ווריאנט ההודי?אני כבר 4 ימים מצונן ומאתמול בערב צרוד. עד שאראה רופא, יש לכם עצות רפואיות מועילות? תודה.
תודה על ההצעה, אבל אעדיף שרופא יקבע את זה.ווריאנט ההודי?![]()
a27 לא שווה התייחסות, הוא בטח בוט שהחרדים השתילו בתפוז.תקרא לחרדים a27 הם אוהבים מסיבות הדבקה ככה מתחסנים בקהילה שלהם וגם תקבל קיגל כיבוד והרבה כבוד.
לחרדים, בדיוק כמו לשמאלניםa27 לא שווה התייחסות, הוא בטח בוט שהחרדים השתילו בתפוז.
אם כבר נדבקת בקורונה קלה אין הרבה מה לעשות, ההבדל היחיד להמנע יותר מהדבקת אחרים.איפה הימים שלאדם היה מותר סתם להרגיש לא טוב? בלי וורינטים והיסטריה מיותרת! איפה?
אם כבר נדבקת בקורונה קלה אין הרבה מה לעשות, ההבדל היחיד להמנע יותר מהדבקת אחרים.
המסכות והריחוק הורידו משמעותית הידבקויות בסתאם שפעת. הפחידו אותנו שתהיה
שפעת במקביל לקורונה ויגרם עומס אדיר בחורף .. אך דוקא השפעת הרגילה נבלמה בגלל ההנחיות.
לא מאמין לשר הבריאות.משרד הבריאות הודיע: ירידה ביעילות החיסון
בשבועות האחרונים נרשמה ירידה במועילות החיסון נגד נגיף הקורונה במניעת הדבקה ל-64% ובמניעת מחלה עם תסמינים ל-64%, כך הודיע משרד הבריאות (חדשות, בריאות)
תמשיך בהזיות.. אולי החדיר גם גייזיות? הרי הוא בעצמו מפתה אותך לא?לא מאמין לשר הבריאות.
הוא החדיר לפה מגיפה ועכשיו מעורר פניקה.
כמעט כל האוכלוסיה בסיכון כבר מחוסנים. בכל העולם טוענים שהחיסון כן יעיל, גם טובי האפדימיולוגים טוענים כך.
אז כנראה ששר הבריאות פשוט משקר
ממש לא.תמשיך בהזיות.. אולי החדיר גם גייזיות? הרי הוא בעצמו מפתה אותך לא?
בכל העולם ההתפרצות בתחלואה הקלה ממוטציה דלתא, לא מובילה לתחלואה קשה ותמותה בהיקפים שראינו בזנים אחרים.בכל העולם יש התפרצות הזן ההודי, בין המאושפזים היום הרוב מחוסנים
הדרך הבטוחה היא לשלב חיסון ומסכה ובעיקר לא להסית נגד הממסד
יש אנשים שהם וירוס בעצמם.. אין ירידה ביעילות החיסון אלא כלפי המוטציה שהתפתחהמשרד הבריאות הודיע: ירידה ביעילות החיסון
בשבועות האחרונים נרשמה ירידה במועילות החיסון נגד נגיף הקורונה במניעת הדבקה ל-64% ובמניעת מחלה עם תסמינים ל-64%, כך הודיע משרד הבריאות (חדשות, בריאות)
אני לא מצטנן שנים כמו הרוב.. מי שבעידן המסכות מצטנן הסכוי שזה סתם - נמוך יחסי.השאלה ששאלתי היתה בציניות אולי הייתי צריכה להוסיף מרכאות כדי שזה יהיה מובן.העניין הוא שבן אדם אומר שהוא מצונן כולם קופצים עם כל מיני ווריאנטים ושאר ירקות.וזה גם נהפך לדיון על חרדים ובוטים.לאן הלכנו? סך הכל התקררות נקווה שתחלוף במהרה וזהו.
רוב תודות. אני היום אצל הרופא. הם מדברים על הנושא הזה, כי כתוב באינטרנט שאלה חלק מהמאפיינים של הוריאנט החדש. אם צריך, אהיה בבידוד ואם לא אז לא.השאלה ששאלתי היתה בציניות אולי הייתי צריכה להוסיף מרכאות כדי שזה יהיה מובן.העניין הוא שבן אדם אומר שהוא מצונן כולם קופצים עם כל מיני ווריאנטים ושאר ירקות.וזה גם נהפך לדיון על חרדים ובוטים.לאן הלכנו? סך הכל התקררות נקווה שתחלוף במהרה וזהו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.