שלום לכולם!

Julia16

New member
שלום לכולם!

מה נשמע? לא, זאת לא הולכת להיות עוד הודעה ארוכה על החיים המעצבנים באנגליה, אז אתם יכולים לנשום לרווחה...
רציתי דווקא לשאול שאלה שלא ממש קשורה לפורום, אבל אולי בכל זאת אתם יכולים לעזור לי. מישהו יודע על איזה שהוא אתר, שאפשר להשיג בו חיבורים מוכנים באנגלית, על שייקספיר והמחזה שלו: JULIUS CEASAR ? כן כן, אני יודעת שאני לא צריכה להעתיק חיבורים, ונראה לי שזה אפילו לא חוקי (אז ששששש..
) אבל מה אני יעשה שנתנו לנו את המחזה הכי הכי משעממם בעולם, וממש קשה לי עם זה, גם עם השפה וגם עם העלילה. אז בבקשה תעזרו לי!!! מי שיכול למצוא לי אתר, אני ממש ממש הודה לו!

sivani

New member
אני אגלה למורה ../images/Emo3.gif

אל תדאגי, ברידינג ריספונסס שלי גם אני נעזרת באינטרנט...יותר נכון עושה מהאינטרנט,אבל זה כי הוא נותן לנו לקרוא 3 פרקים של 20 עמודים כ"א בתוך יום וזה קצת בלתי אפשרי בשביל אחת שרק הגיעה ולא רגילה לקרוא באנגלית בכל מקרה, כנסי לפה ותחפשי, פשוט תכתבי את שם המחזה וזה ימצא לך מלללא:

הווו במציאת חיבורים באינטרנט אני

טובה
אחרי שנתיים של העתקת חיבורים וחיפוש סיכומים בנט אני מסוגלת למצוא הכלללללללללללללל אז ככה את יכולה להכנס לפה ולחפש ופה יש לך סיכום של כלללללללללל הספר עם הסבר וניתוח של כל מערכה וסיכום קצר על השחקנים וגם כאן יש לך המון המון סיכומים וניתוחים והסברים על הספר ואם זה לא עוזר, לכי לחנות הספרים הקרובה ותקני את הקליף נוטס. המצאה גאונית.

Julia16

New member
תודה!

עוד לא ממש הספקתי להסתכל, אבל אני בטוחה שבזכותכם אני יהיה בסדר!..

Doctor Evil

New member
עשיתי אותו דבר..

הייתי צריך לעשות סיכום של כל פרק בספר באנגלית.. וקראתי רק חצי ספר.. אז הורדתי מאיזה אתר וקיבלתי מאה!

במשך שנתיים

הייתי צריכה לקרוא 15 ספרים. חוץ מ1 לא קראתי אף אחד מהם. קראתי את הקליף נוטס

Julia16

New member
אוף לא עזר לי!!../images/Emo10.gif

כרגע עברתי על הכל, ואין שם מה שאני צרכה! העניין הוא שאני צריכה להגיד למה act 3 היא סצנה חשובה במחזה, ואף אחד מהחיבוים הוא לא על זה. כולם הם רק על כל המחזה בכלליות!
וגם אלה שאולי קצת יותר מתאימים לי עולים כסף, אז אין לי אפשרות לקוא אותם... בקיצור אני אבודה!!!
help!!!

למעלה