שלום לכולם

שלום לכולם

אז ככה, אני נשואה שלוש שנים. יחסי המין שלי עם בעלי על הפנים. אין לי חשק וכוח לפרט כרגע מה הסיבות. הבעיה שלי שבמקום לפתור את הבעיות ביני לבין בעלי, אני משקיעה את זמני בחיפוש סטוצים מהצד. אני יודעת שכך לא צריך להיות, אבל זה חזק ממני. אני חייבת עזרה כדי לצאת מהמבוך של חיי.

מרשעת

New member
זו לא סתם בעיה רגילה

אין פה שום דבר שובבי ושום דבר קל דעת יש לך בעיה נפשית חמורה של הרס עצמי כנראה בעיה עם אינטימיות וכל מיני בעיות אחרות שיש לפתור בטיפול מקצועי אני יודעת שסטוץ יכול להיות נחמד אבל כשמדובר במשהו סדרתי זה חמור גשי לטיפול זוגי או יחידני אבל בדחיפות!!!

adam thats all

New member
ומה ציפית ... אני לא מאמין שחשבת

באמת להיכנס לכאן לקבל מילה ולהקשיב לה... את יודעת בערך מה עלייך לעשות... אבל את לא מוכנה להשקיע מספיק..... תחשבי טוב על הרע שיכול להיות לעומת הטוב בכל דבר שאת בוחרת...

ואני חשבתי שתיתן עוד נוסחא../images/Emo67.gif

לעניננו..... ממש לא משנה מה אתה חושב מאיפה לך לדעת "מה היא בערך צריכה לעשות??" מאיפה "לא מוכנה להשקיע מספיק"??? ואם עסקינינו בעניני השקעות.. במצב הפיננסי של היום ברור שהעדפה היא על משהו שנותן תוצאות בעתיד הקרוב ולא בעוד עשור. הרי גם זו השקעה. לא ככה????

seeyou

New member
זאת דרך...ללא מוצא!!!../images/Emo16.gif

אין שום סיכוי שתוכלי להיסתפק בחיים רגילים עם בעל(ממוצע)!

seeU

New member
ואיזה חיים עדיפים!?

חיים של שקרים??? חיים כפולים??? חיים של אילוזיות???

maof

New member
שובבה שלום גם לך..............

אני לא רוצה להישמע בוטה................ אבל הייתי אומר לך דבר אחד .............. במקום לחפש סטוצים בחוץ............. תנסי למצוא פיתרון לבעיה שבזוגיות לבד או ביחד ויש דרכים לשפר ולתקן רק אם רוצים....... אבל לברוח ולחפש נחמה בזרועות אחרים לא יפתור כלום הדבר היחידי שתמצאי......... זה היתרחקות מבן זוגך מעוף

לא, זה בכלל לא בסדר

לא בסדר שהמצב בבית לא תקין. ולא בסדר שבגלל זה אני מחפשת סטוצים. בהתחלה זה היה נחמד, עכשיו אני הולכת על זה מכח ההרגל ואני רוצה להפסיק

לכי לפסיכולוג!

כי את מודעת לכך שיש בעיה בזוגיות. שיש לך דרך משלך לפתור אותה שלא תוביל אותך לפתרון שלה את גם יודעת שאת לא יכולה להפסיק מעצמך. והכי חשוב את רוצה לשנות. אז - לכי לפסיכולוג. אפשר לקבל מימון גם דרך קופות חולים שונות, בוודאי לכמה פגישות. וטפלי בעצמך בסיבות שמביאות אותך לפתרונות הללו ובאי היכולת שלך להפסיק משהו שאת רוצה לשנות.

הייתי!!!

הייתי ועודני בסיטואציה דומה וכשהלכתי וכשחשבתי שיש לי בעיה נפשית הרס עצמי או כדומה..... הבנתי שאין!!! לא צריך תמיד להסתבך לא צריך תמיד להיכנס ל"נפש האדם" כדי להבין דבר מאוד פשוט שכשלא טוב מחפשים משהו אחר הבעיה היא שכשאתה נמצא במשהו לא טוב לא תמיד אתה רואה שאתה שם.... וכדי שהיה טוב צריך שלשניים יהיה טוב ולכן אולי לא לפסיכולוג אלא "ליעוץ נישואים" כי זו בעיה של זוג ולא של פרט.

מאיפה את באת?

לא לך הצעתי! ויש מקרים שהמקום הטפולי הוא יועץ זוגי ויש מקרים שראוי להם להתברר אצל פסיכולוג יחידני. והיות והשואלת העלתה תהייה של חוסר יכולת להתמודד עם דרך התנהגות שהיא בחרה , ומודעות לכך שזו אינה הדרך הנכונה עבורה. אבל איזושהי "התמכרות" לדרך. הרי- בלי לעסוק, בניתוח פסיכולוגי של פרוטות האם זהו "הרס עצמי" (למרות שמריח בניחוח של כן) והאם יש בעיה נפשית (ולא ברור לי, מהי בעיה נפשית בדיוק). אולי לך אין בעיה. אבל לא את התוהה. נכון?

השאלה: לאן אני הולכת!?

לא לא אני כתבתי את ההודעה אבל זה פורום וזה בקלות יכלה להיות ההודעה שלי ולרגע הייתי צריכה לשאול את עצמי אם אני כתבתי אותה....... אז משנה אם אני התוהה או לא?

"שאלת תם"

אף אחד לא יאמר לך שזה רע וגם אם כן- כל אחד וזכותו לבחור בדרכו השאלה היא לא מה רע אלא האם "סטוצים מהצד" יכולים/מהווים פתרון אידאלי/קבוע לסיטואציה כפי שעלתה כאן. ברור שקיימת כאן בעיה מה הפתרון???
מוסרת למישהו אחר.......

מה רע??

אני אגיד לך מה רע בזה. זה לא נותן כלום. אז יש אקט מיני וזהו. בזה זה נגמר. אני רוצה שיהיו לי יחסים מיניים עם בעלי, לא עם אנשים אחרים.

welg

New member
...

אז תלמדי להנות מהזיונים עם בעלך, או שתפרדי.

למעלה