שלום לכולם

dory30

Well-known member
אני כבר 4 ימים מצונן ומאתמול בערב צרוד. עד שאראה רופא, יש לכם עצות רפואיות מועילות? תודה.

R 1 3

Well-known member
תקרא לחרדים a27 הם אוהבים מסיבות הדבקה ככה מתחסנים בקהילה שלהם וגם תקבל קיגל כיבוד והרבה כבוד.
אם אין לך קשיים בבליעה זה עוד לא חמור מאוד.. אבל יכול להיות חידק כך שעדיף להיבדק ולא להשאר בשום בידוד.

in bal1

Well-known member
בוקר טוב.קח דקסמול קולד ודקסמול סינוס.שים לב שחלק זה ליום וחלק ללילה.אני מציינת את זה כיוון שפעם אחות אמרה מוסמכת שהכדור ללילה קצת מרדים.
זו המלצה שלי כמובן אם אתה לא רגיש לסוג התרופות הללו.אם לא רגיש קח.תגיש הרבה יותר טוב.זה כמובן לא סותר בדיקה אצל רופא.

dory30

Well-known member
תקרא לחרדים a27 הם אוהבים מסיבות הדבקה ככה מתחסנים בקהילה שלהם וגם תקבל קיגל כיבוד והרבה כבוד.
a27 לא שווה התייחסות, הוא בטח בוט שהחרדים השתילו בתפוז.

in bal1

Well-known member
איפה הימים שלאדם היה מותר סתם להרגיש לא טוב? בלי וורינטים והיסטריה מיותרת! איפה?

R 1 3

Well-known member
איפה הימים שלאדם היה מותר סתם להרגיש לא טוב? בלי וורינטים והיסטריה מיותרת! איפה?
אם כבר נדבקת בקורונה קלה אין הרבה מה לעשות, ההבדל היחיד להמנע יותר מהדבקת אחרים.
המסכות והריחוק הורידו משמעותית הידבקויות בסתאם שפעת. הפחידו אותנו שתהיה
שפעת במקביל לקורונה ויגרם עומס אדיר בחורף .. אך דוקא השפעת הרגילה נבלמה בגלל ההנחיות.

דיברגנט חדש

Well-known member
אם כבר נדבקת בקורונה קלה אין הרבה מה לעשות, ההבדל היחיד להמנע יותר מהדבקת אחרים.
המסכות והריחוק הורידו משמעותית הידבקויות בסתאם שפעת. הפחידו אותנו שתהיה
שפעת במקביל לקורונה ויגרם עומס אדיר בחורף .. אך דוקא השפעת הרגילה נבלמה בגלל ההנחיות.

משרד הבריאות הודיע: ירידה ביעילות החיסון

בשבועות האחרונים נרשמה ירידה במועילות החיסון נגד נגיף הקורונה במניעת הדבקה ל-64% ובמניעת מחלה עם תסמינים ל-64%, כך הודיע משרד הבריאות (חדשות, בריאות)​

ai27

Well-known member

בשבועות האחרונים נרשמה ירידה במועילות החיסון נגד נגיף הקורונה במניעת הדבקה ל-64% ובמניעת מחלה עם תסמינים ל-64%, כך הודיע משרד הבריאות (חדשות, בריאות)​

לא מאמין לשר הבריאות.
הוא החדיר לפה מגיפה ועכשיו מעורר פניקה.

כמעט כל האוכלוסיה בסיכון כבר מחוסנים. בכל העולם טוענים שהחיסון כן יעיל, גם טובי האפדימיולוגים טוענים כך.
אז כנראה ששר הבריאות פשוט משקר

R 1 3

Well-known member
לא מאמין לשר הבריאות.
הוא החדיר לפה מגיפה ועכשיו מעורר פניקה.

כמעט כל האוכלוסיה בסיכון כבר מחוסנים. בכל העולם טוענים שהחיסון כן יעיל, גם טובי האפדימיולוגים טוענים כך.
אז כנראה ששר הבריאות פשוט משקר
תמשיך בהזיות.. אולי החדיר גם גייזיות? הרי הוא בעצמו מפתה אותך לא?
בכל העולם יש התפרצות הזן ההודי, בין המאושפזים היום הרוב מחוסנים
הדרך הבטוחה היא לשלב חיסון ומסכה ובעיקר לא להסית נגד הממסד

ai27

Well-known member
תמשיך בהזיות.. אולי החדיר גם גייזיות? הרי הוא בעצמו מפתה אותך לא?
ממש לא.
אתה שוכח שגם שר המשטרה הקודם סבל מנטיות דומות.
הוא לא נתן להן להפריע למילוי תפקידו.
בכל העולם יש התפרצות הזן ההודי, בין המאושפזים היום הרוב מחוסנים
הדרך הבטוחה היא לשלב חיסון ומסכה ובעיקר לא להסית נגד הממסד
בכל העולם ההתפרצות בתחלואה הקלה ממוטציה דלתא, לא מובילה לתחלואה קשה ותמותה בהיקפים שראינו בזנים אחרים.
זה זן פחות מסוכן, לא יותר מסוכן.
על אחת כמה וכמה כשהאוכלוסיה בסיכון מחוסנת.
גם מומחים הודו בכך כשהבהירו שאין כרגע אינדיקציה שיצטרכו לחסן מנה שלישית.

מה שמסוכן, זה ממשלה לא אחראית, ששולחת מי שמגיע בטיסות הביתה בלי בדיקה,
ונמנעת מהטלת מגבלות בערים אדומות.
מה שמוביל ישירות לזינוק בתחלואה הקלה.

איך תעזור מסיכה בעיר ללא חולים?
הרי בערים עם המון חולים לא נוקטים צעדים מינימלים

R 1 3

Well-known member

יש אנשים שהם וירוס בעצמם.. אין ירידה ביעילות החיסון אלא כלפי המוטציה שהתפתחה
בגלל שלא חיסנו מספיק בבת אחת ובכל העולם ביחד.
רשתות חברתית שמסיתות נגד חיסונים
הם בבחינת וירוס מהונדס מסוכן

in bal1

Well-known member
השאלה ששאלתי היתה בציניות אולי הייתי צריכה להוסיף מרכאות כדי שזה יהיה מובן.העניין הוא שבן אדם אומר שהוא מצונן כולם קופצים עם כל מיני ווריאנטים ושאר ירקות.וזה גם נהפך לדיון על חרדים ובוטים.לאן הלכנו? סך הכל התקררות נקווה שתחלוף במהרה וזהו.

R 1 3

Well-known member
השאלה ששאלתי היתה בציניות אולי הייתי צריכה להוסיף מרכאות כדי שזה יהיה מובן.העניין הוא שבן אדם אומר שהוא מצונן כולם קופצים עם כל מיני ווריאנטים ושאר ירקות.וזה גם נהפך לדיון על חרדים ובוטים.לאן הלכנו? סך הכל התקררות נקווה שתחלוף במהרה וזהו.
אני לא מצטנן שנים כמו הרוב.. מי שבעידן המסכות מצטנן הסכוי שזה סתם - נמוך יחסי.
הסבירו לך שהמסכות מנעו מסוגי שפעות והתקררויות כאלו להתפשט יותר מבשנים רגילות

dory30

Well-known member
רוב תודות. אני היום אצל הרופא. הם מדברים על הנושא הזה, כי כתוב באינטרנט שאלה חלק מהמאפיינים של הוריאנט החדש. אם צריך, אהיה בבידוד ואם לא אז לא.

למעלה