© Tweety ©
New member
שלום לכולם.
היי
שמי גלי. אני שמחה שסוף סוף יש פורום למפלגת העבודה. אז ככה הייתי פעילה בשתי הבחירות הקודמות למען אהוד ברק, וזה היה כי האמנתי בדרך שלו באידיולוגיה שלו גם בבחירות של 2002 שהוא הופקר ע"י מרבית השמאל וע"י מפלגתה עבודה פעלתי למענו. אבל זו לא הנקודה,בבחירות האלו אני יכולה להצביע בפעם הראשונה ועם יד על הלב אני לא בטוחה שאצביע. אני מבינה את המצב של המפלגה שזקוקה לכל קול,אבל אני לא יכולה להבציע למפלגה בראשות מצנע והוא מייצג אותי בהרבה נושאים חוץ מהנושא הכלכלי ראיתי שהעלו את הנושא כאן והתחמקתם ואמרתם שהוא חזר בו. כמישהי שמודעת למצב הכלכלי בישראל שצורם לה מאוד אני לא יכולה פשוט לא יכולה להבציע מפלגת העבודה בראשות האדם הזה. יש פוליטיקאי ואדם נהדר שקוראים לו שמעון פרס אותו הייתי רוצה לראות כראש ממשלה אותו הייתי רוצה לראות עומד בראש המפלגה. מי שמשלה את עצמו בבחירות שננצח ומצנע יהיה ראש ממשלה משקר לעצמו מפלגת העבודה תחטוף תבוסה בבחירות אבל זה בסדר זה רק לטובתנו זה יאפשר למפלגה לעשות חשבון נפש עם עצמה לסלק את כל הסכנאים למנהם משורות המפלגה ולהנהיג מפלגה חדשה שתוכל לזכות שוב באמון הציבור. ונסיים בקריאה דה דה דה נוער עבודה
וואי כמה זמן לא אמרתי את זה.!
היי