שלום לכולם

Roei152

Well-known member
מנהל
כן, לא הייתי פה הרבה זמן ובאתי לפה..
בעיקרון באתי לפה כדי להודיע על פרידה שאני מתכנן למרות שכבר די נפרדתי, אבל עכשיו זה יהפוך ליותר רשמי..
מה חדש בחיים שלי?
1. קשר עין מינו אותי באופן יותר רשמי למנהל הסושיאל שלהם - מנהלי הקבוות השונות ממש נעזרים בי .. הנה העמודים למי שרוצה לעקוב.. https://www.facebook.com/profile.php?id=100088863600605
2. עברתי לראשלצ בקיץ הקודם, כבר כמעט שנה שאני שם.. לדיור ממש חמוד שמתיחס אלי ממש טוב, וגם אני מגשים את חלום ההתל אביב שלי באיזושהי דרך, כי אני ליד הים ורץ שם...
3. יוסי ואני עדיין נמפגשים כמו שאתם יודעים - שיר נשמח שתצטרפי..

YossihNew

Well-known member
מי אתה, אדוני?

סתם, בצחוק, הייתי אומר את זה אם לא היינו נפגשים אתמול. ואני גם צריך שתעיד שנועה אכן חיבקה אותי ואורי אכן זיהה אותי.

מה פרידה, מי פרידה, לקחתי לך את המדור! נו, לא בא לך?

Johyboy26

Active member
כן, לא הייתי פה הרבה זמן ובאתי לפה..
בעיקרון באתי לפה כדי להודיע על פרידה שאני מתכנן למרות שכבר די נפרדתי, אבל עכשיו זה יהפוך ליותר רשמי..
מה חדש בחיים שלי?
1. קשר עין מינו אותי באופן יותר רשמי למנהל הסושיאל שלהם - מנהלי הקבוות השונות ממש נעזרים בי .. הנה העמודים למי שרוצה לעקוב.. https://www.facebook.com/profile.php?id=100088863600605
2. עברתי לראשלצ בקיץ הקודם, כבר כמעט שנה שאני שם.. לדיור ממש חמוד שמתיחס אלי ממש טוב, וגם אני מגשים את חלום ההתל אביב שלי באיזושהי דרך, כי אני ליד הים ורץ שם...
3. יוסי ואני עדיין נמפגשים כמו שאתם יודעים - שיר נשמח שתצטרפי..
שרק תצליח תמיד רועי היקר שתצליח ותגיע רחוק ולא משנה איפה תהיה תמיד תהיי שמח ובריא כי מגיע לך

שיר m

Well-known member
רועי היקר, אני חייבת לומר, ממש התעצבתי לקרוא את זה.
נכון שאתה לא פה כבר תקופה אבל הרשמיות הזאת עושה לי עצוב...

אני מניחה שזאת ההזדמנות לומר לך תודה על כל התקופה.
פתחת את הפורום אי אז לפני מלא שנים בדיוק כשהייתי צריכה אותו. אתכם. אז תודה.

כיף לשמוע שטוב לך ושאתה במקום טוב. שמחה בשבילך|פרח|

יוסי ואני עדיין נמפגשים כמו שאתם יודעים - שיר נשמח שתצטרפי.
אשמח לפגוש אתכם מתישהו|טמבל|

למעלה