שלום לכולם...

LINKIN PARK!!!

New member
שלום לכולם...

אני חדש פה ויש לי כמה דברים להגיד... טוב אז בואו נתחיל כך:יו, נפתח פורום של אקס מן ואני לא ידעתי, איזה באסה, כל מה שצריך עכשיו זה רק פורום דראגון בול וזה יהיה גן עדן. טוב, אז כמו שאמרתי אני מכור לאקס מן ולדראגון בול, פשוט מת על זה, ואני לא מתכוון לאקס מן הדור החדש, זה הדבר הכי אדיוטי שאני מכיר וזה מוציא שם רע לאקס מן. אז שלום לכולם ו... זהו בעצם.

Silver Surfer

New member
תגובה

זה נכון שאקס-מן אוולושן לא הכי דובק למקורות אבל עדיין זה יפה, שיפרו שם את הגרפיקה שזה ממש שיפור לעומת הסידרה הקודמת של אקס-מן, אבל עדיין אין ולא יהיה תחליף לקומיקס. ד"א יש פורום דרגון בול

LINKIN PARK!!!

New member
אולי, אבל...

אני גם מעדיף את הגרפיקה הקודמת... ואיפה יש פורום דראגון בול?

The Crusader

New member
לא לא ושוב פעם לא!!!

אוולוטשין זה מגעיל!!! קודם כל אני יותר אוהב את הציורים בסדרה המקורית ששמה זה ברמה ממש ממש גבוהה ואף קרובה לקומיקס... ושמה גם לגיבורים יש שירירים שלא כמו באוולוטשין וכללית אקס מן הישן הרבה יותר מוצלח והחד מגעיל! חחח

אני לא צופה מושבע או קורא מושבע

של הסדרות או הקומיקס, אבל אני יותר בעד הסדרות. את הקומיקס אין לי כדי לקרוא, ואני לא הולך לקנות כי אין לי גרוש, ואת הסדרות תמיד אהבתי לראות. אקס מן אבולושין זה מאוד יפה לדעתי, כל העבר שלהם, חוצמזה שלפי מה ששמעתי בהמשך התכנית הסדרה אמורה להפוך ליותר דומה לאקס מן הסדרה המקורית.......... מה שאני מאוד אוהב באקס מן הישן, שלגיבורים באמת יש שרירים שם!|אייקון של סמיילי נמס ומזיל ריר|

The Crusader

New member
טוב...

לא קיללתי לא השמצץי אף אחד לא אמרתי לכם לא לראות רק הבעתי את דעתי... זהו.... לא צריך לכעוס ^_^

Angelred

New member
שלום! דחוף מאוד!!!!

היי ברוך הבא!!! מתי יש ואיפה יש אקס מן הדור החדש?! בבקשה זה דחוף!!!!!!! תענו לי בהקדם בבקשה!

למעלה