שלום לכולם!!!!!

Roei152

Well-known member
מנהל
שלום לכולם!!!!! וברוכים הבאים או השבים לפורום של הישרדות ישראל , אז עונה חדשה , זכייניית כמעט חדשה , עיצוב כמעט חדש לסדרה , ומנהל חדש דנדש שלא היה פה בתקופה של ערוץ 10 בכלל.....
אני רועי , בן 23 אני התחלתי את דרכי בתפוז אי שם בשנת 2013 בפורום השמינייה בתקופת העונות המחודשות שנוהל ע"י בן (B R A Y E R ) שאולי חלקכם מכירים כמנהל פורום הישרדות האמריקאית.
שהעונה הסתיימה , בקיץ 2014, קיבלתי הזמנה אישית מתפוז לנהל את פורום סדרות ישראליות .., אותו אני מטפח עד היום ..
אני דווקא מאוד אוהב את הריבורטים הישראלים שנעשים לריאלטי האקסטרייים (הישרדות , המירוץ למיליון ) , במירוץ אני אומנם מרגיש שזה נמתח מאוד , אבל בהישרדות זה סבבה לגמרי ...
אז מה יהיה כאן?
בסה"כ אני חדש לגמרי , ואין לי מושג מה עשה קודמי בתפקיד עומר ( omer719) , אבל אשמח לשמוע מגולשים קבועים מה הם אהבו בתקופה הזו , אשמח לפעוליות חדשות שיוצעו על ידיכם
ואשמח לענות על כל שאלה ...
בהמשך אעבור שוב על תקנון הפורום (שנשאר כמובן רובו כמו שהוא) ו , ואחדד נקודות חשובות...
אני מקווה לעונה מוצלחת וכיפית שתהיה, והנאה רבה בפורום
רועי
מנהל פורום הישרדות ישראל ופורום סדרות ישראליות

סטילהוק

New member
בהצלחה בתפקיד החדש
כמי שהשתתף מדי פעם בדיונים של הפורום הישן, זכור לי שנערכו משחקי ניחושים וגם תחרויות דירוג הגולשים אחרי כל פרק של הישרדות שבסופם נבחר השורד או השורדת זוכי העונה של הפורום.

למעלה