שלום לכולם

דיברגנט חדש

Well-known member
רוב תודות. אני היום אצל הרופא. הם מדברים על הנושא הזה, כי כתוב באינטרנט שאלה חלק מהמאפיינים של הוריאנט החדש. אם צריך, אהיה בבידוד ואם לא אז לא.
זאת הסיבה שכתבתי לך את זה בתגובה מעלה (#2).
לא נראה לי, שאפילו, הרופא יכול לאבחן אותך ללא בדיקת קורונה.

in bal1

Well-known member
כי לפי מה שאתה טוען כל מי שקצת מקורר שישב עשרה ימים בבית."בוא נסגור את כל המשק"

דיברגנט חדש

Well-known member
בהחלט. כל מי שיש לו תסמינים - אמור להיבדק ולשמור על בידוד.
זה לא מה שאני אומר - זה החוק ודרישות משרד הבריאות.

כרגע יש מגיפה קטלנית משתוללת ברוב העולם - ומתחיל גל תחלואה בישראל.

חלאות כמו דורי - יתעלמו מהחוק וההנחיות להפחתת תחלואה,
ואחרי זה יקללו ויאשימו את ראש הממשלה הקודם.
ברור.
הרי ביבי אשם שדורי חלאה עבריינית ומיזנטרופית.

אם טיפוסים כמו דורי יקחו אחריות,
יבדקו וישמרו על בידוד עד קבלת תוצאות - לא יצטרכו לסגור את המשק.

הרוב הרי מחוסנים - עכשיו נשאר רק לשמור על משמעת מינימלית. להתנהג כמו בני אדם - לא כמו חלאות שלא אכפת להם מאף אדם אחר.
אתה חולה? סובל?
תתרחק מאחרים!
אל תגרום גם להם לסבול...
צודק, החצי הכוס המלאה שהקורונה הביאה עלינו, הוא שאנשים הפסיקו לבוא לעבודה חולים ולהדביק את כולם וזה כלל לא משנה אם זה קורונה או שפעת.
מי שחולה צריך לשבת בבית, כך ימנע הדבקה של אחרים ולא יצטרכו להשבית את המשק.
אלו שחושבים שזה שהם מגיעים לעבודה, הם עושים טוב למשק, אז הם טועים כי ההסתכלות שלהם היא לטווח הקצר ולא לארוך, שהם מדביקים אחרים ומונעים מהמשק לתפקד!

דיברגנט חדש

Well-known member
כל מי שמקורר - מדבק.
כל מי שיש לו תסמינים למגיפה קטלנית - צריך לנקוט אמצעי זהירות.
חייב להיבדק ולשמור על בידוד.
מקסימום אין לו קורונה והוא רק ימנע סבל דומה מאחרים.

דורי נדרש
להיות בן-אדם,
לא חלאה מיזנטרופית.
זה הכל
גם מניעת הדבקה של שפעת או כל וירוס אחר הוא חשוב לבריאות הציבור.
מי שחושב שרק צריך לא להדביק בקורונה הוא צר עין וראש קטן |לא|

in bal1

Well-known member
אתה יודע אלו דברים יהרגו אותנו?
1.השמנת יתר מלשבת בבית ולא לזוז
2.חרדות שעלולות להוביל להתקפי לב

ai27

Well-known member
די עם הגזענות הזאת - לא כל בני האדם אותו דבר.
1. את מי שסובל מהשמנת יתר משמעותית - השמנת יתר תהרוג.
את מי שלא - היא לא תהרוג.
את מי שמעשן - כנראה שהעישון יהרוג.
את מי שנוהג כמו מטורף - הנהיגה כנראה תהרוג.

2. לא מאמין בשטות של למות בגלל שלא זזים - רוב הקשישים מעל גיל 90 בקושי זזים - והם מעל גיל 90.
הבעיה היא לא שזה יהרוג אותם - הבעיה היא שלהעביר את החיים בין ישיבה לשכיבה - זה ממש לא כיף.
לזוז זה חלק משגרת חיים בריאה ונעימה.

3. חרדות כמו אלו שנוצרות בגלל טיפוסים חלאתיים שמסתובבים חולים בזמן מגיפה ומצפצפים על כולם?
זאת לא חרדה - זה קומון סנס.
בגלל מיעוט של חלאות כאלו יתחילו שוב עם גזירות כבדות שיוטלו על כולם.

in bal1

Well-known member
לא הבנתי מה הקשר המילה גזענות לנושא.אני מסכימה איתך שמי שלא מרגיש טוב שישאר בבית.אבל זה משהו שאני טוענת שנים הרבה לפני הקורונה.בדברים אחרים אני חולקת עלייך סלח לי.
השמנה: אנשים העלו המון במשקל בזמן הקורונה כיוון שלא זזו.כל חדרי הכושר היו סגורים.אז חלק התאמנו עם מאמן פרטי.
עקב השמנה קשה לזוז.
קשישים:בוא נחשוב רגע ממה רוב הקשישים נפטרים?מחוסר תזוזה! ומה קורה מחוסר תזוזה?הריאות מתמלאות מים.אני מכירה אנשים בגליאים האלה שהם בסדר גמור למה,כי הם פעילים.הם זזים עושים ספורט.
וכן את הקשישים בבתי אבות או בכל מקום אחר חייבים להקים,חייבים להזרים להם את הדם.אז בימים כתיקונם האנשים האלה מקבלים מענה מגיעה מדריכה ומניעה אותם.בקורנה זה לא קרה.
עישון: אני מבינה שעישון הורג! אבל תסכים איתי שאדם שנמצא בחרדה יעשן יותר.

dory30

Well-known member
צודקת, נכון. הייתי אצל הרופא והוא אישר לי שאני פועל נכון. הוא אפילו לא רשם לי שום תרופה. לדבריו, אם אמשיך במתכונת של מנוחה כשצריך, שתייה חמה, סוכריות נגד צרידות וכדומה- זה יעבור בתוך פחות משבוע. אם לא, המליץ לי שאשקול לקבוע תור חוזר.

דיברגנט חדש

Well-known member
צודקת, נכון. הייתי אצל הרופא והוא אישר לי שאני פועל נכון. הוא אפילו לא רשם לי שום תרופה. לדבריו, אם אמשיך במתכונת של מנוחה כשצריך, שתייה חמה, סוכריות נגד צרידות וכדומה- זה יעבור בתוך פחות משבוע. אם לא, המליץ לי שאשקול לקבוע תור חוזר.
בדגש על מנוחה בבית, ללא הליכה לעבודה ו/או להסתובב בחוץ ולהדביק אחרים בוירוס שאתה נושא אותו וכלל לא משנה אם זה קורונה או וירוס אחר.

in bal1

Well-known member
אני בהחלט מסכימה איתך שמי שמרגיש לא טוב שישב כמה ימים בבית.אבל לא יתכן שנכנס להיסטריהעל כל אדם שמתעטש לידנו.התעטשות יכולה להיות כתוצאה של אלרגיה.לרוב האנשים הבריאים יש מערכת חיסון טובה אז גם אם יידבקו בשפעת או קורונה ייקחו את זה בצורה קלה.
בוא אספר לך משהו משפחתי.אחותי היתה חולת כליות עשתה דיאליזות 3 פעמים בשבוע.אז כמובן איתה נזהרנו שמרנו מרחק היא היתה עם מסיכה.כי אצלה המערכת החיסונית חלשה יותר.
לפני חודשיים בערך שמחה גדולה היא עברה השתלת כליה.אז כמובן שאסור לה להיות חשופה לאנשים זרים,למרות שבעלה והבן שלה יוצאים לעבודה ולבית ספר ובאים במגע עם המון אנשים אחרים.כמובן שאנו באים לבקר אנו עוטים מסכה ושומרים מרחק.

דיברגנט חדש

Well-known member
אני בהחלט מסכימה איתך שמי שמרגיש לא טוב שישב כמה ימים בבית.אבל לא יתכן שנכנס להיסטריהעל כל אדם שמתעטש לידנו.התעטשות יכולה להיות כתוצאה של אלרגיה.
אם אנשים היו מקפידים על הכללים, לא הייתה סיבה להיסטריה, אך כשיודעים שאנשים מצפצפים, אין לך אפשרות לדעת מה סוג ההתעטשות לידך.
לרוב האנשים הבריאים יש מערכת חיסון טובה אז גם אם יידבקו בשפעת או קורונה ייקחו את זה בצורה קלה.
נכון, אך אין צורך לקחת סיכון מיותר.

dory30

Well-known member
בדגש על מנוחה בבית, ללא הליכה לעבודה ו/או להסתובב בחוץ ולהדביק אחרים בוירוס שאתה נושא אותו וכלל לא משנה אם זה קורונה או וירוס אחר.
צר לי מאוד, אבל אם אתה לא רופא אני מעדיף להקשיב לזה שנבדקתי אצלו. בלי קשר, אני עובד מהבית וכמובן מקפיד כשאני יוצא על מסכות במקומות סגורים וצפופים, לפי המתחייב בחוק.

למעלה