שלום לכולם.

Arien

New member
שלום לכולם.

אני מאוד מתעניינת במשחקי תפקידים ואני מאוד רוצה לדעת איך לשחק. האם מישהו יכול להסביר לי?

DDN

New member
ברוכה הבאה.

קודם כל וראשית כל: ברוכה הבאה. דבר שני, למעלה בטאג ליינס (השורות האלה שרצות מעל הפורום) מופיעים כמה מאמרים, המאמר של דרגורן שמסביר על משחקי תפקידים, והמאמר שלי שיותר מפרט שיטות של מבוכים ודרקונים, שהוא משחק התפקידים ה"קלאסי", שהSETTINGS (מה המילה היפה והנכונה בעברית?) הוא פנטזיה, ז"א: ימי הביניים בערך, קסם, דרקונים, אבירים, קוסמים, וכו´ וכו´.

Arien

New member
תודה רבה!

ועוד משהו, למה זה כל כך חשוב לשחק כאשר השחקנים נמצאים פיזית באותו חדר? מה ההבדל?

DDN

New member
דעה אישית

יותר כיף ככה. ככה כולם מרוכזים (או לפחות אמורים להיות) במשחק. יש משהו יותר נחמד בקבוצת אנשים שיושבים מסובים לשולחן, הDM יושב בראש, ומתאר בקול חי את מה שמתרחש. לעומת זאת, במשחק TIC בפורום, או משחק דרך צ´אט, ICQ, וכו´, צריך קודם כל יותר להפעיל את הדמיון, כי אובד האפקט הקולי שDM יכול ליצור. כל אחד קורא מה שהDM כותב בצורה אחרת. ותמיד יש את הפער שצריך לחכות עד שהאחרים יעשו את תורם. בקיצר, אני תומך נלהב של משחקים במפגשים.

DDN

New member
ברוכה הבאה!

גם את. הדרך הכי טובה ללמוד לשחק היא להצטרף לחבורה שמשחקת.

אנגלכל

New member
אני אותה אחת....

שכחתי לשנות את הכינוי.... ואיך אני מוצאת חבורה שמשחקת?

DDN

New member
כמה דרכים

הדרך הפשוטה היא לכתוב: "שלום! אני מעוניינת להיצטרף לקבוצת משחק, בגילאים (XXX-YYY) באזור (AAA-BBB) ולהחזיק אצבעות. הדרך הפשוטה השנייה היא לגשת לגילדה, ולהריץ חיפוש של שחקנים. דרך מהירה לגילדה נמצאת באתר של דימונס בהצלחה!

אנגלכל

New member
אני יודעת על הגילדה.

אבל האם מישהו ירצה לצרף לקבוצה שלו מישהי מתחילה כמוני?

DDN

New member
למה לא?

אנחנו תמיד טענו (אנחנו=אני וGILGAM69, או בקיצור גיל) שלא הנסיון קובע אלא מה שיש בראש, ז"א הדמיון, כושר היצירה והמחשבה הבריאה והמופרעת. שיחקנו כבר עם 3 שחקניות מתחילות והן היו עם ראש יותר פתוח מהשחקנים המנוסים ששיחקו איתנו. נסיון למען האמת, יכול להזיק.

כן

ברוכה הבאה - זה קודם כל :) יש בדף הזה פתיל שהתחיל דרגורן שנקרא משחק חדש... את מוזמנת לתרום את תרומתך

magnus the red

New member
אהוי

קודם כל ברוכה הבאה דבר שני, זה מאוד שונה לשבת ולבהות במסך מול לשמוע ולראות את האנשים האחרים בקבוצה. חלק גדול מהמשחק מושפע מאיך השחקנים (והשה"ם) מציגים את הדברים, לא רק מה שיש להם להגיד. דבר שלישי, ואני יודע שזה קצת
אבל לא רציתי לפתוח שרשור חדש, אנחנו (מגנוס האדום ואלף בניו בע"מ) מחפשים עוד שחקן או שחקנית לקבוצה. צרו קשר ב email.

Gilgam69

New member
ברוכה הבאה גם ממני ../images/Emo8.gif

אני גם ממליץ שתתני קצת פרטים על עצמך ועל מה שאת מחפשת פה בפורום כך שאם מישהו ממבקרי הפורום מחפש שחקנית הוא יוכל להציע לך להצטרף אם את מתאימה. בהצלחה.

למעלה