שלום לכולם

Orna55512

New member
שלום לכולם

שלום לכולם ,רציתי לקבל מידע או תגובה לגבי תרופה בשם אובג'יו . מומלץ? תודה מראש ...

bali

New member
מנהל
אנחנו לא יכולים להמליץ או לא להמליץ על תרופה...

בחירת טיפול מונע מתבצעת רק עם הרופא/ה המטפל/ת אשר מכיר אותך או כל מטופל אחר אישית, ומכיר את מהלך המחלה הספציפי שלך.
מציעה לקרוא על התרופה באינפומד ואתרים דומים, ולשאול את הרופא/ה שלך מדוע הם חושבים שהתרופה הזו מתאימה לך ומה האופציות הנוספות שמתאימות לך.

בהצלחה

Orna55512

New member
אובגיו

צהרים טובים, קבלתי את התרופה מהרופא המטפל ורק רציתי לשאול ולשמוע מאנשים שנוטלים את התרופה אם הם מרגישים שיפור כלשהוא כי אני קצת חושש גם לגבי תופעות הלוואי. תודה רבה ושבת שלום.

bali

New member
מנהל
צהריים טובים גם לך

השאלה ששאלת עכשיו היא כבר שאלה אחרת. אני מקווה שיש פה מי שלוקחים אובג'יו ויוכלו לשתף אותך בחוויה שלהם עם התרופה.
מה שכן חשוב לזכור זה שכל מטופל יכול להגיב אחרת לתרופות שונות, ולכן חוויה של אחד, רעה או טובה, לא בהכרח משליכה על מטופלים אחרים.

הרבה בריאות ושבת שלום

היי הפונה דרישת שלום לענבל וכולם

שמי נורית .הכינוי קרוי ע"ש כלבתי האהובה .ענבל היא מאד אנושית וטובה מאד בלנהל את הפורום היקר לכולנו וכולם
אני די נבונה אבל תפקידי (אני בחרתי ) אלופה בלהעתיק

ראשית קיבלת את הההמלצה על התרופה מהמטפל/ת.
שנית מעתיקה מהרב גוגל (לא ממש רב ענבל תסביר) זה בסך הכל כדור אחד.יותר טוב מזריקות או טיפול פולשני. המחלה מאד אינדיבודאלית .טוב ממשיכים, לא טוב לא ממשיכים עד פה אני -נורית
מפה מה שקראתי/ העתקתי מגוגל
(Teriflunomide) הינה טבליה חדשה לטיפול בטרשת נפוצה התקפית. אובג’יו הינה תרופה המווסתת את מערכת החיסון. היא פועלת באמצעות עיכוב התרבות של לימפוציטים, אשר סבורים כי הם אלו שמובילים את תהליך המחלה בטרשת נפוצה ואחראים לתקיפת המיאלין. אובג’יו שומרת באופן כללי על תפקוד תקין של מערכת החיסון, ולכן הגוף עדיין יכול להילחם נגד זיהום, בזמן שהמטופל נוטל את התרופה.
אובג’יו מכילה את המרכיב הפעיל Teriflunomide. מרכיב זה הינו המטבוליט הפעיל של Leflunomide, המשמש לטיפול בדלקת מפרקים שגרונית מאז 1998.
אובג’יו נבדקה בתוכנית הפיתוח הקליני בין הגדולות ביותר בתחום הטרשת הנפוצה. במחקרים השתתפו כ-5000 חולים ברחבי העולם, וקיים עמה ניסיון של כ-10 שנים.
תנסי ותדווחי.

לכולם מגיעה שבת שלום בשרב הזה

למעלה