שלום לכולם,

0105nabe

New member
שלום לכולם,

אני בעלת תואר ראשון בראיית חשבון וכלכלה ממכללת רופין (סיימתי גם שנת השלמה בראיית חשבון).
אני לא מעוניינת לעבוד בתחום כלכלה וראיית חשבון מכיוון שעבודה נראת לי משעממת ושבלונית.
אני לא יודעת לאיזה תחום לפנות. כעיקרון אני מעדיפה תחום שלא נדרשת לו השכרה, כמו תואר ראשון (אם זה קורס קצר אז אין לי בעיה).
אני מחפשת כיוון שבו אוכל לעבוד על פרוייקטים ללקוחות של חברה. בעצם שאני אוכל להפעיל הרבה יצירתיות בפרוייקטים אלו. מה שמושך אותי, זה שלא תהיה עבודה שבלונית אלה גיוון בפריווקטים. אני בהחלט מבינה שתהיה גם עבודה מונוטונית בפרוייקטים אלה, אבל אני מחפשת עבודה קצת שוני בין פרוייקט לבין פריוייקט ומאוד חשוב לי שאוכל להפעיל יצירתיות שלי. בנוסף חשוב שתהיה לפחות קצת דנמיות בעבודה (ככל שיותר, ככה זה יותר טוב).

בעצם אני לא יודעת לאיזה כיוון לפנות, אשמח לעצות מהתיאור למעלה.

תודה רבה לכל מגיבים ושבוע טוב:).

נ.ב. אם זה חשוב אני בת 29, גרה בחיפה, רווקה ללא ילדים.

0105nabe

New member
אני מחפשת שתהיה דינמיות בעבודה, שתהיה קשר עם אנשים

שתהיה התמודדות עם אתגרים ובעיות, שתהיה לחץ בעבודה.

מאוד חשוב לי שאוכל להפעיל יצירתיות שלי ושתהיה דינמיות בעבודה.

<font>אשמח לפירוט אפשריות שעומדות בפני, כי אני די אובדת עצות.</font>

0105nabe

New member
בגדול אני מחפשת משרה שבה אוכל לבצע פרוייקטים בשביל

לקוחות של משרד שממנו אעבוד.
חשוב לי שבעבודה תהיה דינאמיות ושאפעיל יצירתיות שלי.

אני לא יודעת איזה אפשריות עומדות בפני, אשמח לעזרה.

תשתמשי בכלים שיש לך כדי לצבור ניסיון ולבנות מקצוע חדש

שלום לך,
את מתארת יפה את מה שאת מחפשת, ואני לא רואה סיבה מדוע לא תמצאי כזו עבודה.
אני חושבת שאת צריכה להשתמש בכלים שיש לך - תואר בכלכלה ורו"ח - ולפנות לחברות פיננסיות לתפקידים שהם יותר דינמיים ומכווני לקוח. זאת אומרת, תפקיד שבו נדרשת הבנה פיננסית, אבל עיקר העיסוק הוא לא בנתונים. זה יכול להיות account manager, תמיכה, תפקידי שירות ומכירה וכדומה. יכול להיות שהתפקיד הראשון לא יענה על כל ההגדרות שלך, אבל לאט-לאט תוכלי לבנות לעצמך ניסיון, שם והתמחות מקצועית חדשה.
מאחורי המילים שלך אני מזהה קצת חוסר סבלנות לתהליך. חשוב לי לבקש ממך לקחת אוויר. את בתחילת הדרך וולפעמים צריך קצת סבלנות כדי למצוא את המקום הנכון והתפקיד הנכון. את צריכה להתחיל להתנסות בחיים האמיתיים, ועם ההתנסות גם תוכלי לדייק את ההגדרה של מה נכון לך.
בהצלחה!

למעלה