שלום לכולם

שלום לכולם

אני חדש פה. קוראים לי אלון. אני כיתה י´ בחולון. מד"צ בחצ"ב שזו התנועה העירונית של חולון. אם מישו שמע שיקבל ח.ח. שני דברים: א. מי פה יוצא לסמינר/טיול בחנוכה של התנועות העירוניות? יעני חצ"ב, קצ"ב צב"ר וכל אלה? ב. רק רציתי להגיד כל הכבוד לנועל ולשמו"צ שאחרי העצרת בשבת, כשהיה את שיר לשלום וIMAGINE יצרו יחד איתנו החצ"בניקים מעגל של משהו כמו מאה איש, אפילו יותר. וכל זה התחיל מ15 חצ"בניקים מסכנים ונועל אחד. זה היה ממש יפה לראות. זהו...

טיפקסית

New member
תודה אלון-לצערי אני לא הייתי בעצרת

אני בשמת אני מד"צית בשומר הצעיר,מקן אופק אבל אני מד"צית במועדונית עכו שממש בקרוב תתחיל לפעול. לדעתי בעצרות שכאלו על כל התנועות להתאחד יחד ולהראות את החוזק שיש בהן,את ההשפעה שלנו,את המהפכה שאנחנו רוצים לחולל אם בא לך תגיב בכיף בשמת,מד"צית בשומר הצעיר

טיפקסית

New member
קן אופק זה לא בעיר

קן אופק זהו הקן של המוסד החינוכי של הקיבוצים יחיעם,געתון,סער,עברון,שמרת,יסעור,עין המפרץ וכפר מסריק וילדי חוץ מערי ומיישובי הסביבה יש לקן אופק גם קן בת שנמצא בנהריה,קן נהריה היה קיים עד לפני כעשור וקן אופק לקח על עצמו להחזיר את הקן ולחדש את המסורת השומרית בנהריה. מועדונית עכו זהו עוד פרויקט בת חדש של קן אופק היא התחילה בעצם כמקום למחויבות אישית בכיתה ט´ עד שעלה הרעיון להתחיל בו גם פעולות של השומר הצעיר וכך נבחרתי אני ואיתי עוד 3 שנים להפעיל את המקום בחוגים ובפעולות שומריות בשמת, מד"צית בשומר הצעיר

kedeman

New member
הממ... יש שם גרעין של התנועה שלנו

המועצה האזורית של רוב הקיבוצים שם אם לא כולם היא מטה אשר.. אח שלי נמצא בגרעין עודד מטה אשר (ששיך כמובן לבני המושבים)

טיפקסית

New member
המועצה האזורית של קיבוצי אופק היא מ

המועצה האזורית של כל קיבוצי אופק היא מטה אשר אני לא מכירה את גרעין עודד כך שאין לי מושג,אם תיתן לי פרטים כמו באיזה יישוב הם נמצאים אולי אני אדע בשמת,מד"צית וחניכה בשמו"צ

kedeman

New member
הממ... עליהם אני יכול לתת לך יחסית

הרבה פרטים הגרעין (קומונה) שלהם יושבת ממש בכניסה לכפר הפיניקי (יש לידם את מסעדת דהב ועוד מסעדה- הם נמצאים מאוחרי המסעדה השניה) אם תראי אצלכם אנשים שהולכים עם חולצה כחולה של בני המושבים (מזהים בקלות לפי זה שבדרך כלל בכיס שמאל של החולצה יש את הסמל של בני המושבים) אז אלה כנראה הם... סך הכל הם חמישה אנשים אני יודע שהם עובדים בבצת, לימן, בן עמי, ועוד 6 ישובים/קיבוצים שאני לא זוכר כרגע את שמותיהם

טיפקסית

New member
הייתי שם מלא -כי עד שנה שעברה למדתי

לפני כשנתיים למדתי באולפן למוסיקה של המועצה שלנו שזה הבניין השני המוך למסעדת דהב ולכפר הפיניקי עכשיו כבר הפסקתי ללמוד שם אבל אינ הרבה מאוד עוברת שם בגלל כל מיני סיבות אבל אף פעם לא ראיתי אותם אולי בעתיד ואני מתה על השומר הצעיר ושיהיה לך אחלה סופ"ש בשמת,מד"צית השומר הצעיר

kedeman

New member
הם נמצאים בבנין שהיה של המוזיקה

אם תראי שם בניין שעל הקיר שלו יש כתובת בארט ליין ליד הדלת בערבית- זה הבית שלהם

שלום

שלום לך אלון!!! אני יודעת מה זה חצ"ב (קיבלחתי ח.ח.??), אבל מה זה הראשי תיבות בדיוק?? בקיצור אני בשומר הצעיר ברחובות, כיתה י´, ולא הייתי בעצרת אבל אני יודעת שהתנועה שלי מעולה!

מגיע לך הרבה יותר מח.ח.

את מרחובות ומכירה את חצ"ב? מאיפה לכל הרוחות שמעת עלינו? ראשי התיבות זה חולונים צעירים בפעולה.

Moooran

New member
אלון מה אתה מתפלא....

חצ"ב מפורסמים בכל הארץ לא רק ברחובות, שתדע שהרבה ערים לוקוחת אותנו כמודל לבניית תנועת נוער עירונית בעיר שלהם.... באהבה מורן ישראל

הרבה ערים זה נכון

אבל הם לא באים למי שבא לתנועה ואומרים שהמבנה הוא מבנה שנלקח מחצ"ב. אז אומנם מד"נים רבים ומקימי תנועות מכירים את חצ"ב (עולה) אבל חניכים פחות...

למעלה