שלום לכולם...
לא ממש יודעת מאיפה להתחיל. אני כותבת כאן ובראשי מתנגן לו השיר של חווה אלברשטיין "גבר חי עם אישה במשך חודשים ושנים, הוא בודד, היא בודדה, שניהם בודדים....ויש ביניהם איבה, ושנאה, וסכינים..." - מכירים ?!? גבר חי איתי, והוא היה בעלי, ואין בינינו כלום. 9 שנים, חלקן טובות ומאושרת, ורובן - איומות. לא, לא היו סכינים. ולא היתה איבה פיזית. אבל - האיבה הרגשית מכבידה לא פחות. וניסינו טיפולים וייעוצים, שהטיבו לזמן קצוב....ונעלמה ההטבה. ומה יש לנו כיום ?! - טיפולי פוריות (כמה אירוני...
) - ואיבה - ושנאה - והעדר משיכה - והעדר הבנה - והעדר סקס - והאשמות אין-סוף - וקרירות - וריחוק - וביקורתיות ושיפוטיות אין-קץ. - והעדר אהבה או קירבה ובעיצומם של טיפולי פוריות להבאת "פרי אהבה" (ככה קוראים לזה, לא ?!) - אני רק רוצה לבקש שירחק. שיילך. שיעזוב את נפשי במנוחה. כי אין בי כוח ואין בי עוד אהבה....ואנחנו רבים, ומתכתשים, וכועסים, ומזלזלים, ונעדרי כבוד איש לרעהו, ו...אין בינינו כלום !!! כמעט בא לי לומר לכם: אני שונאת אותו !!! והוא בודאי יאמר לכם את אותו הדבר. ויש בינינו רק ריב ומדון, וכעסים וצלקות....ומרירות רבת שנים, שלפעמים נשכחת, וברוב הזמן - קיימת.
לא ממש יודעת מאיפה להתחיל. אני כותבת כאן ובראשי מתנגן לו השיר של חווה אלברשטיין "גבר חי עם אישה במשך חודשים ושנים, הוא בודד, היא בודדה, שניהם בודדים....ויש ביניהם איבה, ושנאה, וסכינים..." - מכירים ?!? גבר חי איתי, והוא היה בעלי, ואין בינינו כלום. 9 שנים, חלקן טובות ומאושרת, ורובן - איומות. לא, לא היו סכינים. ולא היתה איבה פיזית. אבל - האיבה הרגשית מכבידה לא פחות. וניסינו טיפולים וייעוצים, שהטיבו לזמן קצוב....ונעלמה ההטבה. ומה יש לנו כיום ?! - טיפולי פוריות (כמה אירוני...