שלום לכולם.

© Tweety ©

New member
שלום לכולם.

היי:) שמי גלי. אני שמחה שסוף סוף יש פורום למפלגת העבודה. אז ככה הייתי פעילה בשתי הבחירות הקודמות למען אהוד ברק, וזה היה כי האמנתי בדרך שלו באידיולוגיה שלו גם בבחירות של 2002 שהוא הופקר ע"י מרבית השמאל וע"י מפלגתה עבודה פעלתי למענו. אבל זו לא הנקודה,בבחירות האלו אני יכולה להצביע בפעם הראשונה ועם יד על הלב אני לא בטוחה שאצביע. אני מבינה את המצב של המפלגה שזקוקה לכל קול,אבל אני לא יכולה להבציע למפלגה בראשות מצנע והוא מייצג אותי בהרבה נושאים חוץ מהנושא הכלכלי ראיתי שהעלו את הנושא כאן והתחמקתם ואמרתם שהוא חזר בו. כמישהי שמודעת למצב הכלכלי בישראל שצורם לה מאוד אני לא יכולה פשוט לא יכולה להבציע מפלגת העבודה בראשות האדם הזה. יש פוליטיקאי ואדם נהדר שקוראים לו שמעון פרס אותו הייתי רוצה לראות כראש ממשלה אותו הייתי רוצה לראות עומד בראש המפלגה. מי שמשלה את עצמו בבחירות שננצח ומצנע יהיה ראש ממשלה משקר לעצמו מפלגת העבודה תחטוף תבוסה בבחירות אבל זה בסדר זה רק לטובתנו זה יאפשר למפלגה לעשות חשבון נפש עם עצמה לסלק את כל הסכנאים למנהם משורות המפלגה ולהנהיג מפלגה חדשה שתוכל לזכות שוב באמון הציבור. ונסיים בקריאה דה דה דה נוער עבודה:) וואי כמה זמן לא אמרתי את זה.!

yoavl1

New member
גלי יקרה.

לא ציינת האם עלה במוחך שם של מפלגה חלופית לה תצביעי. גם אני יכול בהחלט למנות עצמי על תומכיו המובהקים של פרס. זה נכון שהסיכויים שמצנע ייבחר לראשות הממשלה מול שרון או נתניהו קלושים בהחלט, אבל אל תשכחי כי הבחירות הללו הן בפתק אחד, למפלגה בלבד, ולכן כל קול ישפיע על מס´ המנדטים שתקבל העבודה בכנסת. אולי התקשורת קצת התעלמה לאחרונה אבל יש התחדשות והתעוררות במפלגה . התעוררות שתימשך במיוחד עכשיו כהעבודה חזרה לדרכה כמפלגת השמאל הציוני הגדולה האמיתית! אלי עמיר ("תרנגול כפרות"), בני גאון (מנכ"ל כור לשעבר), דב לאוטמן (מנכ"ל דלתא ישראל מצרים), וראשי ערים רבים (כרגע עדי אלדר ודרור בירנבאום) מתמודדים לכנסת הבאה במסגרת העבודה. אנשים טובים וראויים במלוא מובן המילה. את צריכה להרגיש טוב עם עצמך אם וכאשר תשימי את הפתק הנושא את שלוש האותיות "א" "מ" "ת" . כי זוה אמת וזה מה שנכון עברו כולם. רה רה רה - המשמרת הצעירה (???) יואב.

מושון ד

New member
ממש משמח...

זה באמת מה שמפלגת העבודה צריכה, כל מיני לאוטמנים וגאונים כדי להפוך את התבוסה המרה לממש מוחצת :סימלי עושר ושובע מתמודדים במפלגת "שמאל" על קולות "ההמונים" במערכת בחירות שבמרכזה "הנושא החברתי כלכלי". אם זה לא ניתוק אז אני לא יודע ניתוק מהו...

yoavl1

New member
ניתוק?

אתה צודק.... שכחנו לזמן את ביטון משוק מחנה יהודה ואת סוויסה משוק הכרמל, שיהיו חברי כנסת. מי אתה מצפה שכן יהיה במעמד שכזה?

מושון ד

New member
השד יצא!

מענינת מאד האבחנה שלך :זיהוי אנשים מעדות מסוימות עם משלחי יד מסוימים...ולפואד מספרים שאין גזענות במיפלגה...

yoavl1

New member
עם עובדות לא מתווכחים.

תסתכל בכרטיס האישי שלי,ותראה את התמונה שלי. אח"כ תקרא מה שם המשפחה שלי. אח"כ תחזור לפה ונדבר. יואב.

EverMan

New member
זו רק צורת ביטוי

אדם שעובד בשוק נחשב כעבודה קלה , ולכן בפעמים רבות - מה לעשות - לא תמיד יתאים לכהן כחבר כנסת. בהחלט להיות חבר מפלגה , בהחלט להשפיע , אבל ח"כ צריך אדם שיכול להתבטא , להכיר עובדות ואידיאולוגיה , ולפעמים אפילו קצת אליטיסטי. זה שאדם מזרחי או אשכנזי באמת שאינו מענייני... אדם שטוען לקיפוח עדתי - מבחינתי הוא מקפח את עצמו. כי הוא לא מצליח בכוחות עצמו ואז זועק השמיימה ונעלב...

EverMan

New member
יואב- עדי אלדר לא רץ...

ולאמיתו של דבר אני דיי שמח. הוא לא אידיאולוג מזהיר ... הוא ראש עיר מצויין ... הוא אדם מצויין - פרסונה טובה. אבל בתור אידיאולוג - לא לטעמי. הוא אדם שאני ממש מאוד מכבד. אבל הוא הכריז בכנס של פואד בשבוע שעבר -"אני לא מתכוון לרוץ".

yoavl1

New member
אוקיי... אז אני חוזר בי.

ניזונתי מידיעות אחרונות של לפני כ-10 ימים

yoavl1

New member
אגב, עדי אלדר...

הוא בולדוזר רציני בתור יו"ר המרכז לשלטון מקומי. אני מחזיק ממנו.

EverMan

New member
אני מאמין שאחרי הקנדציה האחרונה

הוא ירוץ לכנסת .. אני מקווה שעם קצת יותר אידיאולוגיה.

EverMan

New member
חמודה ,

אם את תהיי במפלגה ותלחצי על זה שהנושא הכלכלי יטופל כרצונך - כך יהיה. מניסיון. דה דה דה גם אליך

למעלה