שלום לכולם

שלום לכולם

בפעם האחרונה לצערי הצבעתי שס אך הפעם אני מתכוון להצביע שינוי למרות שאני לא מסכים עם כל דעותיה(אני די תומך בחק טל) רציתי לדעת אם אפשר לעזור לתנועה באזור באר שבע תודה

דון חואן

לא מבינה למה אתה מצביע שינוי בעצם, הרי אתה תומך בתמיכה לחרדים לא? בקשר לשאלתך יש סניף של שינוי בבאר שבע.

הצבעה לשינוי

אני לא תומך כלל בתמיכה לחרדים האמנתי שבגלל הפערים החברתיים צריך מפלגה שתייצג את השכבות החלשות למרות שאני נמצא במעמד הביניים אך שס לא סגרה את הפערים ואף הגדילה אותם,אני מאמין שצריך לחזק כמה שיותר את מעמד הבינים ושבזכות המיסים שהוא משלם לחזק את הפריפריות למרות שאינני מסכים עם כל הצעותיה של שינוי-אני לא מאמין שאפשר לבטל את חק טל וחושב שצריך להתמקד בשיפור מצבם של החיילים שכן משרתים הנטיה הראשונה שלי הייתה לחזור לליכוד אבל כל מה שקורה שם עם כל הטרמפיסטים(דוגמת פנינה רוזנבלום) מנעה זאת ממני אני חושב ששינוי צריכה להדגיש את זה שמימון החרדים עולה לכולנו הרבה כסף ושהפתרון לבעיות הכלכליות של מדינת ישראל היא ממשלה חילונית שתדאג לעניינים החברתיים של מדינת ישראל

דון חואן

לפי מה שכתבת בהודעה הראשונה שלך אתה כן תומך בחוק טל, שהוא כידוע חוקר שתומך בפטור משירות צבאי לבני ישיבות.יפה שקיבלת שכל והבנת שש"ס והליכוד לא תדאגנה לחלשים.

למעלה