני דרך אגב.. למרות שיהודה לא נכנס הרבה לכאן רק פעם בחצי שנה..הוא מוכן לשתות את
שלך..... קוויני יקרה זה בשבילך..כמובן שגם את מוזמנת למפגש הבא ביום חמישי הבא מצפה לראותך זהו בעצם עכשיו אלך לי לישון כי אני הולכת לשחק באולינג היום.. שיהיה לכולכם ערב טוב אוהבת המון ניקול*

GALI02

New member
ערב טוב לכולם!

אני מרגישה קצת יותר טוב. סופ"ש הגיע ואני מתכוונת לצאת היום ויהי מה! חוץ מזה אני מבינה שהתבשל לו עוד מפגש. ואנ מקווה שאני אצליח לשכנע מישהו מסויים להגיע ואז אני בטוח באה. אז שיהיה לכולנו סופ"ש שקט ושלא נשמע יותר כאלו חדשות עצובות איך שחוזרים הבייתה. אוהבת
גילי נ.ב מרין,אם את קוראת. המון תודה גם לך על מה שכתבת לי(זה שפוט הרחק בדף הקודם...)

מיקי 35

New member
ניקולי יקרה שלי

מה קורה ממוש ? את בבאולינג ? תביאי איזה סטרייק בשבילי טוב ? עושה רושם כי אנחנו אצלך מחר... אז תתכונני... טוב ?

אוף ממש מעייף הסדר הזה

נרדמתי לאיזה שלוש שעות עכשיו <חיים קשים> מיקה ואני ישנו טוב טוב...

ניקולי

New member
שלום חברים שלי ../images/Emo24.gif

אז ככה..גילוש אני מאוד אשמח אם תצטרפי (סוף סוף) תתקבלי בברכה
מיק מוק לא נשמה אני עדין לא בבאולינג אני יוצאת רק ב 23.00 אחרי שאשלח את ילדיי לאמא שלי כעת חזרתי מחברים עשינו על האש, אצל אותם חברים שמהם חזרתי בפעם הקודמת ככה
למעשה עכשיו חזרתי משם ככה
יותר נחמדה לא????? ג´סוש נשמתי טוב לנוח מידי פעם וטוב גם למיוש לנוח בטח היא מתעייפת בגן הנשמה הקטנה הזאת, שימרי עליה היא יקה לי לא פחות ממך..
וזהו אם יהיה כאן עוד מישהו אחרי ההודעה הזאת שיהיה לו ערב טוב ולילה טוב אני יוצאת לבלות ... אה ועוד משהו.. שינוש ומיקי מחר אני אחכה לכם בקוצר רוח אני מבינה שאתם באים ליממה שלמה.... אוהבת אותכם ניקול*

GALI02

New member
ניקולי אני מאוד מאוד רוצה לבוא

אבל זה לא כל כך תלוי רק בי. אני מקווה שזה ייסתדר. אני כבר מתה לראות אתכם.

למעלה