שלום לכולם

כתבת את התשובה בעצמך!!!!../images/Emo42.gif

...את חייבת עזרה כדי לצאת מהמבוך של חייך....ופה בפורום תוכלי לקבל דעות שונות של אנשים שונים...אבל למען עזרה אמיתית את חייבת לעצמך טיפול מקצועי!!. אל תחסכי על עצמך. אם הגעת למצב כזה אחרי 3 שנים נישואים, כדאי לך לנסות ולתקן כבר עכשיו. ולא רק בשביל לנסות את מערכת היחסים העכשווית שלך עם בן-זוגך, אלא בשביל להבין מה דוחף אותך להשקיע בחוץ במקום בבפנים. העבודה העצמית יכולה להכאיב, להפחיד, להרתיע, אך מניסיון- זו הדרך היחידה שיכולה להביא אותך לאיזושהי השלמה עם עצמך. ואת חייבת את זה לעצמך.בהצלחה!!!

עכשיו אני כי ההוא הלך

עכשיו אני כי הייתי מוכרח..... לשתף איתך פעולה!!!!!! בואי נעשה יחד המון סטוצים.......מה דעתך? תזרמי עם זה,טוב לך עם זה אז למה להסס? למה???

לכל שולחי המסרים

שתהיו בריאים, אבל אף אחד מכם לא מש מעניין אותי. אז לכו תחפשו סטוצים במקום אחר.

יאצפן

New member
לכל../images/Emo117.gif

נו? ומה ציפית מכל עדת החרמנים פה? העלת נוא עם צפי לתשובות, אבל ענתה לך אשה חכמה, לכי ליעוץ, ונאחל שהכל יסתדר בבית,

תגובה

מי שאומר שסוטצים מהצד זה לא דבר רע אז סבבה אבל שיהיה מוכן לזה גם מהצד השני וכשיתפוס את אישתו מזדיינת מהצד יגיד גם לה שזה לא רע אז את הבחורה פה אני שואל מאיפה את יודעת שגם בעלך לא מזיין מהצד?

אני קורא את השירשור ותוהה

כפי שראית, רק אמרת את המילה "סטוץ" וכבר קיבלת פניות והצעות. אנשים פירשו את מה שאמרת כאילו את עוסקת בסטוצים מבוקר ועד ערב ומחפשת פרטנרים במרץ רב. אבל מאידך, את אומרת שאת משקיעה את זמנך בחיפוש סטוצים כאשר בעצם את לא רוצה בכך ומרגישה רע עם זה. נראה מההתכתבות בפורום שדחית פניות שקיבלת (ישנה אגב לפחות הצעה גלויה אחת ועוד התייחסויות בוטות למדי שהתלבטתי אם למחוק ובחרתי להשאירן כדי לתת לדיון להתפתח) ולפיכך אני תוהה אם ההבנה הראשונית מדבריך היא אכן נכונה. בקריאה מעמיקה יותר, אני רוצה להעלות השערה. נראה לי שאת נמשכת להרפתקה ולסיכון שבסטוץ אבל בעצם לא הולכת ממש עד הסוף (לפחות ברוב המקרים) אלא עסוקה בחיפוש ובנגיעה בהזדמנות. מצד אחד זה מרגש אותך ומציף אותך באדרנלין (בהחלט סיבה להתמכרות) אבל מנגד את מוצפת גם ברגשי אשמה. למעשה את עסוקה בהלקאה עצמית, כאשר את מספקת לעצמך את הסיבות לעונש. יתכן שאת מפנה חלק מרגשות אלו כלפי הגברים שהתפתו והתקרבו אלייך לצורך הסטוץ המובטח ורואה בהם חלאות שניצלו אותך ומרגישה גם כקורבן. זה אולי לא הרס עצמי אבל בהחלט לא תורם לך לבניה של דימוי עצמי חיובי. הציעו לך ללכת ולקבל עזרה מיקצועית. אני בהחלט מצטרף להמלצה ויפה שעה אחת קודם. בהצלחה לך.

מולי 1

New member
אני בהחלט מבינה אותך

למעשה רוב האנשים פוזלים לצדדים, לפחות הנשואים שבינינו, ואלו שלא מודים בזה סתם מתחסדים. קל יותר לחפש סטוצים, מושך יותר ומפתה, ומי אמר שזה אסור? זה שהנורמה החברתית אומרת משהו אחד לא אומר שזה מותאם לטבע שלנו. אך כדי לא לפגוע בצד השני אנו מתאפקים. אולי תלכו לייעוץ זוגי, אולי תלכי לייעוץ לבד ותביני מה הסיבות שאת מחפשת סטוצים, אולי זה מודל מסויים שרכשת, אולי מתוך הרגל, ואת רוצה לשנות את הדפוס הזה, כדי להעמיק את יחסיים עם בעלך. אל תתייחסי לתגובות רעות, (לא קראתי עדיין, רק ראיתי את תגובתך) הם מחפשים שעיר לעזאזל לזרוק עליו את כל הפחדים מבגידות, ומי שמודה שיש לו צורך כזה, כולם קופצים עליו. מה, עדיף כבר לשתוק? כולנו בסך הכל ילדים קטנים שרוצים סוכרייה, אף אחד לא ממש אוהב עבודה קשה, ועל יחסים צריך לעבוד. בהצלחה!

bd676742

New member
שובבה מתוקה

שלום לך לא פירטת הרבה אבל מהמעט אני מה זה מזדהה איתך הסיבה היא פשוטה אני באותו מצב בדיוק כמוך..... בכל מקרה מאחל לך ולי כל טוב והכי חשוב שסוף סוף נמצא את האושר שתהיה לך שבת שלום

היי

אני לא יודע בת כמה את, מה טיב יחסייך עם בעלך, כמה זמן זה נמשך, האם גם הוא מרגיש כך והאם את אם לילדים.. אוכל לתת תשובות כשאתדע יותר פרטים.. שבת שלום אהוב

אביתר3

New member
מונוגמיה - מצב לא טבעי

ברצוני לפרגן לאמיצות הלב: לכותבת ולתומכת בה. הפזילה הצידה אינה פזילה - היא מבט טבעי שקל לנו הרבה יותר לקבל אותו אצל בעלי החיים סביבנו,אבל הוא אמיתי. סטוץ - ללא בעיות היומיום הוא הדובדבן שבקצפת,וקשה ממש קשה להתמודד עם השחיקה הטבעים במערכת הגלויה והפורמלית. יש לטעמי משהו אמיץ כן וישר בעצם העלאת הנושא בפורום. מן הסתם לא אתחסד ולא אמליץ בפני הכותבת מאומה,רק אומר: מערכת הקשר האינטימית היא הביטוי החזק והאוטנטי ביותר למהות הקשר כולו.

מי דיבר על ערכיות הסטוץ?מונו או לא-

ההודעה והשרשור דנה בהתנהגות של השואלת שהיא רוצה להפסיק אותה. יודעת שאינה טובה לה. ובכל זאת "מכורה " לדפוס ההתנהגות הזה. בוא נחליף את הנושא - במקום סטוצים, בממתקים. היא יודעת שהממתקים לא טובים לה (שיניים, השמנה ,..) ובכל זאת אוהבת את הטעם, לא יכולה לראות חפיסת שוקולד בלי לטעום. היא לא רוצה לאכול את השוקולד. היא לא אוהבת את עצמה אוכלת את השוקולד. אבל היא נמשכת לשוקולד בלי יכולת להתמודד עם ההתנהגות והתוצאות. אם הייתה באה, עם בקשה לתמיכה כי זוהי הדרך שגיבשה בחיים, טוב לה במערכות של סטוצים חולפים מעבר לזוגיות החוקית -אז זה היה הדיון. אבל לא זו הייתה הפנייה שלה. אלא איך היא מפסיקה את הדפוס שלא טוב לה איתו. ואם לה לא טוב והיא רוצה להפסיק לכאן אמורה התמיכה להתנקז. בלי שום קשר לדיעה האישית של הכותב על ערכיות המונוגומיה. אגב, היות והכותב מתוך עצמו הוא כותב, -ראוי שיוגדר קודם כל מהו סטוץ. כי למיטב הבנתי הלשונית, מדובר בקשר חולף, קצר מועד, שבו לביטוי המיני יש מרכזיות. אז- האם זהו דובדבן?

barak007

New member
למה לשנות נושא ?????

אחותו,הדוגמא במקרה זה לדעתי איננה זהה=שווה. ואפשר וצריך להתרכז בסטוצים של הגברת (זק"מ בלעז=זיונים קצרי מועד) אני מניח שהנ"ל נמצאת בתקופת אונה ואך טבעי הוא שתרצה להחליף מיצים עם בעלה ולא עם מישהו אחר. לסוגיית הסטוץ יש גם פן אתי/חברתי מה שלא כך הדבר בממתקים. מקובלת עלי הצעתך לנ"ל שתפנה לייעוץ מקצועי כלשהו,אבל ומכיון שהנסתר רב על הגלוי (והנ"ל לא ציינה בדיוק ממה נובעים הקשיים הללו עם בעלה) בעיות תיקשורת ?,זיקפה ?,שמרנות ? חמותה ? כאבי ראש ? הילדים מאזינים ? נראה לי שנסיעה בודדת ברכבת,לא תיקח אותה לשום מקום.

כרטיסי רכבת ,טווחי נסיעה או כרטיסיה

בכלל אינו הנושא. זה מה שניסיתי לענות לקודמי, שהבעיה של השואלת היא ההתמכרותלדפוס התנהגות שלא טוב לה איתו. אז-לו הייתה פונה לפורום דיאטה סביר להניח שהייתה מקבלת כתובות של "האגודה לשמירת משקל" וכאן מטבע הדברים, ואופי ההתמכרות היא קיבלה עיצה, להגיע לייעוץ מקצועי. כפי שהיא הציגה את הבעיה שלה, שהדפוס אינו נראה לה עצמה. אבל היא לא מצליחה להשתחרר ממנו. ואז- ממש לא חשוב מה דעתי האישית על זק"מ ועל כרטיסי רכבת וטווח הנסיעה מול המחיר, זו לא הייתה השאלה שלה ברמה הערכית של מונוגומיה כן או לא, טבעית או לא. אלא -איך יוצאים מהפלונטר האישי. כאשר יודעים שיש בעיה , מודעים לה ורק מחפשים את הדרך לצאת.

barak007

New member
כרטיסי נסיעה.......?

לא הבנתי איך השתחלו כרטיסי הנסיעה לנושא. שאלתה של הגברת היתה ברמה הפרקטית,והיא ביקשה או חשבה לקבל "בגרות אקסטרנית " ב-10 דקות,שיפתרו לה בעיות (שאני מניח( שהיא אפילו לא מודעת לקיומם. זק"מ למינהם _(בסגנון הנאמר)אינם בעית מונגמיה,אלא "נורות שחורות ואדומות" למגוון של בעיות שכנראה מסתתרות מתחת. ולכן הצעתך הראשונה,יכלה להוות צעד קטן (אבל נכון) לפתרון.

אחותו - רגע.......

בואי ניקח רגע את הדיון לסיטואציה דומה אבל אחרת ראשית-לא ברור לי למה ואיך משקיעים מאמצים כדי למצוא סטוץ!?? בתור אישה יכולה לספר לך שזה בכלל לא ענין של חיפוש והשקעת אנרגיה זה פשוט פה לא משנה לאן את הולכת זה מגיע ולכן לאן שאני מובילה זה: עיצה /אמירה איך גם כשזה קורה להגיד לא לסרב כשאת יודעת שבתוכך את רוצה אבל כאמור מפחדת מהתוצאות!??

מים גנובים ימתקו

הבעיה היא שהגנוב יהיה תמיד יותר טעים זו בעיה שאם נכנסת למערבולת קשה לצאת ממנה

למעלה