שלום לכולם,

Black Rose

New member
מה כבר אמרתי?

לא דיברתי יפה על המורה לאמנות... אני מודה בזה בפה מלא, אבל כל מה שאמרתי על המורה שלי לתנ"ך זה שפשוט אני לא נהנית ללמוד איתה. אני חייבת לציין אותה לטובה (!!!) כי היא גורמת לאנשים אחרים ללמוד... אנשים שמתעבים את הלמידה של המקצוע הזה ספציפית (אולי כי שנה שעברה הייתה לנו מורה דתייה בערך). hamall אתה קורא לו בצל ומבקר אותי? שש!

Hamall

New member
אבל הוא חבר שלי...והוא יודע טוב

מאוד למה קוראים לו בצל...

DEATHRUCTION

New member
אף אחד לא מבקר אותך!

אהם ואם את לא אוהב ללמוד עם אמא שלי זה הפסד שלך! (סתם לא) אבל לפי השמועות היא מעבירה את החומר ואנשים אוהבים ללמוד איתה אני גם יודע על מספר לא פסול של אנשים שלמדו איתה ולומדים עכשיו מקרא באונירסיטה אבל אם למישהו יש ספק במקצועיותה של אימי! אני לא הכתובת וזה גם לא המקום לזה

Black Rose

New member
אוקיי, אוקיי...

לא אמרתי שהיא מעבירה את החומר בצורה לא טובה... פשוט כבר התרגלתי לדרך אחרת... oh well I guess I´ll just hafta change. אז אני מבינה שלהופעות אתה לא מגיע ממה שאמרת אתמול?

Black Rose

New member
הממם...

טוב, כנראה גם לי אין זכרון של פיל (מה שיכול להסביר כל מיני מבחנים בהיסטוריה) אבל די ירדת על זה. אז כן או לא?

Black Rose

New member
אוקיי...

למרות שלא כולם יהיו שם פאנקיסטים... למען האמת אין שום להקת פאנק שהיא לא סקא או הארדקור, לפחות במקור...

DEATHRUCTION

New member
למה סקא או הרד קור יותר טוב?

אם כבר הרד קור אז רק משין הד וזה בגלל שיש להם הרבה טראש! אני לא הולך להנות שם ולכן אני לא הולך! אולי היו שם מטאליסטים אבל היו שם גם פאנקיסטים ואני לא אוהב אותם!

Black Rose

New member
הממם...

הארדקור פאנק זה לא הארדקור (אני די.. מתעבת הארדקור...) בסדר- לא צריך... יהיו הזדמנויות...

Black Rose

New member
המממממפף...

כמו: suicidel tendecies cause for alarm not a puppet לא מכירה הרבה, אבל זה בהחלט סגנון שונה.

למעלה