שלום לכולם !!!!!!!

שלום לכולם !!!!!!!

שלום אני מאוד שמחה שסוף סוף נפתח איזה פוול לרוחות רפאים אני כבר מזמן מתענינת בכל מיני רוחות רפאים וכל מיני דברים כאלה אך כמעת אף פעם לא הייתה לי אפשרות לדבר עם עוד אנשים שמתעניינים ברוחות כמוני . אני מאוד שמחה שהצתרפתי עליכם . מקווה שתקבלו אותי בפנים טובות . אני כבר מזמן הייתי רוצה להזמין רוחות משהו כמו סיאנס אך אני חושבת שזה מאוד מסוכן לכן הייתי רוצה לשאול אםפ מישהו מכן פעם ניסה להזמין רוחות בבקשה תספרו לי איך היה ואיך עשיתם זאת . מודע מראש .

ברוכה הבאה לפורום!

סיאנס היא שיטה מאוד מסוכנת להעלות רוחות, אשר לא מומלצת בכלל. האם את בטוחה שאת רוצה להעלות רוחות?

אני לא מבינה מה כל כך מסוכן ולא

מומלץ בסיאנסים?! תלוי עם מי ואיך עושים את זה , זה לא משחק זה עיניין רציני וצריך להיות מוכן אליו מספיק ולהאמין ברוחות, אני אישיתעשיתי די הרבה והרגשתי טוב עם זה כל פעם מחדש הרגשתי נינוחה שלווה ושאני עוזרת ומתקשרת עם הרוחות וזה מביא לסיפוק את שני הצדדים, אני לא אומרת שזה פשוט או שאין לפעמים קטעים מסוכנים, אבל לא הייתי ישר פוסלת את העיניין, כי הרבה יותר נוח לתקשר עם לוח מאשר דרך קריאת מחשבות וכו...

אני אתן לך דוגמה

השנה היה סיפור של מוות פתאומי של נערה, שבעברה עשתה סיאנס שבו נאמר לה שלא תזכה לראות את שנת 2003.

בסדר .

אני מסכימה איתך שזה מסוכן אך אם אתה אומר שזה מסוכן עז בבקשה תתן לי איזה דבר בעאלת רוחות שזה לא מסוכן .

בסדר .

אני מסכימה איתך שזה מסוכן אך אם אתה אומר שזה מסוכן עז בבקשה תתן לי איזה דבר בעאלת רוחות שזה לא מסוכן .

כן ולא

שדה את צודקת בכך שצריך לגשת לענין הרוחות בכלל והתיקשור בפרט בראש פתוח להבין,ללמוד ולדעת אבל גם דוויל צודק בכך שיש בענין הזה בכל זאת צדדים מסוכנים שמן הראוי שיעשו בידי מישהו מיקצועי. שלך חנה גונן

למעלה